protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberPikemat aega vaevab reflukshaigus, millega olen päris kimpus. Olen mitme erineva gastroeneroloogi juures käinud, diagnoos pannakse ära, ravi ei funktsioneeri. Olen võtnud mitu kuud omeprasooli, pantoprasooli, mingil määral need ravimid leevendavad, probleemi ära ei võta. Nüüd kirjutati veel mingisugune soolte peristaltikat aeglustav ravim välja, nii igaks juhuks, sest arst ei osanud enam mitte midagi soovitada. Gastroskoopia tehtud, märkimisväärsete tulemustena (vaid sappi oli palju). Lisaks on pidevalt erinevad hingamisteedega seotud mured, mille arst arvas samuti reflukshaiguse süüks (maohape valgub hingamisteedesse?)
Aitab suures koguses külma piima joomine (>0,5l) ja kummalisel kombel vahest surve avaldamine roiete allossa. Rennie, maalox jms magneesiumi-kaltsiumi-alumiiniumi sisaldavad preparaadid eriti ei aita, ka suures koguses (4 tbl korraga) võetuna mitte.
Olen loobunud igasugustest võimalikest toiduainetest, mis oma arust on süvendanud refluksi teket peale sööki (roheline tee, küüslauk, apelsinid, õunad, alkohol, maasikad), mis alguses tundus aitavat, nüüd aga on kaebused tagasi tulnud. Toitumine on korras (kofeiini ei tarbi, kiirtoitu ei söö, valmistoitu väldin). Kokku 5-6 söögikorda päevas.
Ideid? (rahvameditsiin?)
juuli 12, 2011 at 10:18 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307743protein_pets
MemberOtt, palju sa ka lõuga tõmbad?
protein_pets
MemberScalas oli OK jõusaal, aga väga väike riietusruum, veel väiksem duširuum ja 1m2 suurune saun. Seltskond väga ei istunud, liiga palju keskturu kandis teada-tuntud muidu kõvatajaid.
juuli 9, 2011 at 6:34 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307409protein_pets
MemberMul tõusis pulss oma paarikümne pügala võrra toda pilti vaadates.
protein_pets
MemberIMO Good Morning on selline harjutus, mis eeldab teatavat painduvust. Mina jätaksin selle esialgu kavast välja ja venitaksin selle asemel korralikult, et mõne aja pärast juba probleemivabalt sirgete jalgadega harjutust sooritada saaks.
protein_pets
MemberFastil pole viga midagi.
protein_pets
MemberMass 2 on ilmselgelt parem, kuid võrreldes nt jogurtiga või puuviljasheigiga, ka tunduvalt kallim.
protein_pets
MemberKaevan vana teema uuesti üles, sest endalgi samalaadne mure. Enne magamaminekut (00:00 paiku) saab sisse võetud kohupiimasheik, äratus on alles 11:30 ja hommikusöök 12:00. Kuidas suhtuda sellesse 12 tundi, mis jääb söögikordade vahele? Ainevahetus on mul kiire.
Küsimus tekkis selletõttu, et tavaliselt on ööoote ja hommikusöögi vahel ca 7-8 tundi olnud, ent otsustasin suveks uneaega pikendada ca 11 tunnini. Hoolimata piisavast puhkusest on tulemused juunikuu jooksul üsna muutumatuna püsinud – plaan suvel märkimisväärselt areneda ja sügisel üllatada on põhimõtteliselt läbi kukkunud. Kas ma saan selles süüdistada liialt pikka vahet ööoote ja hommikusöögi vahel? Uue reziimiga on hommikul kõht igatahes alati tühi, varem seda tunnet ei olnud.
protein_pets
MemberSäästust sain eile õrnsoolatud kanafileed 60 krooni kilo(ei ole eurodes meeles), võib olla on täna ka seda veel.. kah jäässe paar pakkiSee õrnsoolatud on BS ju. Mingi 80% kanaliha 20% soolvesi..
protein_pets
MemberVenitad sa üldse? Näiteks: seisa seina ääres, siruta käsi küljele, pane käsi peopesaga vastu seina, nii et sõrmed on allapoole, keera end kehaga teises suunas…
protein_pets
MemberOle järjepidev ja anna aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 kuud on väga lühike aeg – vaata aasta pärast parem.protein_pets
MemberPoh Archangel pani asja kinni.mis siin ikka vigu otsida tema sooritusestes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ning mida laiem haare seda kiiremini just läbi tõmabab.
Proovi teha õlgade laiuse haardega sama palju, kui laialt – no ei õnnestu. Eks nüüd tuleb kohtunikele külma närvi soovida, et parim võidaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberTundub üks kallis sööma sul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures ei ole ühti nii kallis.
protein_pets
MemberKodus sa harjutusi teha ei tohiks, see võib lõppeda katastrofaalselt – jõusaali tagasi pöördudes võib jõudu varasemaga võrreldes rohkem olla. Parem liigua võimalikult vähe ja veeda võimalikult palju aega voodis pikutades. Ka mõelda ei tasuks liialt – kaloraaž läheb kohe lakke.
protein_pets
MemberKa minu poolt + kirja, läheb bookmarkide alla. Aga soovitaks kasutada rohkem illustreerivaid vahendeid – sellist pikka teksti tavainimene vaevalt lugema hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused