Skip to main content

prz

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: aeroobika huvilistele #32226
    prz
    Member

…ja-jah…sry,et sinu küsimusest kõrvale kaldusin…kui arvestada seda,et kohalikel ideepäevadel osalemine on siiani 500-600.- ringis maksnud…siis võiks see kusagil 2000.- piires olla…aga kus see siis maha peetaks?…koht peaks suur olema & pesemisvõimalused peaksid kindlasti head olema…mis selle raha eest siis veel tahta?…kerge lõuna võiks ka sees olla…

in reply to: aeroobika huvilistele #32224
    prz
    Member

…no tegelikult on selline nokk-kinni-saba-lahti- mulje jäänud nendest klubidest,mida siiani katsetanud olen…ma lihtsalt ei saa üle ega ümber sellest,et albatros statuse alla läks! sest seal oli hinna & kõige muu suhe lihtsalt parim…nüüd võiks mõni öelda,et saa üle:)…a mul veel ikka leinaaeg:)…ma saan aru,et klubil hinge sees hoidmine pole odav ega lihtne,aga see pole ka normaalne,et tingimused järjest halvenevad & teenuse hind püsib muutumatuna…näit. forumspordis,kus kunagi alustasin & nüüd ringiga tagasi olen,on naiste saunas praegu ainult 6 du??i & tavaliselt ründab neid korraga oma 25 naist…enne oli 1 koht rohkem,aga seal on vahepeal mingi komplikatsioon olnud & torud on lihtsalt ära lõigatud & punnid ette pandud…hästi ei taha uskuda,et see mingi ületamatu häire on…see ikka näitab küll omanike hoolimatust ,kes ilmselt loodavad tüüpilise eestlase mõtlemisele,et olukord on rahuldav…planet spordis üllatas mind just see,et seal oli niiii suur du?iruum…võibolla tundub teistele see minu jutt pisiasjade kallal norimisena,aga kui oled juba paremat proovinud(albatros),siis enam kehvemaga naljalt ei lepi…forumi vahetasin muideks eelm.suve alguses albatrosi vastu sellepärast,et klubi peal & ümber hakati väga ehitama & kogu personal rääkis ka peatsest klubi remondist ning et mitte treeningusse auku tekitada,läksin sujuvalt albatrosi…mida aga siiani toimunud pole,on forumspordi remont…no ega ei eeldanudki,et kogu klubi uue näo saab…et vähemalt saunad saavad korda…aga oh mind, naiivitari küll…asi läheb aina hullemaks… loodetavasti tekib aja jooksul uusi klubisid,et siis on jälle,mida katsetada…

in reply to: aeroobika huvilistele #32222
    prz
    Member

tundub kuidagi vale teema selle reaalse pildi juures,mis praegu tegelikult aeroobikas valitseb…nimelt klubid,kus seda aktiivselt & täie rinnaga harrastada,on küsimus…võtame näiteks endine albatros,mis nüüd status club pirita nime kannab: oli väga hea klubi – uus,saal max hea,jõusaal samuti,vaade lihtsalt sanatooriumina mõjuv,aga nüüd maksa mingit mõttetut raha pelgalt selle eest,et see nüüd status club nime kannab…sry,nägin seal vaid 2 inimest,kes seal albatrosi-aegadel käisid…& see on ka näitaja,et nii aeroobika-kui ka jõusaal nüüd uue nime all olles praktiliselt tühjad olid…kurb,hea klubi oli…võtame siis veel citysport – no tule taevas appi! polegi eraldi aeroobikasaali,vaid vakstust kardinatega jõusaalist eraldatud ala,kus igaüks pea iga kell kardinate vahelt sisse pistis…pealegi see muusika,mis aeroobikutel pulssi tõstab,ajab jõusaali inimesed lihtsalt oksele…kahju,et ei viitsitud seina ehitada…tõesti,muidu igati lahe klubi: mis peaasi,aeroobikasaal ilma ühegi postita!!!…ok,võtame siis planet spordi: täitsa uhke kuni jõuan aeroobikasaalini,mis on akustiliselt absoluutselt vale: tohutu kõrge laega & loomulikult nii kui muusika käima pandi,hakkas kõik kumisema & treenerist ei saanud ma sõnagi aru…see oli ikka tõsiselt paha…lihtsalt projekteerijate läbimõtlematus…& mulle see küll ei sobinud…aga siis kadrioru tervisekeskus,mis kõigepealt pidi remondist vabanema 6.12.02…a lükati kuu aega edasi,et siis uuel aastal…ok,saame aru…11.01.03. oli kusagil välja kuulutatud kliendipäev,et nonstop-aeroobika & puha…no ronisin siis ka kohale,aga ees ootas väga värvilõhnane,tolmune & ikka väga pooleliolev klubi,kus veel tööd jätkuks oma 2 nädalaks…aeroobikasaalis olid kõik juhtmed põrandal laiali,põrandaliistud panemata,riidekapid seest ehitustolmused!…siuke korralik segadus,mis võttis igasuguse trennitegemise isu…pealegi polnud saalis üldse mingit ventialtsiooni+tugev värvilõhn…noh, nägemist…aa & kui veel trenniaegadest rääkida,siis tööinimestele sobivad ajad nagu 17:30 & 18:30 on kõikidel päevadel shapingu all kinni – no milleks siis üldse selles klubis aeroobikat välja reklaamida,kui tegelikult peaasjalikult shaping’uga tegeletakse…no ikka nõme küll,et paar õhtust aeroobika-aega on kl.17 või kl.20…ega siis ei jäägi muud üle kui vanasse heasse forumsporti tagasi pöörduda: saal on paras,ajad on igati sobilikud & neid on palju,treenerid on ühed vahvamad tln.peal,ainult et vana & väsinud on see klubi…saun tahaks kõpitsemist & riietusruumis täielik ruumipuudus…aga muidu second best pärast endist albatrosi. Et kogu mu pika jutu mõte on see,et klubide omanikud võiks ikka tõsiselt vaadata üle selle,mida nad oma klientidele pakuvad…kahju on tõesti,et pärast sellist ringkäiku,ei leia kahjuks 700.- eest kuus igati sobivate tingimustega aeroobikat pakkuvat klubi. Nüüh!

in reply to: Lugusi saalist #32117
    prz
    Member

Kuulge parandage palun see pealkiri ära…eesti keeles öeldakse ikka LUGUSID, mitte lugusi…jube lohakas on see keel üldse siin portaalis…mõtlen tegijate poole pealt…Vähemalt pealkirjad võiksid olla õigesti kirjutatud! Ja kui ise ei tea,küsi/uuri järele…netis ju ka sõnastikke üles riputatud!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)