PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2010 at 8:39 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #272084
PT London
Memberhttp://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F…p;v=suV-hGDqTAo
Selline poiss, ma pole sellist jõudu 79kg tüübil näinud!!!
PT London
MemberVöökohta sa trenniga trimmi ei saa, see käib läbi toitumise.Söö rohkem valku ja kasulikke rasvu.
Ja fastsiale jõuharjutusi pole, see ju sidekude?
muidu gluteusele kükid ja alaseljale erinevad keretõsted – obliquele kerepainutused küljele hantliga.
Nüüd vist saan PT-lt keretäie
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise vastuse peale ei lähe mul kulm isegi kortsu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberSiiamaani pole keegi saanud mu küsimusest aru…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina saan, aga olen treener ja kui vastan siis töötan…tasuta, vist mitte! Ma ei pakkugi enda teenust, vaid EST pinnal tegutseva treeneri, sest tasuta saad sa nii palju nagu siin saanud oled.
PT London
MemberOkei, aga nüüd tahaks siis vastust oma küsimusele:)On olemas personaal treenerid, kes sind aitavad, miks sa tasuta seda
loodad saada?! Tasuta vastuse said juba, vastaja võiks ka mõelda 2x, ennem kui teise leiva kallale läheb…onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberehk oskad nimetada eestist ja mujalt tegijaid kulturiste, kes rasvast peale trenni söövad?Paremad raamid uk-s teevad seda, kui nad juhuslikult sheikide sponsoreerimisega peale trenni koheselt ei tegele!
Endalgi enesetunne paranes ja kõhu ümbermõõt kahanes, kui hakkasin peale trenni kaerahelbe putru vahukoorega sööma, sööks sheigi(naturaalne vadak) asemel steiki, aga pole aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Painavat kõhulahtisust pole, aga eks ta vähe ebaselgemaks võib võtta mõneks hetkeks või mitte kohvifanaatikutel tugevamalt siis. Minul midagi oluliselt normist erinevat ta esile ei kutsu.
Kui võrrelda no exi ja reflexi tri matrix evo, siis mõlemas on koffeiin, siis reflexi tootega ma probleemi ei täheldanud! Ja olen koffeiini 300mg kapslites ka kunagi võtnud ja kõik ok!
Aga olen end ise “nõrgaks” söönud, kuna toitumine on väga puhas ja 90% öko.
PT London
MemberMa soovitaksin sul proovida üks annus, nii tegin ise ja olen väga õnnelik, kuna no ex keeras mul seedimise pea 24h täitsa sassi, ma pole vist kunagi nii palju wc külastanud…teised tüübid lepivad olukorraga, aga ma ei suudaks nii 5x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui see nii lihtne oleks, et kehakaalu vähendades ka korralik six-pack välja tuleb, siis milleks trenni hullupööra teha, nagu enamus teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haha, failbog
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui ma ütlen, et mitte kunagi siis ma valetan. Ikka elus olen treeninud. Aga mingi jah… aastas v-b 2-3 korda teen kõhtu. Aga nüüd kavatsen ennast kätte võtta ja tegema hakata. Mulle lihtsalt ei meeldi üldse kõhutrennid.Sama siin, nii palju kui aastas kuivatan nii palju ka treenin, aga varem
Ikka koguaeg
PT London
MemberMa arvan, et see on vale jutt. Mul on enda arust küll six-pack väljas.Sa pole kunagi kõhtu treeninud?!
PT London
Membersee koht millele sa viitad on puusapainutaja ?lükka joutuubi hip flexor ja tee neid harjutusi mida sealt leiad , eks see koht siis muutub tugevamaks ja tuleb esile ( ma ei ole selles kindel , keegi võiks kinnitada kas see on nii )
See pole nii!
Pane YouTube’i otsingusse oblique exercises ja pildil olev tüüp on ikka kõvasti oma kõhtu treeninud, madalast rasva% sellise kõhu saamiseks ei piisa.
PT London
MemberKAI GREENE on mehe nimi! Tõesti tobe vaadata, kuidas pidevalt valesti kirjutatakse. Hiljuti külastas Kai Slovakkiat, kus tegi treeningu ning eriti haige oli see, kuidas tema auks oli tehtud ülisuur plakat seinale, kus oli peal info ja pilt ja loomulikult kirjutati ta nimi Kai Green. Väga ebaprofessionaalne…Tänan
PT London
MemberKas on raske ta nime õigesti kirjutada?
PT London
Memberyoutube pane “8min abs”, seal hea programmMa töötan veel effektiivsema kohulihaste kava kallal kui 8min abs, peagi saab valmis 7min abs
MemberMis mune kasutad(kana, puuri,Talleggi)
-
AutorPostitused