protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberKuidagi tagasihoidlikuks jäi see aasta osavõtt? Mäletan, et eelmine aasta oli lärmi rohkem.
protein_pets
MemberOmeprasool kusjuures mind ei aidanud. Tundub, et mingil määral on probleemi leevendanud elustiili muutus – stressi vähendamine ja dieet.
protein_pets
MemberValmistoit tuleb ära kaotada. St poekotlet, šnitsel ja viinerid peavad kaduma. Asenda 100% lihaga / kalaga. “Mingisugused” arctic/aura joogid kaota ära, asenda need puhta kraani/kaevuveega. Milleks osta poest vedelikke, mis on kuskil anumas kuude kaupa riiulil seisnud?
Toidukordi võiks olla rohkem. Vahepalana lõuna- ja õhtusöögi vahel võiksid võtta nt kodujuustu, kohupiima vms madala kalorsusega, ent kõhtu täitvat toodet. Seejuures tuleks vähendada ka põhisöögikordadel saadavat toiduhulka. Lisaks olen skeptiline selle juustu tarbimise osas, selle võiksid julgesti nt tatrapudru või ubadega asendada õhtuti.
protein_pets
MemberMäletamist mööda ei juhtunud kreatiini struktuuriga mitte midagi, kui ta paar tundi veega segatuna seisis.. Pikemat aega aga ei hoiaks.
protein_pets
MemberKas torude töö aeglustamine toob endaga kaasa nt parema toitainete omastatavuse (ja seeläbi kaalutõusu läbi lihasmassi kasvu) inimeste puhul, kellel laktoositalumatust pole, ent kaalu on sellegipoolest raske juurde saada ja üldse käib kõik väga kiiresti läbi (iste 2x päevas)?
protein_pets
MemberAsenda piim näiteks mahlaga. 100ml 100% viinamarjamahla sisaldab ca 16g süsivesikuid. Ma usun, et nt 2l päevas aitab kasvule tugevasti kaasa
protein_pets
MemberLoll ettevõtmine.
Söö kohukesi, valmistoitu, igasuguseid täidisega lihapalle ja nii palju kui sisse mahub. Aga kordan veelkord, see on loll ettevõtmine.
protein_pets
MemberVaatan neid särke ja mõtlen, et mis hea pärast sa küll need ostsid.
protein_pets
MemberEi ole hea kui testosteroon armas on.Äkki põhjendad?
protein_pets
MemberKusjuures uriini pH oli viimati proove andes “normaalse” skaala alumises otsas – pH 4. Mingil määral paneb see imestama, sest tarbin aluselisi toiduaineid enam-vähem võrdselt happelistega. Arst selles mingeid probleeme ei näinud.
Igatahes proovin toidukoguseid vähendada. Teatud mõttes on ju tore pidevalt võistlusvormis elada, aga vahepeal peab massiperioodi ka tegema..
protein_pets
MemberSellist rohtu mulle kahjuks välja ei kirjutatud, küll aga kirjutati mebeveriini. Kas on lootust, et see võib minu probleeme leevendada? Huupi ei tahaks rohtu välja osta, ka rahaline seis ei luba enda peal eksperimenteerida. Muidugi võib ka arsti telefoni teel pommitama hakata, et ta mulle toda metoklopramiidi välja kirjutaks.
protein_pets
MemberRefluks võib tekkida igal ajal, selles suhtes mingit kindlat ajalist määrangut anda ei oska. Hingamisega probleeme ei ole, aga nt bronhiit oli sagedane külastaja ja kurk on tihti hommikul valus (mandlid läinud).
Eile näiteks tekkis väga tugev refluks 1,5h peale sheigi ja banaani tarbimist, seega ei ütleks, et valgu tarbimine vähendab probleemi.
Ma küll ei suuda välja mõelda, millised on need toitainerikkamad toiduaineid, mis ühtlasi ka tervislikud oleksid.. Juba kaerahelbepuder – 100g kohta vaid 350 kcal, ja 100g on pudruna päris suur kogus. Sama kehtib ka tatra kohta. Eks ma hakkan siis kohukesi ja selliseid suhkrupomme sisse ajama ja vaatab, kas on erinevust.
protein_pets
MemberKaloraaž ca 3200-3500 päevas.
Hommikul kaerahelbepuder, kodujuust, puuvili.
Lõunal tatar/kartul/riis + kanaliha/sealiha + salat
Pärastlõunal sama
Peale trenni sheik + banaan
Õhtul jälle tatar/kartul/riis + kanaliha/sealiha + salat
Tund enne uinumist kohupiim.
protein_pets
MemberKust sa teadsid?
AutorPostitused