priit002
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priit002
MemberSinu praeguse jutu juures,võte ette algajate foorum ja hakka lugema teemasid kus räägitakse toitumisest. Sinu treeningkava meenutab ikka väga karmi aeroobset laagrit, sest enamus inimestel soovitatakse alustada 3x nädalas. Muidugi kui sa oled jooksnud kõvasti maratone,või maailmatasemel suusataja, siis võib see isegi sobil olla.Söömise juures alustaks hommikusöögiga milleks oleks näiteks mingi korralik pudru.Kartma ei peaks ka muna ja peekoni,mis sest et see võib tunduda sinu rasvakartuse juures absurne. Ja lõunaajal oleks tarvis ikka vähemalt üks korralik soe toit tüüa. Minagi liha, kala, kana ja näiteks riisi, tatra või kartuliga.Ja siis edaspidi võiks hakata ka kaloraaži kokku lööma.Aga parem on muutuseid viia sisse ükshaaval, sest korraga võib see olla natuke palju.
priit002
MemberPalju sõltub muidugi ka bodypumpi treeneri olemusest. Kui on sellise vaikse loomuga inimene, siis jääb teema poolikuks. Kui aga niigi segane treener on päevaga ära joonud 2 pudelt energiajooki, siis hakkab meeleolu vaikselt tulema küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ka pidevalt?
priit002
MemberBAV kalkulaator,tööriistade all ütleb et päevane eksisteerimiseks, ehk voodis lamamiseks kulutad sa 1308.6 cal, ehk siis seda on sul kindlasti vaja.Kuna sa liigud ikka ka siis 1700 tuleb selline minimaalne mis sul vaja on ja sinna tuleks veel trennid juurde liita ja siis hakata seal maha arvama. TUndub uskumatu, aga ma olen kaotanud kaaalu just siis kui ma olen pidanud hakkama rohkem sööma ja tunne on olnud, et kuhu see kõik küll läheb, et see ei saa võimalik olla!
priit002
MemberTegelikult kui vaatad ringi suuremates spordipoodides, siis vähemalt rattahooajal on seal küll igal pool need müügil. Ise ostsin ka talvel, sain -50% ja olen väga rahul. Kindlasti ei ole tegemist millegi haruldasega mida peaks välismaalt tellima hakkama!
veebruar 11, 2012 at 8:05 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #218302priit002
MemberIse TTÜs õppides ja teades mis koormus on ärindusel, ei teki mingit erilist respecti Teie vastu,sama ülikooli teises tiimvas on elu hoopis teistsugune,seal tehnika poolel.Ärindus on TTÜs tõesti selline kinnimakstud tüüpide, kes ise ka ei tea mida tahaks mängumaa. Kui sa päriselt õppida tahaks, noh kehakultuur on teine tee ja treeneriametka, siis tehnikaülikool keskendub ikka nemasti reaalainetega seotud aladele.Ma olen suhteliselt kindel, et inseneriks ei sünnita, olgu sul kuistahes palju loogikat.Tõsi ta on, et leidub väga mittepädevaid proffessoreid, aga sellepärast ei saa veel kogu süsteemi huka mõista. Ise ma õpin erialal kuhu sissesaamiseks piisab matemaatika eksamil 37 punktis, aga 90 sisseastujast lõpetab nominaalajal 9. See on ränkraske, on palju ained mille väärtusest ma olen hiljem,ja ka aineid mille väärtusest ma ei usu et ma aru saan.
Kui sulle meeldib nii ja keegi sulle ei tee takistuseks mõne diplomi puudumist, siis hästi, aga ei ole mõtet teha päris sellist propogandat TTÜ kohta kui kõik mis sa näinud oled on motivatsioonitute õpilastega, motivatsioonitu õpetamine ärinduses. Mille õppimist ülikoolis, või üldse sellisel viisil seatakse tugeva kahtluse alla.
