PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberSelliste probleemide korral pöördutakse juhtkonna poole.Ta ju kirjutaski siia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMis need biitsepsid ja triitsepsid nii tähtsad lihased on?Alustasin ise sellise kavaga
Miks nad siis pole tähtsad?
See kava on ka suht jama, siis veel kõlbaks, kui seda 3-4 korda läbi teha yhes trennis.
PT London
MemberMan up! kui sa ei saa seal hakkama, siis lahku või hoia mokk maas, arvan et jalamatt pole mõtet olla!?
PT London
MemberVõistlema???Et mis kategoorias nagu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beginners!
PT London
MemberMa ei mõelnud päris pekist vatsa vaid mitte trimmis kõhu alaosa, mis on punnis. Mis sinu arust tekitab siis punu kui alaosa ei treeni?Nõrgad syvakõhulihased. Nad saavad mingi koormuse kätte, kui välimisi lihaseid treenida. Ärgem unustagem ka viceral fat, õlle ja muu Alko tarbijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui ma nüüd ei eksi, siis kõhu alaosa peaks olema üks viimaseid kohti, kust nö. rasv põlema hakkab või kaob. Eks see on suuresti saavutatav ideaalse toitumise ja aeroobsega, ei millegi muuga.Kellel rasv põhjuseks, aga on ka teisi tegureid, aeroobne pole kõige parem/kiirem varjant.
PT London
MemberMa ten näiteks peaaegu alati jalgade tõsteid, mis on orienteeritud alakõhule kuid treenib ka ülakõhtu. miskipärast on ikka tihti nii, et inimestel kõhu ülaosa on reljeefne aga alaosa on nagu punu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Punu tekitavad muud asjad, mitte legraise puudumine kavast!
PT London
MemberHuvitav vahelduseks. Kuidas A ja B päeva peaks kombineerima , mõlemat 1x nädalas , Esmasp. ja neljap. näiteks?Vabalt ja selle kavaks teised lihased tahaplaanile jatta, ei saa k6ike korraga, vahemalt k6ik ei saa
MemberKuna te viimati Venemaal käisite ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…või tahate te väita, et vene tavaköök on tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…või siis vaidlete lihtsalt, et vaielda?
ffs ailushka, mis see venemaa ja selle tavakook siia puutub, sa ikka oskad… crappi keerutada!
PT London
Member…ja mingist vanusest näevad nad välja nagu emalaevad.Üks minu isehakanud sugulane kommenteeris, et
from the age twenty six russian women get the hit by the ugly stick.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mingi loll k6lakas!
pigem on vastupidi, enamus ikka sailitab oma nooruse!
PT London
MemberTervist.Olen spordiga tegelenud pikalt ning kohati väga edukalt. Tegelen kergejõustikuga ning minu ala nõuab pikkust ja kerget kehakaalu. See selleks.
Probleemiks on siis käed, käte lihased. Muud lihased on mulle meelepäraselt välja joonistunud, kuid käed on vastavalt mu kehale pikad ja peenikesed. Aidake palun mingi kava koostada, mis hõlmab ainult käsi(õlg, biitseps, triitseps, käsivars). Kindlasti on need lihased töös kui ma trennis kang turjal kükke ja asteid teen või rinnalt surun, kuid sellest jääb ilmselgelt väheks.
Tean, et treeningkava koostamine maksab 500.- kuid sellest siin tõotab tulla ju lihtne töö, teile kogenenutele. Tean ka, et tähtis koht on toitumisel, üritan seda jälgida.
Trenn on mul igal tööpäeval ja selle kava võiks ära jaotada nii, et saaks kaks korda läbi teha nädalas, iga päev trenni lõppu midagi.
Ei soovi neid targutajaid, kellest lõpuks midagi abi pole. Minu eesmärgiks pole kulturistiks saada . .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades.
A: 10x 12-15 lendamine hantlitega kyljele
10x 12-15 triitsepsile plokil v6i lamades kae sirgendamine
10x 12-15 hantlitega istudes kea k6verdamine
Biits ja triits tee supperseeriana, puhates ca 1min.
B: hantlitega istudes surumine 6lale 8x 10
kitsa haardega l6uat6mme 8x max
dips 8x 10(kasuta lisaraskust kui yle kymne oma kehaga jaksad)
jaota vastavalt oma soovile a ja b, tee seda kava 3+ nadalat ja toitu piisavalt!!! kui kaloraaz on + siis peax ca 1-2 cm tulema kyll
MemberOld school? Maestro I.Otsuse tehtud massikavas oli peale jõutreeningut 20 min. aeroobset 60-70% pulsiga ( 5x nädalas ). Põhjendused: mahajahutav osa, piimhappe eemaldamine, veri toob hapnikku ja toitaineid lihastesse, süda on kõige tähtsaim lihas, taastumine kiireneb, takistab rasva kogunemist, aitab püsida tervena. Krt uuema aja inimestel seda kõike vaja ei lähegi või? Lisaks sõitsin ühel puhkepäeval 60 min. velotrenazööril.Ffs, tee nii kuidas soovid, minu arust on iga asja(tsykli) jaoks oma aeg ja koht, ega ma 365 massi trenni ei tee ja mingit aeroobse faasi otseselt ka pole!
Sa tsiteerisid kulturism & fitness raamatust?
PT London
MemberAga Ott on sellise kava koostanud, kui tõsiseltvõetav see kava siis üldse on?väga tõsine kava on, 20 töö seeriat rinnale ju
Ammu juba mainisin et kavasid võiks uuendada, ega need kavad halvad pole aga liiga palju rapsimist minu arust, suurtele lihastele kuni 3 harjutust ja väiksematele kuni 2, seeriaid 13-15 ja 9-12! Hea oleks kui lihas saax trenni 3x kahe nädala jooksul!
PT London
MemberTead, mina ei saanud mitte midagi praegu aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Old school=aeroobne Peale trenni on õigemini pole kasulik! Kui kellegile sobib, siis tehke, aga pole vaja teistele soovitada, eriti kui kogemustega (treener) pole.
meest?=pole syvenenud, kas tegu mehe/naise/poisiga?!
PT London
Memberkaltsiumi allikana ei ole piimatooted head, sest annavad happelise jäägi ja tõmbab kaltsiumi just välja. Aga Valguallikana tuleb midagi ikka süüa. Mis sis parem on, kui juust ja kodujuust kasulikud ei ole, kala ja kana ainult?Luude tervist silmas pidades, on nt. punane liha kasulik tänu temas leiduvatele mineraalainetele(mida metsikum seda parem)mahe on ka hea!
-
AutorPostitused