Skip to main content

priit002

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 214 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaaluprobleemist jagu? #303215
    priit002
    Member

Sööma peaks koguaeg ja stabiilselt. Üldiselt on lihne öelda, et mul kõik sassis, seletage mulle toitumine ära, aga võta lugemisest paus ja vaata homme edasi. Üldiselt peaksid kindlasti arvutama välja on BAV, fitness.ee tööriistade alt. Ja siis hakkama komplekteerima.

Ja seda,et tervislik toit hakkab rahakotile, kui sa kohe kõik asjad täis naturaalik ajad siis küll, aga muidu küll erilist vahet ei märka.

Süia tuleks nii 5-6 korda päevas, mis jätab makssimaalseks pausiks nii 3-4 tundi. Nii et kõht vahepeal piinarikkalt tühjaks ei lähe. Hommikusöögist on siin väga palju teemasid, loe ise. Vahepaladeks teen ise piimast ja kohupiimast kas kakao või moosika šeike, ei ole pulbreid ja on tervislik. Lisaks praegu võtta kodujuustu, millel juurde tomat,kurk, pipar, mulle igatahes väga meeldib.

Ja kindalsti peaks igas toidukorras olema valke. Ja kui sa trenni teed,kindlasti peaksid, siis ei hakka sul midagi need lihased vohama,nagu paljud naised arvavad, vaadake siin Fast tiimi neidusid,väga kenad minuarvates, ei ütleks küll et tegemist nagu lihasmägedega oleks. Ja miks just valke, sest nende seedimiseks läheb organismil rohkem energiat kui süsivesikute seedimiseks.

Rasvades, iga kilogrammi kohta 1g ja häiod rasvu. Söömasööstude vältimiseks on just õige rasvasisaldusega toit eluliselt vajalik. Kui mina näiteks liiga lahjat tooitu söön siis läheb mul kõht vääga tühjaks ja kiiresti. Head rasvad on oliiviõli, pähklid, kala jne.

Ja igasugused light tooted, millest on rasvad välja võetud ja jõhkralt suhkruid asemele pandud unusta heaga ära.

Tervislik on üles kirjutada kõik mis sa sööd ja siis kaloriarvuti abil kokku arvutada, sest muidu on vääga lihtne kogustega väga puuse panna.

Aga algus on tehtud, küll Holger sulle veel umbes samasuguse teksti kirjutab ja veel mõned ja ongi ühes teemas jälle kogu toitumine olemas!

in reply to: Aeroobne. #302446
    priit002
    Member

Need vööd on selleks et raha teenida rumalate inimeste pealt. Ja aeroobset trenni tehakse tavaliselt eraldi päeval mitte pärast trenni. Jõutrennile eelneb ikka soojendus ja järgneb selline mahajahtumine, mida sina pead vist aeroobseks trenniks. See on tavaliselt mõeldud 10 minutit ratast ja venitused, kas sa pead seda aeroobseks peale jõusaali?

in reply to: Söömine peale 18.00 ja hiljem #302360
    priit002
    Member

Ja see et pärast kella 18.00 lülitub seedimine ümber rasvamasinaks on JAMA!!!!!! See kuulub selliste söön ihdminoviini marju ja muidu burgsi ja kaotan 100 kilo 3 mädalaga!Saage üle keha vajab taastumiseks ja lihaste ehitamiseks materjali. Sellepärast võetaksegi pärast trenni kiireid süsivesikuid/dextroos ja valku!

in reply to: Valk ja areng #302259
    priit002
    Member

Saab. Ikka saab.
    in reply to: Valk ja areng #302248
    priit002
    Member

Ja ma olen seda arvutanud, kohupiim annab 200g pakist 36g valku, ja sa kohe mitte ei saa üheski lisandist seda kätte nii 65 sendi eest! 300g kodujuust annab 16g 100g kohta ja maksab ka euro. Nii et heaga muule jamale kulub raha tervislikuks toiduks ja kui aitab, siis las vanemad ostavad, äkki hakkab neilegi tervislik toitumine külge!

in reply to: Hera80 #301971
    priit002
    Member

See sõltub ikka pigem päeva üldisest kaloraažist ning aktiivsusest.

Kui sööd ükskõik mida liiga palju, salvestatakse see sulle rasvaks. Raskelt treenivale kulturistile see pisku valku mis sa sellest pulbrist saad, nüüd küll rasvaks ei lähe suurt midagi, kui sa just korralikus ülekaloraažis pole.

Ise söön päevas 2x kohupiima+jogurtit ning segan sisse umbes 15g (pool kulpi) valgupulbrit.

in reply to: Hera80 #301951
    priit002
    Member

Mis ta halba teha saab, lihtsalt annab valgurikkama koksi. Mina teen aga tavalisest kohupiimast ja piimast, maitseks lisan natuke kas maasikamoosi või kakaod ja on ka päris mõnus ja sisaldab rohkemki valku kui mu tavaline šeik.

in reply to: Toitumine enne ja pärast trenni #301719
    priit002
    Member

Sa saad ju ikka aru, et sellise toitumisega on su keha koguaeg häireolukorras.Sinu keha saab aru ,et toitu on vähe ja kõik mis vähegi saab tuleb ladustada! Siin olli just nädal tagasi teema kellegist, kes luges kaloried, sõi küll pea kaks korda rohkem kui sina, aga ikkagi luges. Ja kaal ei langenud,sest tema “dieedis”oli ka ikka väga palju suhkruid kohupiimakreemide ja puuviljade näol. Loe siit foorumit, ka naised saavad endale söömist lubada ja kui sa sööd õiged asju, siis sa saad neid tunduvalt rohkem süia, kui igasugu jama. Sest tunnista, sinu olukord on ikka suht kehv praegu. Ja selle pärast kella kuute mitte söömise….,otsi ise neid selle reegli austajaid on siin palju sõimatud!

in reply to: Triitsepsi massi kasvatamine #301698
    priit002
    Member

aasta arvuga oled vist veidi puusse pannud……..2011 toimub MM Eestis……….

Nii et sellise triitsepsi saab 3-4 kud iga päev triitsepsit tehes?Ma ei küsi seda päris tõsiselt!

in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301502
    priit002
    Member

Mõnda plastikkarpi endale väike kanafilee ja riis või omlett kaasa teha ei ole minuarvates eriline raketiteadus?

in reply to: Alustaks treeninguga. #301428
    priit002
    Member

On selline asi nagu BAV mille saad tööriistade alt. Siis arvutad vähemalt 1g valku kilogrammi kehamassi kohta. Korrutad selle neljaga saad teada palju sellest kaloreid tuleb. Siis rasva 1 gramm iga kilogrammi kohta ja selle korrutad 9-saga. Ja lahutad mõlemad arvud oma bav ja saadud arvu jagad 4ga mis anab sulle palju süsivesikuid. Ja kui alla tahad võtta siis mõnisada kalorit vähem päevas kui on baV,AGA MITTE LIIGA PALJU VÄHEM!

in reply to: Seljaprobleemid #301372
    priit002
    Member

Sügava probleemi puhul tasuks hea kiropraktiku juures käia, tavaliselt saab sealt päris palju abi ehk siis näidatakse süvalihaste harjutused ette ja pannakse selg konkreetselt paika. Mul piisab ühest seansist, et selg 2 kuuks korralikult sirgeks ja valuvabaks saada.

Kelle juures käisid ja palju maksma läks?

in reply to: TUTVUMISÕHTU BEER GARDENIS 07.05.11 KELL 17:30 #301312
    priit002
    Member

Julgeks soovitada, sellest kohast mitte kaugel natuke paremat kohta “Talu kõrts”, siis olen ise ka kindlasti kohal ja kui varem natuke tellime, siis olen kindel et saaks mehised praed ja ka tervisliku sisuga nii,et mis te arvate. Ja juhuslikult olen ma ka pärast hommikust trenni seal kelner, aga see on teine teema.

in reply to: Seljaprobleemid #301207
    priit002
    Member

Aga peale neid valutab ka !

in reply to: Seljaprobleemid #301199
    priit002
    Member

Valu puudumine ei tähenda veel vigastuse lõplikku väljaravimist ja seetõttu soovitaksin küki ja jõutõmbe osas ikka vähemalt paar kuud oodata, aga teisi, seljale vähem koormavaid, harjutusi peaksid saama teha küll

Ja nende all mõtlete te ?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 214 total)