PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2010 at 8:03 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265482
PT London
MemberAusalt öeldes ma pole selle peale isegi tulnud, et kelleltki toitumiskava tellida, veel vähem tean ma nende hindadest, et seda enda jaoks kalliks või odavaks pidada.PT London tegi natuke liiga sellega, et pole mingit uurimustööd teinud. Oma arust nagu teen, ma arvasin, et foorum ongi teema arutlemiseks tehtud. Tänu kaloriarvutile saan uurida ka oma senist toitumist.
Aitäh sellegi poolest teadmiste ja soovituste eest!
Kust te uurinud olete`?
aprill 17, 2010 at 2:41 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265439PT London
MemberMa ei saa aru miks inimene, kes pole mingit uurimustood teinud, hakkab endale toitumiskava koostama? Maksa parem siinsele webtreenerile ja saad midagi paremat kui omalooming… ffs kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKergemini ja kiiremini seeditav.Aga viimase toidukorrana on kodujuust/kohupiim targem valik.
Mina eeldan et tegu on vanakooli hakkliha kastmega, mis kindlasti hea pole! Piimatooteid ma ei soovitaks enne uinumist laktoosi tõttu…aga kui on ok siis võib.
daemoniumile tänud et asja neiule lahti seletas, mul polnud viitsimist
PT London
MemberTere!Tänane päev algas mul hommikusöögiga kell 7.00 – kaks keedumuna koos rukkileivaga + sidruni tee
10.00 sõin tatraputru hapukoorega, jõin kakaod
12.15-13.45 keskmise intensiivsusega trenn
15.00 – kanapihv rukkileivaga ja üks kohupiimakreem, kõravle vesi
19.00-20.20 tantutrenn, selle ajal jõin spordijooki
21.45 – kulbitäis riisi keedetud aedviljadega ja hakklihakastmega, kõrvale piim
Tõesti väga hea mõte on ennast mõõta
PT London
MemberMarketers of these products make claims that açaí provides increased energy levels, improved sexual performance, improved digestion, detoxification, high fiber content, improved skin appearance, improved heart health, improved sleep, and reduction of cholesterol levels. Quackwatch noted that “açaí juice has only middling levels of antioxidants—less than that of Concord grape, blueberry, and black cherry juices, but more than cranberry, orange, and apple juices.”Well done!
PT London
MemberMa rääkisin sellest, mis 9 jaoks kehtib, ja nende jaoks 2h trenni teha pole soovitav. Seda ma ei ole mõelnud, et 100% kõik inimesed peaks trenne või muid asju ühtemoodi tegema. Tundub, et saame samamoodi aru siis vist?Sellest ma aru ei saa, miks lennatakse peale mingi tarkuse jutuga, hakatakse solvama mitmel moel, öeldakse, et oled loll, ja seejuures asjast nagu ei räägitagi kunagi, ei tooda ühtegi põhjendust et mis valesti on ja kuidas õigesti peaks olema, ei suudeta kunagi ära tõestada milles eksitakse. Ja nii on siin saidil rohkelt olnud. Isegi hoiatus pandi mulle eile põhjendusega “oled teoorias ja praktikas nõrk”, selleasemel et öelda “teemas X eksisid reegli Y vastu”. Minu arust pole üldse tähtsust kui nõrk või tark või loll keegi on, ega foorum pole ainult Tarkadele või Samameelsetele. Piisab kui isik mõtleks teisiti ja siis on kohe asjaosalistel koheselt stress ja tuleb selline suhtumine. Väga kokkuhoidev kommuun selles suhtes.
Siin pole sinu teisiti mõtlemisega midagi pistmist, sa pole (personaal)treener ja arvan et sul pole seda haridustki. Siin on juba teadjamad oma arvamuse öelnud, mis on pealegi õige!
Mul on oma ytlus: “quality rest(between sets) equals quality sets!” seega kui oled piisavalt energiat(sv) täis, siis teed ka treeningu 90ndal minutil tõhusat tööd, kui asjad õigesti paigas on.
Ma teeksin meeleldi klientidele 60+ minutilisi trenne, kes teevad 2 lihasgruppi trennis, alla selle ei saa korralikult läbi võtta! Selline on mu kogemus, nuta või naera…
PT London
MemberSeniks kuni sa pole jällegi spetsialistiga kohtunud, väldi kõiki valulikke liigutusi, isegi neid mida teed et kontrollida kas on ikka valus! Alusta pikkade seeriatega rotator lihaste treenimist, alumist trapetsit ja rombi lihast võiksid ka tugevdada…sleeper strech võib ka aidata, venita õla esiosa ka.
Ülepea harjutusi väldi(õlale lendamised on ok, aga vaata et kyynarnukk õlast kõrgemale ei tõuseks) ja lamades surumist soorita õige tehnikaga, rinnale võid teha kaablitega lendamist(horisontaalselt voi alt kinnitustega) lailihast ja abaluusid kokku suruda!
PT London
MemberSoovitaksin yhte Eesti pinnal töötavat treenerit, aga webitreenerina ta vist ei tööta või on Fred webikas?
PT London
MemberPersonaal treener, yle 4a kogemust ja keskmiselt 25 eratreeningut nädalas,/4aastat kogemust ja küsid selle eest rohkem kui siinsed webtreenerid-
Küsida muidugi võid aga 4 aastase kogemuse eest! ! !Aile välja pakud 3 aastat on muidugi natuke liiast. Piltidel ei näe asi üldse nii hull välja aga hädasolijale ütlen küll, et vali enne hoolikalt kellele ja mis raha maksad. Uuri vähe treenerite taustu jne.
Lihtsalt sõbralik soovitus , sest viimasel ajal on neid esimese kursuse südamekirurge tekkinud masu tingimuses rohkem kui kunagi varem. Parimate soovidega!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma siiralt kahtlen, et siinsed webitreenerid teevad yle 25h eratreeningu nädalas ja nii juba 4a järjest?! Mul on kliente igast valdkonnast ja kui ma oma tööga hästi hakkama ei saaks, siis nad ei maksaks £50-60 60min eest või mis…
Masu käes ma ei vaevle(seega 1500- eeki pärast kedagi tyssama ei hakka, minu elu see oluliselt ei muuda, kyll aga kliendi oma kindlasti, selline on mu hind), olen paari Eestis elavat tuttavat/sõpra juhendanud ja edukalt ja miks mitte ka uusi kliente tekitada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palun mitte võtta mu juttu mingi promona, lihtsalt kerge selgitus ja taustainfo, kel huvi mailige vms
PT London
MemberKes sa oled?
PT London
MemberMillisest summast jutt käiks?Natuke rohkem kui siinsed webi treenerid…
PT London
MemberTahtsin küsida et kui rohelist teed juuua pidevalt nt mingi 4 -5 korda päevas ja see läbi korralikult trenni teha ja süüa. kas siis on võimalik nii et lihas kasvab ikka aga samas rasv kaob vaikselt. Vms te targemad räägite?Dude, jutt käib teest mitte kasvuhormoonist, vastus oleks ei, seda tulemust TEE joomine ei anna
PT London
MemberLoomulikult … Pakkuge aga kiiret tulemust ja raha tuleb.Tulemus ongi kiire, kui targalt asja teha, mitte kulturismi toitumis põhimõtetel kava/sid järgida… 5-7x päevas syya jms!
PT London
Memberaastaläbi , koguseid suurendan kui rasva % väiksem…Mille ja miks?
PT London
MemberRohkem tasuta ei viitsi- raha eest annaksid millist nõu?Toitumiskava, nädala treening plaani ja treeningkavad ning soovitused & “keelud”
AutorPostitused