prot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
prot
MemberEnne jõule ei hakka põhimõtteliselt midagi soovitama, sest vanemad ja muud lähikondlased teevad nagunii oma äranägemise järgi. Võta jõulud vastu, tunne elust rõõmua ja uue aasta esimestel päevadel võta teema uuesti üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovin vaikselt trennirütmi sisse saada, toitumine jõuludel on vist paratamatult kaos.
prot
MemberNii, kuna olin teemat tehes Saksamaal ning seal asi justkui toimis, aga nüüd juba suvest saati olen olnud eestis laisa ja lihtsa elu peal, siis olen suutnud oma kaalu hoopis kasvatada ning 95st kilost on saanud ~103. Nüüd sai iseendast kõrini ning läheb muutusteks.
Eesmärk on suveks jõuda kuskil 85kg peale.
Plaanis on mingil määral suusatada, ujuda.
Kevade poole sõita rattaga ning mingil määral ka jõusaali.
Muretsesin endale ka köögikaalu, et toidukordadel silm peal hoida.
Päev näeb välja hetkel selline:
8:30 äratus – kiire väike puder + võileib
12-13 poolik praad koolis (tatar/kartulipüree, salat + kotlett vms ja keefir)
16:00 õun või miskine muu amps kodus
19-20 kerge õhtusöök (kodujuust/kana/vms)
Ujumas plaanis käima hakata 2-3x nädalas hommikuti enne kooli (7-8.30) või siis päris õhtul (20-21.30) lisaks hetkel vahel ka suusatama
UUS ALGUS : 12.12.12 – 103 kg
EESMÄRK: 01.06.13 – 85 kg
Üritan ka endast pilte teha,
Hetkel kodus kaal puudub, üritan muretseda.
Esimene suurem takistus on kindlasti jõulud, kuid üritan vanaemale sõnad peale lugeda.
Kõik abistavad ettepanekud on oodatud, rahalised võimalused on suhtelised minimaalsed, gurmeed ei söö.
prot
MemberIse olen sama mõõtu ja kaalu nagu sul algus. Pidevad muutused on hetkel kõik mu katsed ja varasemad saavutused ära nullinud. Aga nüüd on samamoodi plaanis jõuda ~104kg pealt 85 kanti. Lugesin su teema läbi, pilte kahjuks ei näinud, kui numbrid räägivad oma eest. Loodan suveks sarnase muutuse läbi teha!
prot
MemberMa paneks ühe tassitäie hapukoort hommikul lisaks, hakiks sinna ühe tomati ja kurgi sisse. samuti õhtul teeks kurgist ja tomatist hapukoorega salati.
Õhtul keeran kogu selle portsu kokku salatiks.
Vahel söön snackiks porgandit
Endomondo programmi järgi kulutan rattasõiduga tööpäeviti u. 600 kcal, nädalavahetustel olenevalt ilmast.
Trenni näpunäited on ka oodatud. Vahenditeks on ainult maanteeratas. Jõusaalid jms jäävad hetkel ära, kuna asun Saksamaal ning selliseks luksuseks vahendid puuduvad.
prot
MemberOlen olnud nüüdseks 1.5 nädalat. Kuna mul pole digitaalset kaalu, siis ütleks, et muutus on u. 1kg 95kg pealt 94kg peale.
Soov on jõuda vähemalt 85 peale ning siis edasi vaadata, et kas on vajadus veel alla võtta või ei.
prot
MemberSellisel toitumisel, mis isegi BAV ära ei kata, sa kaua püsida ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parim oleks dieedil olles olla ~10%’lises defitsiidis kogukaloraažist.
Aga just seda ma teada tahakski, et mida juurde panna ja kuhu. Kuna hetkel nälga ei tunne ning seetõttu ei oska ka kuskile otseselt midagi juurde panna.
prot
MemberToitumiskava pole mingi piin. Algul tundub, et on keeruline. Hiljem, kui poindile pihta saad, mida,kuna kui palju. Siis on see sama lihtne, kui A ja O. Huvitav miks inimesed alati arvavad, et see õigest toitumine on mingi ülimalt keeruline matemaatika
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma toitusin umbes 2 kuud kiivikase kava järgi. Peab tõdema, et kava tõesti töötas, kuid suurem osa toidust oli vastu meelt. Kana ja riis olid head
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>prot
MemberKui oled varem jooksnud ja pole sellega seoses jalavalusid tekkinud, siis võiks julgelt jooksmist soovitada kindlasti, see on tõhusaim aeroobne tegevus, aga kui pole ennem jooksnud, siis peaks jooksu ettevaatlikult võtma. Üldiselt võib öelda, et rasketele inimestele jooksmine ei ole hea, 100kg kategoriseerub raske inimese raamesse küll.Liposuktsiooni operatsioon jätab mingid armid ilmselt kõhule.
Kalorite defitsiit on kahjulik tervisele, aga rasvunud olek on ka tervisele kahjulik. Kui kaloridefitsiit väga ekstreemne pole, siis see tervist nimetamisväärselt ei kahjusta, kui vaja kaalust alla saada, siis tuleb niikuinii toiduhulka vähendada. Hommikune kerge eine, sööklapraad, ja kerge õhtusöök kodus on kolm söögikorda, mis võiks mõõduka kaloridefitsiidi tekitada küll, ja pudinaid jm lisasöömisi mitte tehes saaks sellise 3X söömisega kaalu langema küll.
Liposuktsiooni operatsioon jätab mingid armid ilmselt kõhule. <- mis sellest kasu on, kui ma samamoodi edasi toimin... eesmärk on ikka ennast ise muuta, mitte lasta ennast muuta. eks ma siis hakkan vaikselt jälle ratta/jooksu/hantlitega tegelema vaatame siis tulemusi - piinama ennast ei hakka.
prot
MemberMõned aastad tagasi tegelesin jõusaali ja toitumiskavaga, kuid pidev valgu jms söömine ei sobinud kohe üldse. Hetkel paneb jõusaalile piirid rahaline seis – lihtsalt ei jõua maksta vajalikku summat kuus. Olen mõelnud jooksmise peale, kuid kus? Metsas on hea joosta ? Samuti sõidan heameelega rattaga ning kodus on olemas hantlid, mida kasutada saaks.
Päevase kaloritetarbimise väga madalal hoidmine on kehale kahjulik eks?
-
AutorPostitused