protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberNüüdsest peale peaks siis sellele proua/preili Saarele saatma linki ja asja nime igakord kui keegi soovib mass.fi ‘st midagi tellida? Päris vinge
protein_pets
MemberMa kujutan ette, et kaks 25kg jahukotti ikka annab hankida? Täitsa okei oleks ju need õlgadel kükkida.
edit: ega need 16kg hantlitest väga palju paremad pole, aga.. ega sa külmkappi ikka turjale ei tõsta.
protein_pets
MemberÄrge kükkige kui kõhugaasid on.
protein_pets
MemberMa ei tea kuidas teiega, aga mulle isiklikult on pikad sümpaatsemad. Kükkida saab täiesti mugavalt. Pealegi, natuke kahtlane on näha mõnda karvast venda ukerdamas kubemekarvad äärmiselt lühikeste pükste vahelt välja turritamas. And what you have seen cannot be unseen.
vs 
protein_pets
MemberMinul tekivad kõrvetised kui ma päevas liiga palju gutta multinektarit joon. Vb annab seda ka osade teiste mahladega seostada. Et äkki on selles asi?
protein_pets
MemberNaisisendeid küll ja küll nähtud reieimasinatel raamatut lugemas, kui korduste arv sinna 100 kanti jääb siis kannatab lugeda küll ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli huvitav vaatepilt, kus üks ca 10 aastane “personaaltreener” oma emale või kellelegi kõiki masinaid demonstreeris, sõudmismasinal oli lausa valus vaadata kuidas ta ülepeakaela kuidagi tagurpidi seda trossi sikutas..
protein_pets
MemberPõhimõtteliselt võiksid kuskilt mingid raskused sebida, reguleeritavate hantlitega saab juba väga palju ära teha, igale lihasgrupile. Aga kui see võimalus puudub siis miks mitte improviseerida ja teisi raskusi kasutada. Ka erineva haardega kätekõverdused ja lõuatõmbed on üsna universaalsed harjutused ja neid varieerides saab rinna, triitsepsi, selja ja biitsepsi tunnetuse nii enamvähem kätte saada, et jõusaalis juba midagi teha suudad.
Kehakaalu suurendad rohkem süües, kogu kunst.
protein_pets
MemberKui tahad massi, siis mina sööksin rohkem süsivesikuid. Päeva peale tuleks sul praegu üle 200g valku, mis on väga kena, aga süsivesikuid ei venita vist isegi nii palju välja?
protein_pets
MemberTäna oli jõusaalis huvitav vaatepilt, kus üks täismees tegi seljale ülevalt plokitõmbeid, oli vaeseke nii suure raskuse pannud et viimased kordused tuli gravitatsioonijõuga üheskoos ja “üles hüpates” teha, olles ise masina peal praktiliselt püsti. Aparaat kõikus väga ohtlikult ja inimesed eemaldusid jõusaali teise serva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma ei räägi endast muideks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberOn ta sul juba kaua niimoodi teinud?
Mul on põlved liigesest väljas käinud ja seda annab edaspidi vältida kui kohe peale esimest korda tegutsema hakata. See tähendab, et intensiivne jõutreening unusta kohe ära paariks kuuks, mine kohe arsti juurde, hakka tegema liigest minimaalselt koormavaid ohutuid harjutusi, mis lihaseid tugevdaksid. Selles suhtes tasuks füsioterapeudi poole pöörduda, aga arvatavasti saad sinna arsti kaudu. Teoorias võib seda operatsiooniga ravida, aga selle peale ei tasuks väga lootma jääda, kuna õnnestumise tõenäosus on kaheldav.
Oluline on ka igapäevaselt jälgida, et õlga ebaloomulikku asendisse ei aseta – näiteks magamisel.
protein_pets
MemberSadist, tavaliselt ollakse alakaalus mitte sellepärast, et süüa ei saa, vaid sellepärast, et süüa ei taha. Magu on väike, saab kiiresti täis. Näiteks mina, olles samasuguses situatsioonis olnud, ei oleks eluilmas kilogrammi jogurtit külmalt korraga alla kulistada suutnud. Las sellised energia saamise viisid jäävad juba vanadele kaladele, kelle magu harjunud on äärmiselt suure energiavajaduse rahuldamisega.
Valku loen vähem oluliseks enda või ka teemaalgataja näite põhjal, mina tarbisin mingi aeg päevas ca 200 grammi süsivesikuid, 200 grammi valku ja ~125 grammi rasva. Ja täiesti paigalseis – massi ei tule, kui toidust saadav energia kõik ära tarvitatakse. Ka teema algataja väitis, et ta sööb VAID valgurikkaid tooteid, mis kipuvad ühtlasi ka madala kilokalorsusega olema, ning nagu ta ka ütles, võttis ta kaalus hoopis alla. Kiire ainevahetusega inimesed üldjuhul kergesti ei rasvu ja seetõttu ei näe põhjust, miks peaks üliaeglase tempoga lihaseid kasvatama valgudieedil olles.
protein_pets
MemberIMHO on alguses vaja suurendada massi kasvatamiseks just süsivesikute osakaalu ja valk on üsna ebaoluline. Mina pistsin mingi aeg päevas 200g valku pintslisse ja mingeid tulemusi polnud märgata, ilmselt sellepärast, et süsivesikuid oli kõigest sama palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohupiim, kodujuustud ja selline on kõhtu täitev, ent väga kalorivaene toit. Öelda tahan ma seda, et minu arust peaksid sa lõpetama söödava valgukoguse jälgimise ja keskenduma sellele, et süsivesikuid ja häid rasvu (hapukoor!) saaks juurde. Minu jaoks oli hea idee vähemalt ühel suurel söögikorral päevas piim välja vahetada mahla või joogijogurti vastu, sealt sain ma juba tubli 50g süsivesikuid juurde.
protein_pets
MemberTööl ja trennis iga päev, sekka ka söömist ja magamist. Ja nii mööduvad praktiliselt kõik päevad. Eks suvi olegi minu jaoks suht puhtalt keha arendamise aeg, ülejäänud ~9 kuud on õpingud, seal pumpan ajurakkudega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberEntusiast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ikka aitab, kui su biitseps liiga suur tundub ja seda natuke lõhkuda tahaksid.juuni 30, 2010 at 6:26 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269564protein_pets
MemberÕla keskosa treeningust näidati ainult pool kordust, et võiks igast harjutusest vähemalt ühe seeria ära näidata ja vajadusel intervjuu taustale samal ajal jooksma panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused