prikull
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
prikull
MemberPalju Õnne ka minu poolt.
prikull
MemberJõu tsükkli ajal tee kuni 5 kordust.
prikull
MemberNagu ma aru saan sa teed kolm korda n2dalas rinda?
prikull
MemberSa tahad teha yhel p2eval rinna,selja,õla,sääred ja kõhu?Kaua sa seal jõusaalis oled?Ja isegi proffidel läheks raskeks kõiki neid asju yhel päeval treenida rääkimata siis algajast.
prikull
MemberMinu arust Rind,õlg,triits võiks olla esmasp2eval ja siis jalad kolmap. ja siis biits,selg.
prikull
MemberEga need telekommentaatorid panevad jumala tihti nii puusse et naer tuleb peale kohe.Nii ,et 2ra kohe sydamesse v6ta.
prikull
MemberPalju õnne ka minu poolt.
prikull
MemberJa need numbrid seal tähendavad korduste arvu mitte kilosid.Et esimese seeria teed 15 kordust teise 10 jne.
prikull
MemberMai tea mõni õlle peale väsitavat nädalat küll mõttetu pole.Aga kuidas kellegile.Ja ma ei pralleta 24h ma mingi kõige hullemal juhul 2-3 aeg koju öösel.
prikull
MemberJah ega ma kanget joon väga harva.Peamiselt ikka õlut.Aga tänud vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.prikull
MemberNjaa sihukesele vennale tuleb kyll au anda.
prikull
MemberIse tarbin küll kohupiima igapäev ja pole midagi juhtunud aint paremuse poole on kõik läinud nii ,et tee enda järeldused sellest.
prikull
MemberLihas lihtsalt kaob ära mitte ei muutu inetuks.
prikull
MemberNo.1 on ikka tõhusam see on liigestele ka hea.Kuigi ise pole neid kumbagi kunagi proovind.
prikull
MemberÄkki ei treeni jalgu korralikult siis.Kui treenid siis jah tuleb lihtsalt edasi treenida,kyll nad kunagi kasvama hakkavad.
-
AutorPostitused