PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberKulturismitreening kulutab ca 500 kcal/h, aeroobne ca 700 kcal/h, sõltub kehakaalust. Kas on mõtet aeroobset teha, äkki korrigeeriks treeningkava?Suured kordused, negatiivne kaloraaž – ületreeningu oht väga kerge tulema. Negatiivne kaloraaž – taastumise pikenemine.
Mõtlemist kui palju.
tabata trenni lõppu 2-4x nädalas.
PT London
MemberMina, kui ikka juba keskealine naisterahvas, võin teile soovitada ainult ühte, kui tahate kahe mehega nalja teha… ostke endale kumminaine igasuguste ekstsesside ärahoidmiseks.…ja kui teil ikkagi on juba lihast ja luust naine valmis vaadatud… ja ta juhtub seda foorumit lugema, siis väga vale valik on oma orgasmide eest vastutuse kellegi teise (või teiste… ) peale lükkamine.
Äratus…jutt oli, et 2 meest ja 1 naine.
PT London
MemberMingi umbes selline postitus, et võtke ühendust ja proovime ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema algataja on grupika pro, ma ei usu et kogemusteta keegi sellist teemat teeb!

PT London
MemberBonsunas oleks ilmselt tõesti laiem kõlapind sellel teemal…spetsiaalne rubriikki selle jaoks.Siiani on küll mulje, et enamus ei läheks sellega kaasa….või vähemalt mitte avalikult välja öeldes….ehk leidub siiski julge esimene???!!
Aile, aga äkki hoopis vastupidi, et viib intiimsuse ja usalduse uuele tasemele?
Nighty
selleks on julgust vaja et paarile kolmandaks tulla, easy ju
PT London
Memberma oleks selle teema bonsuna.com teinud
PT London
Membere-ee …kas mina olen tõesti ainuke,kellele meeldiks rohkem vastupidine variant,
jaanuar 16, 2011 at 9:02 e.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #286494PT London
MemberMida siin argumenteerida?Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge.
PT London
MemberKui veel Eestis olin, siis tln artic spordis pidi minu juhendamisel see toimuma hakkama, aga vaikiti siis maha see?!!
sportshackis peaks see ikka müügil olema, saad yxi ka edukalt teha, treenerite oleks kindlasti alguses parem!
detsember 11, 2010 at 10:46 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283491PT London
MemberRäme güno on paari vennal.ma ei saa aru kuidas nii lavale julgetakse minna.
PT London
MemberKõik positiivsel kaldpingil rinnaharjutused.PARIM on alt trossplokil lendamine seistes, pigistada tuleb lõppfaasis
PT London
MemberVastupidi. Siin videos Iliopsoas enne, ja siis kõht. Just sirglihast treenitakse üle horisontaali.Miks muidu seda kõhulihase harjutust kõverdatud jalgadega tehakse? Et iliopsoas ei töötaks.

Jälgi lõppasendit, saab praktiliselt küünarnukkidega põlvi puudutada
küünarnukid peaks ikka pea kõrvale jääma, ette võib tuua kui nt sunnitud kordusi teha…või kui nõrk oled :]
PT London
MemberAnd the sitarahe begins
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selline see lowbudget üliõpilaselu on:)
küll ma sulle näitan veel, peagi saan läpaka tagasi
PT London
MemberKui ikka väga silma riivab, siis olen öelnud, aga siin ei julge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe saab sitarahet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see marko pani puusse ja sai karistada, korrutaja sai ka, rohkem pole vist seda juhtunud…tuleb välja et tolad on kõigest algajad.
Kui ikka väga silma riivab, siis olen öelnud, aga siin ei julge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe saab sitarahet
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelt sa ka tola, kui su toitumist nägin :]
PT London
Membersee sobis siia nagu maasikamoos hakklihaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTundub et siin on “väga sõbralik” õhkond…ma arvan me kõik oleme näinud saalis neid “tolasid” ja tunneme nad ära! Ei ole mõtet kohe kellegile krasse hüpata ning seda maha teha, kui keegi on oma arvamust valdanud ja kirjeldab oma naljakaid juhtumis. Päris naljakas on lugeda, kuidas ühise väljundi leidnud jõusaali spotlased siin üksteise kallal vinguvad – a la “mina olengi jõusaal”pole ka mõtet eelmist posti korrata…nii võib foorumitolaks saada, neid liiast juba niigi :]
AutorPostitused