protein_pets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
protein_pets
MemberVõid proovida maitsestamata kohupiima (võta julgelt rasvasem, see aeglustab imendumist). Mina tarbin näiteks mikserdatuna vähese mahlaga (mõni mõnus multinektar, viinamarjamahl vms). Ei anna palju süsivesikuid, ent muudab maitse fantastiliseks.
“>protein_pets
MemberKes on see Mees, kes seda seda harjutust tollel masinal normaalse tehnikaga maksimaalsel raskusel sooritada suudab?
protein_pets
MemberKas sa ei arva, et see on ehk natuke liiga ekstreemne soovitus? Peale trenni jääb mulje nagu ma oleks mesinädalatelt tulnud, huuled õhetavad ja punetavad.
märts 9, 2011 at 10:40 p.l. in reply to: Hommikusöök esimene toidukord + enne trenni söök + proteiin burgerites #292602protein_pets
MemberMinu gastroenteroloog soovitas valgu tarbimist piirata, kuna suured kogused pidavat soolestiku mikrofloora püsimisele halvasti mõjuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>protein_pets
MemberVastata saab ka lühidamalt. Jõusaal = elu.
protein_pets
MemberKui rahakott vähegi lubab, siis süüa kõike rohelist ja värvilist. Kui lehtsalatit ja tomateid-kurke osta ei jõua, siis porgandit-kapsast. Ja C-vitamiini tabletid asendaksin mina ühe apelsiniga päevas. Ma olen peaaegu täiesti kindel, et nendest c-vitamiini tablettidest sulle kasu pole. Lisaks kipub askorbiinhape mõnedel inimestel maoprobleeme põhjustama, suurtes kogustes võetuna..
protein_pets
MemberKusjuures paljud kohad pakuvad võimalust käia ka tasuta proovitreeningul, see on alustuseks väga mõnus variant. Kui soodukat tahad, siis on võimalik Cherry.ee lehel silma peal hoida – kord kuu või kahe jooksul teeb mõni suurem spordiklubi seal täitsa viisaka allahindluse.
protein_pets
MemberKindlasti aitab soovitada, kui sa ütled kus kandis sa paikned.
protein_pets
MemberVõiksid jah rohkem selja laiust suurendavaid harjutusi teha.. Lõuatõmbed on head selle jaoks näiteks.
protein_pets
MemberAndrus Veerbalu oli ja on üks Eesti säravamaid sportlasi. Arvan isiklikult et sellelt mehelt oleks nii mõndagi õppida, nt. treening tahet ja võitlusvaimu.Kindlasti ka õigekirja.
protein_pets
MemberAusalt öeldes jäi suu lahti, kui Vikerraadio sellest mõnda aega tagasi teada andis. Aga eks kõigi tähelend peab kunagi lõppema.
protein_pets
MemberMina teeks enne joogat mingil määral pilatest, kui just spetsiaalselt algajatele mõeldud joogatundi ei lähe. Eks ta oleneb muidugi instruktorist ka, aga minul isiklikult oli alguses väga raske ja kui vaim valmis polnud, siis oli tund üsna talumatu.
edit: Aga ma ei taha sind ära hirmutada, proovi julgelt, igas tunnis on mõni esimest korda ja juhendaja saab sellest väga hästi aru (Y) Lihtsalt kui tundub liiga raske, siis võid pilatese poole vaadata.
protein_pets
MemberKaljapüttidega sai ikka omal ajal õlatreeningut tehtud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Taga -ja keskosa saab ilusasti kasvama.protein_pets
MemberVb madal õhuniiskus siseruumides? Endal hetkel sarnane probleem, õhu niisutades veidi paraneb.
protein_pets
MemberEi tööta fitness.ee chat.. Wrong input ütleb.
-
AutorPostitused