Skip to main content

promantik

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine) #180373
    promantik
    Member

Kiirust ja löögi tugevust annavad juurde rohkem need harjutused, mida sooritad püsti. Ise olen 3 aastat poksis käinud ja 2 aastat Kickis.

Mulle oli parim harjutus kätele kangi rinnalt ette viskamine mingi kergema kangiga. Välja viskad käed nii kiirelt ja tugevalt, et õlad vastu lõuga käiksid. Tagasi tõmba aeglasemalt nii ,et säiliks kontroll kangi üle. 1-2 seeriat kitsama haardega, see annab rohkem triitsepsile ja rinnale. Järgmised 1-2 seeriat laia haardega trapetsile. Korduseid kusagil 15-25. Parima tulemuse saad, kui leiad veel kusagilt kumminöörid ja vehid paar minti varjupoksi peale nendega. Kuua aega 2x nädalas ja pärast ise ka ei usu, kui kiirelt käed välja lendavad.

PS. Vaata ette, et liialt rapsima ei hakka, muidu võid küünarvarred välja venitada !

aelge ait2hh!

ainult kangiga ette v6i on muid harjutusi ka ?

kuhu ma need kummi nöörid kinnitan ?

in reply to: poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine) #180156
    promantik
    Member

in reply to: poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine) #179873
    promantik
    Member

palju ma glükoosi pean jogisisse panema?

in reply to: poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine) #179731
    promantik
    Member

ise olen tegelenud kickboxiga seitse aastat, viimased aastad teinud jõusaali kõrvale. Raskustega (kas siis hantlite või käeraskustega) löögid on asendamatud sellega tegelejale, samuti on väga tähtsal kohal trapets ja õlad. Soovitan teha endale kava mis hõlmaks ühel päeval peale trenni tissi ja trapsu, teisel päeval õlga ja kaela ja kolmandal näiteks trapsu ja biitsu. Kuid samas kõik lihased tähtsad, ja sa ei tohiks unustada ka selga ja oma “teisi käsi” ehk JALGU!

Selge ex seda ma teen ikka

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)