ProteiiniMees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ProteiiniMees
Membernormps
ProteiiniMees
Membermiks kasutajanimi eerik ja ise oled taavi, ok see poh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga sa ei saa hakkama ja 2x nädalas jõukat väheProteiiniMees
Memberta on tegija, vaadake mis mürakas ta selg on
ProteiiniMees
Membereigo sellise selja nagu sul annab paari kuuga teha, seal pildil sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
Memberkõige parem on proteiini lihasesse kohe süstida veega, saab kiiremini ei pea seedima seal midagi, proutiiiiin !
ProteiiniMees
Membernaistepärsat käimine on ka üks asi, tahaks ju hea välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jalad noh, omaasi aga suht imelik näeb välja ju, ise veits musklis ja jalad kriipsud
ProteiiniMees
MemberMa ütleks pigem ,et terve vorm on teravam mitte vaid bitshokk.
Teine aasta läheb aga sellest hoolimata ikka ühtteist tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Vähemalt ma ise arvan nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).
jou, bitshokki all mõtlengi üldist vormi mitte biitsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõlab jh nagu bits…ja siis jah xdProteiiniMees
Memberet jõud ei suureneks siis vist peaks ühe sama raskusega koguaeg tegema ja ega lihast ka pole loota siis et tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui 8-12 süsteemis teha, mdea ma olen küll jõudu saand normaalselt surumise kohapealt 40 pealt 125 peale
ProteiiniMees
Memberhah jama jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui koormust koguaeg tõstad siis suureneb ka jõud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ProteiiniMees
MemberEt mida vähem rasva protsent seda rohkem on lihas nähtaval?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jh
ProteiiniMees
Member3 aastat
ProteiiniMees
Membertavaline selg, mis seal erilist on ?
Memberkärab ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu ise ma olen teind tavalist kava ja surumine on edenend 40 pealt 125(max) peale
tahad musklit, jõudu ja rinnalt palju suruda ?
Membernii ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2014 at 10:23 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #354180ProteiiniMees
Memberok mul jalg on 61,5cm
AutorPostitused