PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberMa väidan et väiksed vahed ikka on, igaühel omad trikid-nipid.. siit ka soovitus, vaata treenerit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata treenerit-treeneri välimus peegeldab tema teadmisi?
PT London
MemberÕppige pöidlata suruma ja jõudu tuleb nagu imeväel! Ma ei soovitaks suurte raskuste ja madalate kordustega seda harjutada, pigem pikkade seeriatega, et asi kontrolli all oleks. Spotter oleks hea, julgustan kliente ka seda tegema ja aitab!
PT London
MemberTõsi plekitakse tulemuse eest. Kuid vaevalt see tulemus midagi erilist parem on kui siinsete treenerite poolt, kes väga kompetentsed sel alal.Sa ei tundu eriti kindel Oma öeldus, mis puudutab siinseid treenereid ja mind?!
PT London
MemberSa võid tark mees olla küll, ise ei kahtle selles, aga 60 minuti eest 1000eeku küll plekkima ei hakkaks.Need plekivad kellel selleks raha jagub ja plekivad tulemuste eest, see fakt ei muutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberNiiet oled parem kui siinsed Otid ja Morozovid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole öelnud et parem, ytlesin oma hinna lihtsalt, aga kes teab… Kas peaksin end tõestama?!
PT London
MemberSelle postituse peaks failblogi panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberPT London
MemberMa arvan, et kui sa oled ülikooli lõpetanud ja hakkad treenerina tööle, siia alles algab õige õpe. Teooria tuleb n.ö. praktikas kinnitada.Tõsi, ma olen pea kõik koolis õpitu unustanud! Siin uk-s on ülikoolides tase nõrk, aga väga häid koolitusi palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberSee, et ta võitis, ei tähenda ju, et tal ideaalsed proportsioonid on?Tähendab, see on lihtsalt my thing, et teatud proportsioonivead mind häirivad, k.a. mu enda juures. Ei võit oli antud tingimustes igati välja teenitud, selles ma ei kahtlegi.
Natuke valesti on läinud! Öeldi et tal paremad proportsioonid kui otil ja Otti ta võitiski.
PT London
MemberMa peaks su hoiatustaset tõstma.
“>
Mitte et ma Koovitit ei austaks, aga “suured lihasgrupid” on sellise nimega seetõttu, et nad peaksid väikestest suuremad olema.
Ma saan muidugi aru, kuidas paljudele on olulised vaid “rind ja biits” aga kulturismi standardite järgi see nii ei käi.
Ja ma peaks sinu hoiatustaset t6stma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just vaatasin pildid uuesti läbi ja ei saa aru mis valesti, ju tal need proportsioonid ikka 6iged kui v6itis, v6i mis…
PT London
MemberJeap, ma arvan sama. Teravus sai otsustavaks.põhjendust paluks, ka kirbult, pretty please with sugar on top?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberEi ütleks, et Koovitil nüüd proportsioonid paremad on, pigem tuli võit ikka tänu ülikuivale vormile.on ikka kyll
aprill 18, 2010 at 8:38 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265534PT London
MemberEelmise aasta augustis mina avastasin, et ohhoo .. peaks ka enda toitumises muudatusi tegema, ja rohkem liikuma. Kui ma alustasin, oli see algus ikka väga kole – ma ei teadnud mittemidagi ja tõenäoliselt tegin endale väga liiga. Teemaalgataja on oma kavaga rohkem õigel teel, kui mina alguses olin. Vajab lihtsalt nõuandeid. Vb ma eksin ja olen ise väga pealiskaudne.. kõigile ei sobigi ehk selline iseõppimine. Artikleid ja seda foorumit lugedes peaks küll ajaga õppima toituma tervislikult, tasakaalustatult ning regulaarselt, lisaks piisaval hulgal trenni ja minu meelest sellest piisab.ta pole õigel teel ja vajab konkreetset kava.
PT London
MemberOtt paneb kinni ja siin pole midagi seoses onupoja poliitikagaF for fail
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2010 at 9:39 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265503PT London
MemberToitumise kohta olen põhiliselt uurinud http://www.tervislik.net , http://www.kaaluabi.ee aga naiste puhul keskendutakse põhiliselt kaalu alandamisele, meeste puhul lihasmassi suurendamisele. Aga mul just vaja sellist vahepealset varianti, mida eriti kuskil ei käsitleta, ei taha ma kaalu alla, aga sellest häirivast rasvakihist tahaks küll lahti saada. Mis selles halba on? See on lihtsalt KOLE!!Reie ümbermõõt 51cm. See pole mingi pseudoprobleem, ma ei kujuta seda ette ja kaal on väike, sest olen ka lühike.
Mu käsi on 43,5cm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 51cm ja kisa lahti, palun saage terveks(peas)
“> -
AutorPostitused