Skip to main content

protein_pets

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 244 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz! #308508
    protein_pets
    Member

Kuidagi tagasihoidlikuks jäi see aasta osavõtt? Mäletan, et eelmine aasta oli lärmi rohkem.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #308498
    protein_pets
    Member

Omeprasool kusjuures mind ei aidanud. Tundub, et mingil määral on probleemi leevendanud elustiili muutus – stressi vähendamine ja dieet.

in reply to: Kaalu langetamine #308411
    protein_pets
    Member

Valmistoit tuleb ära kaotada. St poekotlet, šnitsel ja viinerid peavad kaduma. Asenda 100% lihaga / kalaga. “Mingisugused” arctic/aura joogid kaota ära, asenda need puhta kraani/kaevuveega. Milleks osta poest vedelikke, mis on kuskil anumas kuude kaupa riiulil seisnud?

Toidukordi võiks olla rohkem. Vahepalana lõuna- ja õhtusöögi vahel võiksid võtta nt kodujuustu, kohupiima vms madala kalorsusega, ent kõhtu täitvat toodet. Seejuures tuleks vähendada ka põhisöögikordadel saadavat toiduhulka. Lisaks olen skeptiline selle juustu tarbimise osas, selle võiksid julgesti nt tatrapudru või ubadega asendada õhtuti.

in reply to: Kreatiin #308400
    protein_pets
    Member

Mäletamist mööda ei juhtunud kreatiini struktuuriga mitte midagi, kui ta paar tundi veega segatuna seisis.. Pikemat aega aga ei hoiaks.

in reply to: Laktoositalumatus või piimavalgutalumatus #308347
    protein_pets
    Member

Kas torude töö aeglustamine toob endaga kaasa nt parema toitainete omastatavuse (ja seeläbi kaalutõusu läbi lihasmassi kasvu) inimeste puhul, kellel laktoositalumatust pole, ent kaalu on sellegipoolest raske juurde saada ja üldse käib kõik väga kiiresti läbi (iste 2x päevas)?

in reply to: Laktoositalumatus või piimavalgutalumatus #308331
    protein_pets
    Member

Asenda piim näiteks mahlaga. 100ml 100% viinamarjamahla sisaldab ca 16g süsivesikuid. Ma usun, et nt 2l päevas aitab kasvule tugevasti kaasa

in reply to: KOPLI GHETTO!?!! #308325
    protein_pets
    Member
    in reply to: Nädalaga 3kg juurde #308013
    protein_pets
    Member

Loll ettevõtmine.

Söö kohukesi, valmistoitu, igasuguseid täidisega lihapalle ja nii palju kui sisse mahub. Aga kordan veelkord, see on loll ettevõtmine.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #308012
    protein_pets
    Member

Vaatan neid särke ja mõtlen, et mis hea pärast sa küll need ostsid.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307944
    protein_pets
    Member

Ei ole hea kui testosteroon armas on.

Äkki põhjendad?

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307916
    protein_pets
    Member

Kusjuures uriini pH oli viimati proove andes “normaalse” skaala alumises otsas – pH 4. Mingil määral paneb see imestama, sest tarbin aluselisi toiduaineid enam-vähem võrdselt happelistega. Arst selles mingeid probleeme ei näinud.

Igatahes proovin toidukoguseid vähendada. Teatud mõttes on ju tore pidevalt võistlusvormis elada, aga vahepeal peab massiperioodi ka tegema..

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307899
    protein_pets
    Member

Sellist rohtu mulle kahjuks välja ei kirjutatud, küll aga kirjutati mebeveriini. Kas on lootust, et see võib minu probleeme leevendada? Huupi ei tahaks rohtu välja osta, ka rahaline seis ei luba enda peal eksperimenteerida. Muidugi võib ka arsti telefoni teel pommitama hakata, et ta mulle toda metoklopramiidi välja kirjutaks.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307894
    protein_pets
    Member

Refluks võib tekkida igal ajal, selles suhtes mingit kindlat ajalist määrangut anda ei oska. Hingamisega probleeme ei ole, aga nt bronhiit oli sagedane külastaja ja kurk on tihti hommikul valus (mandlid läinud).

Eile näiteks tekkis väga tugev refluks 1,5h peale sheigi ja banaani tarbimist, seega ei ütleks, et valgu tarbimine vähendab probleemi.

Ma küll ei suuda välja mõelda, millised on need toitainerikkamad toiduaineid, mis ühtlasi ka tervislikud oleksid.. Juba kaerahelbepuder – 100g kohta vaid 350 kcal, ja 100g on pudruna päris suur kogus. Sama kehtib ka tatra kohta. Eks ma hakkan siis kohukesi ja selliseid suhkrupomme sisse ajama ja vaatab, kas on erinevust.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307885
    protein_pets
    Member

Kaloraaž ca 3200-3500 päevas.

Hommikul kaerahelbepuder, kodujuust, puuvili.

Lõunal tatar/kartul/riis + kanaliha/sealiha + salat

Pärastlõunal sama

Peale trenni sheik + banaan

Õhtul jälle tatar/kartul/riis + kanaliha/sealiha + salat

Tund enne uinumist kohupiim.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #307883
    protein_pets
    Member

Kust sa teadsid?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 244 total)