Sinu teema on sarnane nagu Holgeril,tema tehnika võib toimida, aga lõppu tuleks panna hoiatus, et see on rangelt minu tehnika ja loogika mis teiste puhul ei pruugi nõnda toimida ja kasu tekitada. Nagu sega teeb Imre Vähi.
priit002
MemberPigem kaloraaži tõstmine tagab et sa ellu jääksid! Sest arvuta kuidas tahad see 900 cal jääb alla igasugyuse mehe või ka neise BAV ikka väga tugevalt ja sellega sa mingit rasvaprotsenti küll ei alanda. Pigem põletad lihast nii kuidas jõuad, sest keha on niivõrd stressis kalorite vähesuse tõttu. Arvuta välkja BAV, koruta see 1,3. Ja siis veel nii 0,95. Siis saad sellise normaalse rasvapõletustempo. Kui ei alane, siis võtad veel 5 % maha, aga mitte mingi alla tuhande cal, mis ei toimi, see tapab. Ja rasvu kehakaaluga võrdselt, valke kehakaal kg-ides x1,5-2 ja ülejäänud süsivesikud. Soovitavalt enamus aeglased. Ja jumalaeest, dieet ei tähenda nälgimist!
priit002
MemberJah siiani on kõik väga viisakad olnud, aga mida edasi sa loed seda enam korrutatakse, et biitsepsile pole vaja eraldi päeva, et piisab lausa ühest kahest harjutusest. Lihsalt baasharjutusi,kükk,jõutõmme .. tuleb kõvasti teha. Sest näiteks seljapäeval saab biitseps ka päris kõva koormuse. Nii et pane kas seljapäevale lisaks 1-2 biitsepsiharjutust. Või teine minu nägemus pane sellel õlg triits päeval biitseps juurde. Siis oleks selline kätepäev.
priit002
MemberProovi ka äkki ühest teisest communitist http://www.bonsuna.com, kuigi seal vist natuke professionaalsemad tegiad.Ja sellise asja peale oleks pidanud vist varem mõtlema, kuna millal veel sellistel esinejatel tegevust on!
priit002
MemberValdav enamus nendest tulevastest vastajatest teevad nädalas vähemalt korra kui mitte mõned rohkem kangiga kükke, hacki kükke, väljaasted ja veel paljusid muid harjutusi, et jalgu jämedamaks saada. Ja seda kohati raskustega ka 150+ kilo ja jalad lähevad jämedamaks väga visalt. Nii et jalgrattatrenn tohutult vohamapanevaid lihaseid sulle küll ei tekita. Sellist juttu võib enim vist kohata DELFI foorumites. Vaata siin natuke ringi ja sa näed et sarnaseid teemasid on päris palju ja et tegelikult naistel lihtsalt ei ole testosterooni, et lihased tohutult kasvada saaksid!
priit002
MemberNii imelik kui see ka ei tundu, aga sinu treeningkoormuse ja kaalu juures kas 1600 kalorit ei ole juba näljutamine?Sest mulle tundub see ikka vaevu vaevu täitvat sinu BAV, eksisteermiseks kuluv enerida. Nii et äkki tasuks hakata natuke täpsemalt toitumist paika panema. Kasulikke rasvade ja proteiini kogust ka suurendada. Lihas on see mis aitab sul ka puhkeolekus rohkem energiat kulutada!
priit002
MemberMiks sa harjutustepangast kava ei võta ja ise leiutad? TÕsi ta on et osad harjutused on raskemad teha kui teised, aga seetõttu ka kohati mõjuvad rohkem. Kui sa ei saa osasid harjutusi enda jõusaalis teha see on teine teema. Siis sad vaadata äkki saad midagi sarnast teha. Aga trenn ongi raske ja kui vähemalt mina näen tulemusi, siis mul tekib küll tahtmine ikka rohkem ja rohkem pingutada. Ikka suurema ja suurema raskusega. Ja kindla kava järgi. See ei tunud esialgu tähtis, aga see ON. Siis sa näed et see mis eelmine trenn oli raske on seekord lihtsam. Võimalus, et sa mõne kehaosa treennimata jätad on ka väikese,kui on kava kellegi teadja poolt koostatud.Nii sama jõusaalis ringivaatamine ja lihtsalt tegemine ilma kindla plaanita on ajarasikamine. Ja kui tulemusi tahad siis TOITUMINE!
