ProteiiniMees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ProteiiniMees
MemberKlopsisin endast ka video kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
Memberma koguaeg teind 8-12 süsteemi ,vahest liialdan topin natuke suure raskuse ja tuleb paar korda (4-6) aga muidu jõudu tuleb koguaeg
kindlasti vb aeglasemini kui spetsiaalselt jõukavaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
Membermina küll nii odavalt liha ei saa siin vist, 35 ega 70 sendiga
MemberEi erine kahjuks Rakvere jõusaalid teistest jõusaalidest. Klassika, varbavahe plätud ja nutikaga facebookis. On ka erandeid, kes tulevad ikka treenima, mitte facebooki trennis lugema
??:”>Endal on küll telefon kaasas aga muusika kuulamiseks. Eraldatud muust maailmast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rakveres kipub suht enamus olema see 2014, mitte 1974
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen märkand jh xD
ProteiiniMees
Memberolen lihata hakkama saanud saan edasi ka
Memberaa oleks siis kooloni pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või jh punkti mina ka liha jaoks rikas pole xdProteiiniMees
Memberaga õnneks kõik tip top, praegu lihtsalt väldin alaselga mõjutavaid harjutusi, varsti hakkan vaikselt pihta, vaatan mis saama hakkab
Memberno ikka medal anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selle väikse jutu mõte on see, et lähen ikka, mis siis et valus on kuskil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palavikuga aint ei lähe

ProteiiniMees
Membertõmbasin ka selja ära, niisama oleks nagu korras, kui alaselga tegema hakkan siis annaks jälle kõvasti tunda, viimati ei saand ma käiagi korralikult

ja jällegi, jõukasse läksin ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Membermul küünarnukk ragiseb, ranne ka jamas alguses, kui 16 olin, lampi hakkas midagi ei väänanud, pool aastat vingusin, käisin jõukas ikka edasi ja
ranne läks ise korda, mitte et jõukas aitas nüüd aga nuh peaasi et korda läks ja siiamaani, jee
ProteiiniMees
Membermu vastusest pole kasu aga mul vasak küürnanukil käib ka ebameeldiv plõks
Memberarvutasin valesti kogemata, 180-200 on norm mul aga igapäev seda täis ei tule mul
Memberpolegi vaja jah palju harjutusi sellele ;d
ProteiiniMees
Member50g korraga alla tõmmata suht raiskamine
korrekt mdea vähemalt ise võtan nii 30g-40g pulbrit (24-30g telikukku valku) ja 50g süsivesikud (viinamarjasuhkur või asenduseks glükoosi pulber – mitte dropsid)
suhtena 2:1
päevas lubatud tarbida – kriba oma andmed välja siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1800-2100 mida ? kalorid we ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>varustad terve päeva keha valkudega ära, selle pulbriga lihtsalt aitad kaasa, toiduna muidugi ei viitsi pugida koguaeg seda valku sisse
minu max on 180-200g valku päevas***
peaasi, et peale trenni valku ja süsivesikuid saaks, pärast sööd toitu
ProteiiniMees
Memberehk siis surumine kangiga, surumine kukla tagant ja siis plokk alla, rõhk pole ju triitsal aga töötab kaasa jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused