protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberSee võiks olla lõunapoolse USA kultuure kirjeldav kompositsioon.. Teatavasti on USA lõunapoolne osa veidi kirjuma iseloomuga, kui põhjapoolne, kui sa seda asukoha all mõtlesid..?
protein_pets
MemberSul peab tuharalihas vist Aderi omast juba suurem olema niimoodi.
protein_pets
MemberNo ei ole normaalne selline tegevus

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kokku äkki ca 400 kordust 50kg kangiga?protein_pets
MemberMis raskustega sa väljaasteid tavaliselt teed ja kas liikudes või kohapeal paigal?
protein_pets
MemberHumanast võib mõnikord atleetlikule kehaehitusele särgi-pintsaku leida, viimati olid mingid USA vähetuntuma brändi tooted, väga suure rinnaümbermõõduga vendadele.
protein_pets
MemberSelle paari kuu jooksul oled loodetavasti piisavalt palju uurinud ja puurinud, et oskad ise elementaarsemad muudatused kavas ellu viia.
protein_pets
MemberKoonerdasin aasta aega hommikusöögiga (max 1 banaan, võileib vms) ja tulemused olid nigelad. Nüüd hakkasin vägisi hommikusöögi sööma (800-1000 kcal, pudru+kodujuust+mahl+puuvili) ja enesetunne on parem, lihaskasv suurem ning ka füüsis tugevam.
Minu jaoks on hommikusöök päeva tähtsaim söögikord.
protein_pets
MemberMyfitness Viru oli täielik tibikoht ja mingit korralikku kangitrenni seal teha ei saa, puudub ka sobiv õhkkond.
protein_pets
Memberet niimoodi e 2x päevas olen ma pikemat aega võtnud ja ei mäletagi, kuidas ilma oleksKas neid spetsiifilisi lisandeid on mõtet nii regulaarselt tarbida? Siis kaob ju see tuntav efekt ära ja enam ilma ei oskagi trenni teha. See on sama, mis kofeiiniga – paar korda kuus võttes on laks tuntav, ent igapäevaselt tarbides mitte.
protein_pets
MemberMinu küsimus oleks selline, et kas 200g maitsestamata kohupiima sisaldab sellises koguses aminohappeid, mis muudab lisaks leutsiini võtmise ebaotstarbekaks?
protein_pets
Member20g kreatiini päevas, renku? See, et tegemist on odava lisandiga, ei tähenda, et seda peaks raiskama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Omal ajal sai kreatiini mõjude kohta uuritud ja keskmiseks soovitatavaks doosiks oli ca 3g korraga, rohkem võttes keha seda lihtsalt ei omasta. Vaevalt, et 20 grammi päevas end ära tasub. 
Btw, räägin siis monohüdraadist.
protein_pets
MemberHotpantsid massidesse!Mina olen küll poolt, et naised neid kannaksid. Ainult et palju pole neid, kes neid ka välja kannaksid.

Võiks natuke salapärast ka jääda, mitte nii et kõik laovad oma ässad korraga lauale.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberKui sa trennis lased ringi paljalt,siis on konkureerivatel sportlastel kerge su nõrku kohti näha.Sestap tahad riideid seal kanda, et omada üllatusmomenti.Selle võiks kusagile kulturismi ABC-sse lausa panna!
juuni 9, 2011 at 7:21 p.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #305377protein_pets
MemberKõrge tsikkide kontsentratsioon ei pruugi jõutreeningu tulemustele mitte alati positiivselt mõjuda. Mul oli au treenida saalis, kus oli peale minu üks mees ja tsirka 7 neidu. Küll seisti mulle ette, küll tuldi lihtsalt keset harjutust ja hõivati kasutusel olev masin ära, et roosade raskustega hästi pikki seeriaid teha. Mitte et mul kerge flirdi vastu midagi oleks, AGA ma eelistaksin seltsimise asemel pigem omaette keskenduda.
protein_pets
MemberTean mitut inimest, kes teevad väga regulaarselt rööbaspuudel triitsa juba pikema aja vältel, väga pikki seeriaid, kuid triitseps on endiselt pea olematu. Pigem on see rohkem indiviidi iseärasustes kinni – kellele missugune asi sobib.
AutorPostitused