priit002
MemberKui mina reglulaarselt sööma hakkasin,iga 3h tagant, siis oli mul tunne et ma kogaeg sööngi ainult. Aga vaata imet kaal langes hoopis.See pärast toituvad ka kulturistid ligi 5+ korda päevas, et siis koguaeg oleks selline vähemalt täiskõhutunne. Kui pidevalt süüa siis kohe kindlasti mingisuguste sööstsöömingute isu ei ole, minul vähemalt. Algus on harjumatu, aga tulemus on seda väärt.
priit002
MemberMa arvan et sellise toitumisega pole sul süsivesikutepuudusega küll problee. Ja oled sa proovinud trenni teha kui sa oled söönud aeglaseid süsivesikuid, mis tegelikult peaks tundualt paremini aitama. Aga üldise toitumise kohta,sul kohe kindlasti ei ole süsivesikute puudust, aga selle kirjelduse järgi valkude ja heade rasvade puudus võib olla päris suur ja kui midagi on valesti siis on see pigem valgu ja rasvapuudusest. Olen lisaks veel tähendanud omast kogemusest, et kui toitumine on paremini paigas, siis pole ka nii suurt himu igasugu magusa ja muu jama vastu!
jaanuar 29, 2012 at 5:32 p.l. in reply to: Sooviks abi tööriistade alt jõusaali kava valimisega #236797priit002
MemberNo siis saadki võtta algajate kava, kuna oled jõusaali vähemalt seespoolt näinud ja tänu bodybumbile kujutak ka ette, et on vaja teha kükki, kuna see jalgadele enamus inimeste jaoks lihtsalt eluyliselt vajalik on.Ei ole mõtet pidada enast edasijõudnuks, kui on tehtud teisi alasid. Jõusaalitrenn on ka ala,sa ei saa lihtsalt minna ja mõelda ,et ma olen sündinud tark!
priit002
MemberMinu trenn on ka üksluine neljaks jagatud jõusalikava, nagu sadadel teistel,nii et nädalaga teen kogu keha läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olgu aga aintab naljast. Tundub, et menüü on väga valguvaene.Ja üleüldse, kas sa BAV kalkulaatori järgi sööd üldse eluks vajaliku koguse ?Et keha annab kõhu pealt rasva üldiselt kõige raskemini ära ja see nõuab tavaliselt ikka tugevat tööd. Iseenesest sinu õnn, et siis vähemalt jalad ja tagumik on vormi läinud. Trennis ei jõuagi lõputult varieerida ja vahetada, mingi kindel rutiin on vajalik, vähemalt minu arvates, kindlasti oled sa aru saand mis sulle nagu rohkem mõjub,kasuta seda!Menüü kohta ja see et seal on vähe valku, see kui valgukogust suurendada, et tähenda et koha hakkaks lihas ropult vohama, nagu paljud naised kardavad, aga see teeks su toitumise natuke lihtsamaks. Valgud nimelt tekitavad parema täskõhutunde kui süsivesikud. Lisaks kui kehal on kõik eluks vajalik olemas siis ta põletab rasva ka kergemini!Suurem lihasmass tähendab ka suuremat kalorikulu puhkeolekus.
NB! Just nüüd postitust üle lugedes tundub, ega menüüs nüüd rasvasid ka ei tundu eriti olevat. Ka see võib rasvapõletust tugevalt pärssida, sest kui kehal millegist puudus on, ega siis ei ole ka erilist rasvapõletust oodata!
-
AutorPostitused