ProteiiniMees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ProteiiniMees
Membersiin on mu rind, mis oli pesulaud, vasak poolne, see oli lame,
parem poolsel nagu mingi õrn ümar kuju oli,mingi väärareng või midagi, aga nüüd otse vaadates ei saa aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peaks täitsa OK olema küll

natsa on kokku ka pressitud kuna tegin kahe käega ülevalt pilti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (aga väheke)rinnalihase massi ikkagi saab siit näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga ok ma ei esitle siin ennast, tüübil vaja kava leida ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
Membernoh tuleb proovida siis kuidas kärab jh
ise isiklikult ei viitsiks 2x nädalas samu asju teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enda arenemisega olen hakkama ise saanud siiamaani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 22kg 3 aastaga 69kg to 91kg, surumine 125kg(ehk pakub huvi),reljeefi on, lihast on ja olen kuiv ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
Memberikka suht jama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parem tõmbaks 1x lihase nädalas täiega läbi, mingit biitsa vms võid küll 2x teha, esmasp ja reede, jääb aega puhata ka nu mdea kui minu näite kava ei usalda siis eks uuri oma peaga ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pro treeneri taset mul pole aga midagi tean ikka
Membervähe harjutusi ja 2x nädalas aint
triitsale 1 harjutus ja mingi plokil alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei see on jama
Membermilline su vorm on, et tervislikult süüa tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?ProteiiniMees
Memberega midagi, pead googeldama siis, kirjutan imelikud nimetused siia
rows – pane google piltidesse seal näed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trosside (cable crossovers)
EZ kang on see kõver kang
õla taha (shoulder back exercise)
ülejäänd peaks arusaadav olema ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinnale surumised, seal võid vahel hantlitega ka vahepeal möllata, kaldpingil ntx, lamades ka, mitte aint koguaeg kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nuh ja teised lihased ka vahetad seal koguaeg kord kang kord hantel

ProteiiniMees
Membertüdined ära sellest kavast ehk, liiga palju jh vb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E – Rind,Selg,kõht
surumine
kaldpingil sur,
trossid
lendamist 1-2 seeriat
jõutõmme
plokil alla lailihas
mõni row
kõhukad
K – Biits,triits, kui viitsimist võid neid randmeid painutada kah
EZ kang
hantlitega
kontsentreeritult
Prantsus lamades EZ
ühe käega prantsus
Plokil alla triits
randmed
R – Jalg,õlg,Kõht
Kükk
jalasirutus ette
ette asted kui viitsimist
jalasirutus taha
istudes õlg surumine hantlitega
lendamine õlale
lendamine ette
lendamine taha
kõhukad
3 päeva peale ära mahutada sellised asjad peaks vist kärama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selline tunduks ka täitsa OK, vähemalt mulle meeldiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2014 at 4:21 p.l. in reply to: Hera 80 – algajale & jõutegemine traktori rehviga #357824ProteiiniMees
Memberkärab ikka algajale valku kohe panna, kui pappi on, suht pohuj midagi ei häda ei ole
saadki sheike niisama juuua vahel

ProteiiniMees
Membermul on rasva% täiega joppand, söön igast jama ikka kuiv
ProteiiniMees
Memberpildil ei tundu küll midagi häda olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saiponks ju (Y)ProteiiniMees
Membermul peaasi et peale trenni kohe valgu ja süssari saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ülejäänd aeg pohuj, vahest lürpan niisama ka jah seda imejookiProteiiniMees
Memberotsi mingi lähim jõukas ka omale, mis seal kodus ikka möllad
Memberma olin 16 a. siis olin 189cm 69kg
praegu 90kg 191-192cm (hetkel olen 18 a, 2 kuu pärast 19)
tõsiselt jõukas käid, sööd, magad siis on kõik OK
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mdea vähemalt mul, algusesin olin ka noob midagi ei teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>surumise kohapealt esimest kroda 40kg paar korda, praegu täna lasin 100kg 10x puhtalt 9 (perset tõstmata) kümnes väike abiga,
üks oli seljataga, surumine huvitab enamusi, sp kirjutasingi seda ka

ProteiiniMees
Membertavalist vett lürpan, mdea mulle küll kärab täitsa, pole küll muud proovind aga noh vesi ka hea
Membervõtad mingi normaalse raskuse, vaatad kuidas jõuad, ei pea kindel kordus olema ( teed 10x ära paned kangi ära, aga läbi ei võtnudki aga kordused ju tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii osad teevad ja siis uluvad et bitshokk ei kasva)ma koguaeg mängin korduste ja seeriate ja raskustega, vaatan kuidas mida teha viitsin
et jh mis sa ikka vahetad seal 3×8 ja 4×5 lihtsalt mängi korduste,seeriate ja raskutega aa ja harjutusi vaheta ka, mitte ühed samad koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused