prikull
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
prikull
MemberIse teen ka 2-3 korda n2dalas ja ka ei saa nuriseda.
prikull
MemberIse teen 3×8-12.Minu arust see parim.
prikull
MemberVõid ka rasvapõletajat proovida kui väga tahad.Aga ega see mingi imerohi pole sul peab kõik paigas olema et see töötaks.Kui toitumine ja trenn paigas siis on see hea.
prikull
MemberSoodake äkki selle pärast sul kaal ei lange et sul tekib sinna rasva alla lihas,sest lihas kaalub rohkem kui rasv.Alati ei tasu kaalu uskuda vaata peeglist kas näed erinevust v6i mitte.
prikull
MemberKasuta otsingut.Sisesta see mõiste sinna sisse ja küll siis tuleb teemasid kus sellest räägitud.Ja kui otsinguga ka ei leia siis küsi.
prikull
MemberMis küsimuse point?
prikull
MemberEndal ka bullsi kindad randme hoidjatega.Need mingi 2-3 kuud vanad ja siiamaani kyll v2ga rahul.Ja kannatavad vabalt pesemist.
prikull
MemberKaua te kükkind olete et selliste raskustega teete?
prikull
MemberIse teen praegu nii: 60-70-80 ja kõik (teiste raskustega).
prikull
MemberEnne magama minekut peaksid v6tma aeglasti imenduvat valku.Näiteks võiksid kodujuustu enne magama minekut syya.
prikull
MemberEks haigusega midagi ikka ära kaob!
Ma mõtlen jõudu aga see taastub üsna kiiresti, kui peale haigust korralikult treenid.
prikull
MemberJah nii on hea sest saad 6untest ja banaanist sysivesikuid.
prikull
MemberMina teen…Aga teen vabadel p2evadel ka.Mitte kyll iga p2ev.
prikull
MemberKui inimene ikka tunneb et on vaja n2dal puhata siis kyll m6ttetu ei ole..Ega seal trennis pole m6tet k2ia kui viitsimist ei ole ja v2sind oled.
prikull
Memberjutt oli kreatiinist nagu……Mis jutt see kreatiinist oli kui ta ytles et ta teab et kreatiin t6stab ja kysis mis ei t6sta?
Ja ma vastasin et proteiin ei t6sta.Ennem loe asjad l2bi kui vastad.
-
AutorPostitused