PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberMM tahab öelda, et Kalmus sõi 98-l AS-e. Huvitav miks ma praegu siis tugevam olen, peale nende kasutamist ju ilma enam samale tasemele ei jõua. Aga kui sa arvad, et ma siis rohkem kulturisti moodi olin kui praegu siis ma saan väga hästi aru su viimasteks võistlusteks tehtud vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suur suurem veel suurem.
Jah, Kalmus tundis ennast puudutatuna. Mind on varemgi selle teemaga torgitud ja ära nüüd ütle MM, et sa selle 98 aasta suure mehe all kedagi teist silmas pidasid, see oleks juba hale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot see on naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMiks ma jooksin (talu)piima Peale trenni, kõrge(im) insuliini indeks, cla, vadak, kasulik rasv ja muud kasulikud ained jne, kui leian siin usaldusväärse farmeri, siis proovin selle variandi ära. Halba ma selles midagi ei näe, olen peale trenni ainult pähkleid ja juustu söönud, see oli kooskõlas teiste toidukordadega ning rasvapoletusele aitas kõvasti kaasa!
Mul yks kolleeg joob ka piima peale trenni, kuid tal see natuke pruun, uurin täpsemalt ning annan teada kui see teemaga seotud on, päris ok vormis on tyyp…
Ps! Laktoos imendub väga kiiresti
nb! Miks Aile teistest rasvadest räägib????
PT London
MemberEi tea kas Dopinguproovi ka tehakse seal ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris kena güno mõnel..Rahune juba maha Sherlock…
juuni 13, 2010 at 6:12 p.l. in reply to: Kuidas treenida nii, et kaal cm. kehalt väheneksid (eriti jalgadelt- reitelt)? #268358PT London
MemberJah, aga ma ei usu et praegu oleks tegemist sellega.Selleks pidi ikka mingi päris ropp koormus olema:)
. Ma teen regulaarselt trenni- talvel spordiklubis (erinevad aeroobsed treenigud ja ka lihastreening) ja suveperioodil käin jooksmas.
Raudselt kasutab jalalihaste masinaid ja igasugu keharaskusega harjutused jalgadele, 2-3 treeningut koos aeroobse (rühma)treeninguga, see annab jalgadele suht suure koormuse! Paljud naised arvavad et treenides ohtralt jalgu saab sealt rasva põletada. Eelmine nädal küsiski uus klient, et miks tal jalalihased nii suured, ma ju teen ainult 2spinni ja veel yks eraldi treening jalgadele, polnud tal nad suured midagi, aga täpselt minu maitse, keskmisest lihaselisemad!
Selle neiu kohta on raske öelda, aga arvan et ma väga puusse ei pannud trenni suhtes, neiu võiks parima vastuse saamiseks, detailsem olla ja pilt ytleb ka palju…
PT London
Memberkas saaks nimekirja ka nendest 65 tootest bodybuildingus???? ma igatahes ei leidnudTellid tihti sealt?
PT London
MemberMille järgi te valite keda fännata?
PT London
MemberFfs, osad ei taha lihtsalt endale tunnistada tõde, kuid miks, ei saa ma aru!
PT London
MemberMidagi talvest
“Trondheimi MK-etapil oli näha, et need, kes spurdiga kaasa minna ei suutnud, vaatasid autasustamist publiku seast”
M.Alaver November 2009
Kõige kolavaim kulturismimaailmast, ever
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKaks lemmikut on jargmised… Pain is just weakness leaving the body(et siis karmist ja kurnavast trennist jutt) ja teine-lihtne, otsekohene ja motiveeriv…Mass!!!(mida ytlen ja öeldakse trennis ja kui suur kuhi toitu ees ootab)
PT London
MemberSellise väljendi eest ei vabanda küll välja, mingi laksu all olid?
PT London
MemberNiipalju kui mina olen aru saanud, kaldub ta standard püramiidile ja süsikad mega olulisel kohal. Ta ise ka paras püramiid, niiet pole imestada…Pole ta midagi paras pyramiid! vanust yle 70ne, teadmised on algsed, aga samas paremad kui mõnel teemaalgatajal.
PT London
MemberMassikal riis&tatar enamus asjast ja dieedil/vormi hoidmisel kartul enamasti.
PT London
MemberKeskkoolis huvitas sprint, siiani huvitab. Ning selg kehv, nõuab treenimist.Läksid su soovid siis täide?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi
MemberRespect and pussy
MemberJutt k2is saalisk2ijast, nagu ma mainisin,ja PTlondon kus sa seda nalja n2gid?
Sai on yks halvimaid toite, kust kaloreid ammutada, ega sepik sugugi parem pole!
-
AutorPostitused