protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberIV drip?
Mis see peaks tähendama? Injection Vein?
Absoluutselt, paned ööseks glükoosi ja aminohapped tilkuma.
protein_pets
MemberIV drip?
protein_pets
MemberBooo! Nikolai vanakooli mees mullegi sõnu peale lugenud ja nüüd siis siuke uudis. Võiks ikka noortele eeskujuks olla.
protein_pets
MemberMingi herra oli banaani ära visanud täna, muud viga polnud kui süsimusta värvi oli. Mina taaskasutust pooldava kodanikuna võtsin vaevaks asja uurida ja selgus, et sisu oli täiesti adekvaatne – igatahes meeldivam, kui nood rohelised pooltoored banaanid poes. Nii see koha minu kõhus leidiski.
protein_pets
MemberKerige otse vabameedia kodulehele ja vaadake allikaid, mille põhjal tekst on koostatud. Mitte ühtegi teaduspublikatsiooni, selle asemel foorumi tsiteerimine, para-web ja mingi opinion veerg ajalehest.
Soovitan kriitilisi valikuid teha ja mitte igasugu juraga oma aega raisata.
protein_pets
MemberKõige kindlam on jõukas ikkagi terasninaga saapaga askeldada. Oldschool kodanikele võin pakkuda ka metalltalla ja -ninaga nõukaaegseid eritellimusel tehtud jahimehesäärikuid, suurus 44.
protein_pets
Membermida peaks kõige rohkem treenima? rinda, kõhtu, selga, õlgu vm ja mis harjutused on parimad? võiksite aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalga.
protein_pets
MemberLõunaoode või enne trenni kergem söök. 200g 4% kodujuustu kaneeliga, juurde puuvili+ lisasüsivesikuid mõnest pudrust kui vaja.

Vanasti pandi kummikomme, nüüd siis kaneeli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
Memberkas pilte ka tänasest trennist on?
protein_pets
MemberKas sa saad end edasijõudnuks nimetada? Mina näiteks alustasin ka kunagi eriti spetsiifilise kavaga, millega ma ei jõudnud kuhugi. Praeguseks olen jõudnud järeldusele, et arengu tagavad baasharjutused. Lõuatõmbed, rinnalt ja õlgadelt surumine ning kükk on minu A&O ja progress on parem kui varem! Vähem isoleerivaid harjutusi (näiteks 3x nädalas lõuga tõmmates saab biitseps sellise laksu, et mul puudub vajadus teda eraldi treenida) ja kaloraaž plussi ning anna aga tuld.
Muidugi on see pelgalt minu subjektiivne arvamus, aga proovida tasub.
protein_pets
MemberHispaania võidab penaltitega.
juuni 26, 2012 at 10:18 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #99889protein_pets
MemberLubage mul haige kurgu puhul soolaveega kuristamist soovitada! Parim paikne ravimeetod.
Head paranemist!
protein_pets
MemberБаба Дуня oli täna Spartas! Vanem koristaja tegi üllatavalt suure raskusega plokil trosside ristamisi, pärast mida jätkas laua poleerimist. Pole paha!
protein_pets
MemberMul on kummalisem kombel tekkinud hoopistükkis olukord, kus vasak käsi on visuaalselt suurem (ümbermõõt 2cm rohkem), ent nõrgem. Trennis lööb kiiremini verd täis (pean triitsepsit silmas) ja ei ole nii suutlik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberTore, teeme veel saateid sellest et ennast ka rassistideks kutsume, see ei annaks Venemaale ju üldse mitte põhjust kutsuda meid natsideksSellest Venemaa foobiast võiks üle saada juba lõpuks.
-
AutorPostitused