protekas12345
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protekas12345
Memberhttp://reflex.ee/index.php?productID=116 Väga hästi mõjus .Jõudu ja energijat tuli juurde kõvasti.Lisaks olen kasutanud ka Kaseiini valku mida joon enne magamaminekut.
protekas12345
MemberTere kõigile!Hetkel pooleli uurimustöö teemal “Kreatiin – kas tõde või platseebo effekt” ning sooviksin kõigil inimestel, kes on kunagi kreatiini tarvitanud/proovinud või tarbivad praegu, vastata allpool olevale küsimustikule.
Aitäh kõigile vastajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti võite anda tagasisidet küsimustiku enda kohta siia samasse teemasse. Võimalik veel muuta, lisada, kustutada küsimusi.
kreatiin on kindel toode mis mõjub
protekas12345
MemberProteiinil No1 on ka väga häid omadusi, mida teistel pole. Näiteks fakt, et seal on (kui õigesti mäletan) 50% kollageenivalk, mis on väga kasulik ja vajalik liigeste, kõõluste ja naha elastsuse jaoks. Minu isa on natuke alla 50-aastane mägisuuskaja ning kui ta üleeelmine talv ühe korraliku paugu pani ning õlas mingi kõõluse rebestas, nii et isegi Dr. Teini juurde lõikusele minna oli vaja, siis viisin talle ka No1 valku ja väidetavalt ka Dr. Tein tunnistas, et sellega koos taastumine kiirenes.Liigestele ja kõõlustele on mõtekas hoopsiki selline toode http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=64
protekas12345
MemberKes see tubli treener sul on siis ?Ei hakka nimetama kuna on ka aktiivne tegelane siin foorumis.Ja ega se ainult tema jutt pole,olen ka mujalt sellist infi kuulnud.
protekas12345
MemberKindlasti pole Proteiin No1 saast. Kindlasti pole selle õige hind 25 krooni. Ja see, et sa pidid oksele hakkama on sinu enda viga. Proteiin No1 on tarbinud ka meie esikulturist Ott Kiivikas. See treener ajas sulle mingit jama ilmselt .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa tõesti usud ka,et seda jahu Kiivikas sööb ve:D Ja sisseostu hind pidi sel tõesti 25 kr olema,ja kindlasti ei ajanud se treener mulle jama vaid teab täpselt kuidas asjad käivad.Eks igaüks usub mida tahab!Kui sa natuke asja süveneksid ja prooviksid kvaliteetsemaid tooteid saaksid ehk aru.
protekas12345
MemberMismõttes suvalist inimest internetist? Toodet müüv lehekülg kirjutas niimodi: CELLMASS sisaldab äärmusliku läbimurret CEM3™ (Kreatiin etüül ester malaat). Uusim “massimonstrum” esterdatut kreatiini tehnoloogias. Su keha pole iial varem tundnud sellist glutamiini ja tõeliselt massi lisava kreatiini mõju… kuid nüüd!EI MINGIT LAADIMIST, EI MINGEID TSÜKKLEID, EI MINGEID RASKESTI NEELATAVAID TABLETTE, EI MINGIT SUHKRUT, EI MINGIT KÕHUPUHITUST, EI MINGIT VEEPEETUST, EI MINGIT VANAKOOLI KREATIINI ÜLES-ALLA MASSIKÕIKUMIST
Igastahes ma ei ole siiani saanud oma küsimusele vastust, kas ma pean laadimisperioodi ajal võtma 4x16g ehk 4 mõõtelusikat, või siis nagu tavalist kreatiini 4x5g ….
Keegi kes on seda toodet söönud või sööb, võiks anda nõu sellel teemal palun!
Olen söönud seda,laadimist pole tõesti vaja,isegi tavalise grea puhul se mõtetu.Tootjad lihtsalt tahavad,et sul se purgike võimalikult kiiresti tühjaks saaks.Isiklikult mulle ei andnud se cellmass üldse jõudu.Tavaline mono vaat ,et siiani kõige parem olnud.
protekas12345
MemberMis proteiin on siis parim hetke seisus???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata need mis kallimad on ja leia endale sobiv.Kindlasti ära seda proteiin nr 1 saasta osta.Revalist treenerite käest kuulsin,et selle õige hind pidavat 25 kr olema:D Kunagi ise lolljusest proovisin ka ja pidin oksele hakkama
november 8, 2008 at 12:40 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #171439protekas12345
MemberLugesin selle haiguse kohta,aga inimestel kel se on,tunnevad end halvasti ja on ferritiini tase kuskil 500-1000 peal ja esineb igasugu sümptomeid muid ka.Mul hemo oli juba 17a 190 peal,olen selle isegi alla saanud praeguseks.Ja kuna mul eelmine aasta kontrollis oli raud vahepeal 19 peal siis ei klapi se eriti.
november 7, 2008 at 9:43 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #171378protekas12345
MemberTere!On siin kellegil olnud probleeme kõrge raua sisaldusega veres??Endal olnud rauaga probleeme juba 3a vahepeal sain mingit moodi normi,aga praegu jälle asi 50 peal norm väärtused mehel 11-35.Hemoglobiin samuti kõrge 170.Ferritiin 150 ja maksa näitajad olid normis.Milles võib asi olla,on ehk kellegil kogemusi??
-
AutorPostitused