PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberNo siis on küll hea! Aeroobne peale trenni ei tee kuidagi paha, võid ju proovida.Old school!
Seda meest? mitte kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberUjumas käin ma nii või naa, sest meeldib ujuda ja pealegi ujula on kodule lähedal ja see on mulle tasuta.Mis see sv on?
siis uju rahulikult, aga peale kangitrenni aeroobne jäta ära, kui soovid tulemusi maksimaliseerida!
sv-süsivesik
PT London
MemberAlustan just massitsükliga ja kavas on kirjas, et peale trenni 30 min. aeroobset.Kuna käin jõusaalis öösiti, siis kas tohib seda aeroobset teha päeval, nimelt ujumise näol?
Võin ka jõusaalis peale trenni sõudeergomeetril pool tundi sõuda, aga ei viitsiks eriti, mulle oleks lihtsam päeval ujumas käia.
Ma soovitaks aeroobse asemel jaotada oma kangitrenn kaheks, nt rind öösel ja teine lihasgrupp päeval, miks yldse aeroobset teha kui plaanis massi kasvatada??! ärge hakake rasva põletust pakkuma, sellele on lihtne lahendus, sv kontrolli alla!
PT London
MemberB vist pidas O-d päris sõbraks, nii solvunud muidu annaks olla, elu keeras sulle, ürita nüüd hakkama saada või aja asi joonde mehelikult.
PT London
MemberOh ei, nad ongi sellised – nende jaoks on selline trenn lühike kus lihase kohta 9-10 seeriat on..9-10 seeriat nt dips, close grip pullups(8-12 kordust) v6i front squats on suht arvestatav ja 30+ sekundit seeria pikkuseks, pole sugugi lyhike
PT London
MemberKes iganes see blond etv neiu seal kargamas oli, ei olnud ta igal juhul korralik treener. See, et tal endal rüht halb oli ja tegelikult ka sooritused tehniliselt kahtlase kvaliteediga olid, nägin ka mina. Ei lasku siiski laiemalt pooli valima.ta polnudki treener vaid treenija
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui tulemustega paber käes, scanni see ja riputa konkreetse kysimusega mõnele asjalikule mitte-eesti fitness saidile, selle asemel et perearstiga konsulteerida biggrin.gif
PT London
Member1. kuuliks-STFU
2. see et bp on pandud kokku spetside poolt, ei tähenda et seda viljelevad spetsid edasi, olles ise treenerina käinud mõnes bp trennis, pean ytlema et ei soovitaks ennem (pädeva)eratreeneri trenne sinna algajatel minna.
Video oli igati hea, reikop igati ebaviisakas(hääletoon, vestluse lõpetamine nt.)
PT London
MemberHmm, enda arvates venivuses probleemi ei ole. Lihtsad ja soovitatud testid reie ja tuharalihaste venivuse ja õige pikkuse kohta näitavad, et need on normis. Näiteks sääre painutamine lamades tuharani jms. kontrolltestid näitavad, et reie nelipealihase lihaste pikkused on normis. Samuti venitan lihaseid põhjalikult peale treeninguid. Reie nelipealihase ja reie kakspealihase jõud on omavahel ka enam-vähem proportsioonis. Mis tehnikasse puutub, siis olen seda lasknud kontrollida enda arvates pädevate treenerite poolt ja need on öelnud, et kükkimise jm. tehnika on perfektne.Tegelikult oli küsimuse mõte selles, et lihasvalu tekib selliste koormuste juures, mis iseenesest ei tekita muus osas probleeme ja on ebaproportsionaalne muude kehaosadega.
Samuti on ehk informatiivne, et valu ei leevenda põletikuvastased salvid vms, kuid efekt tundub olevat hepariinil.
Kuid juhul, kui on tõene, et tuhar on nõrk, siis kuidas seda isoleeritult arendada ilma reit koormamata?
See test on ju assisteeritud!
Väga tahaks teada kuidas sa hammstrngi venitad?(pilt oleks hea venitusest)
Ei ole kindel selle treeneri pädevuses, kui ta ei osanud sind kohe aidata. Kui see küki versioon mida demonstreerisid tollele treenerile oligi perfektne, siis ei pruugi see sulle sobida(m6tlesin et mainin ära end, mu küki tehnika on ka perfektne, kuid alaselja iseärasus ei luba raskeks minna, seega ma ei tee seda mis mulle ei sobi!)
Tuharat ma ei soovitaks isoleerida, vaid treenida kergemate raskustega ja keskenduda tunnetusele ning hetkel treenida erinevalt! st. mitmekylgselt, low step ups, cross over step ups, sprindid, kettlebell swings………………….. ja jaota jala treeningu koormus nädala peale, nt 2-3 päeva peale, pole vaja korraga palju hetkel teha! Veel kord, TEHNIKA, kui sa ei tunneta lihast mida treenid, siis sa ei treeni seda õigesti(jutt käib hetkel tuharast)
Soovitan ka massazi valulikule piirkonnale, seda v6id ise teha ka, midagi yli erilist pole vaja, lihtasalt pinget leevendada ja verevarustust aidata.
You tubist vaata vastus medialis kohta ja harjutusi mida mainisin.
Kui mu jutt osutub BS-iks, vabandan ette, kellegiga vaidlema ei hakka, sest need on minu kogemused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Jätsin 90% kirjuamatta, kuna alustasin algusest…
PT London
MemberSelleks on raudkangid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa haugud kui hammustada ei julge! Tea et homosid on igas kaalus, iseloomus, loodan et satud oma lolli jutuga mõne mehise “otsa”!

PT London
MemberHeh, vaata, mis ise kirjutasid?Tehnika on sul kindlasti vale!
Ma kirjutasin esimesena, et tehnika vale ja sa kordasid(sealt tuligi topelt ei kärise), mis ta staaz siia puutub on kerge mystika, kui aga sul see huvi pakub, siis kuidas on teie staaziga lood?
PT London
MemberKusjuures täiesti tõsi. Homoseksuaalidega sama lugu. Enne tuleb anaalkondoom rusika otsa tõmmata, siis võib alles kolakat anda.
Bravo!!!
PT London
MemberKui pikka aega sa oled treener olnud, tundub, et tehnika vale.topelt ei kärise, kaua ise oled olnud treener?
PT London
MemberTehnika on sul kindlasti vale! Tuhar ja hammstrig nõrgad ning puudulikud venivuses, vastus medialis nõrk ja/või ylekoormatud. Puusa painutajad ka kindlasti pinges! Soovitax nendesse syveneda, ning valulikke harjutusi mitte sooritada!!! Jalga saab ka muud moodi koormata, nt. Sprintimine, tabatha stiilis harjutused….
Kõige mõtekam olex sul kylastada inimest kellelt vastust ootad

PT London
MemberSiin ikka osad on elu tainad(loe: juhmid )
-
AutorPostitused