Proteiin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Proteiin
MemberVanus: 17.
Haridus rkkk: esimene kursus.
Amet :keevitaja.
Proteiin
MemberProteiini,kretiini,glutamine.
Proteiin
Memberhea:D
Proteiin
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.Ei ole ületreening,käed arenevad,aga aegalselt..
Proteiin
MemberNo kiire ainevahetusega poiss ei saa paksuks minna eriti, kui vanust tuleb, siis muutub ainevahetus aeglasemaks. Endal mul kah väga kiire ainevahetus, masendav..
Proteiin
Member150gr lahjat kohupiimaüks banaan (~100gr)
vesi
Kaloreid kokku: 218 Kcal
Valgud kokku: 28 g.
Süsivesikuid: 24.5 g.
Rasva: 0 g.
Lase kogu kraam blenderis või mikseriga segamini ning vala sheikerisse ja võta trenni kaasa. Peale trenni tuleb see ära juua.
Kes tahab võib veel banaani juurde süüa. Võib ka kasutada muid kohupiimasid (vanilje, rosina) kui süsivesikuid väheks jääb.
Ise olen seda aeg-ajalt kasutanud, kuna mu organism millegi pärast ei talu hästi valgupulbreid. Olen sinna vaid kreatiini lisanud. Võib ka terve kohupiimapaki sinna panna, aga siis peab arvestama hästi, et sheikerisse ära mahuks ja et liiga paksuks see mögin ei lähe.
Ok edu.
peaks proovima .
Proteiin
MemberSoovitan ka jooksuradasi!
Proteiin
Memberhea nali küll. aga mis see linnugripp meid inimesi ikka puudutab, enamik meist pole ka linnukasvatajad. seega täiza pinda käib et sellest nii palju räägitakse. kauge võõras teema. kuskil kaugel afrikas või mai tea kus pärapõrgus mini lind on aige ja inimesed paanikas. mai tea mind üldse ei koti.neid kotib kel omal isiklikke muresid polekauge võõras mure???
mõne kuu pärast on ka eestis linnugrippi haigestunud linnud
Proteiin
MemberNaiivsed olete, kes te peate seda tühiasjaks.Õige,mina olen küll mures ja loodan et gripp Eestisse ei jõuaks!
Proteiin
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Srry aga jõusaalis saabki just normaalse põhja alla
Proteiin
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Kindlasti on võimalus,ta pole öelnud,et ta ei saa jõusaali minna!
Proteiin
MemberPead pingutama rohkem!
Proteiin
MemberSeisab siis üks hantel,mingi max kaaluga 10-12 kg.Mis harjutusi saaks sellega teha nii kodustes tingimustes.
Õigemini mis lihaseid,mis harjutustega oleks võimalik nii väikse varustusega treenida.
Ei tea kas see teema õigesse kohtagi sai.
Mine jõusaali!
Proteiin
MemberEi soovita minna kickpoksi nendel,kes üritavad massi kasvatada.
Proteiin
Memberkere tõsted jalad seinal(väga hea harjutus).
AutorPostitused