priit002
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priit002
MemberGoogle kasutamine ei ole asi mida ma kellegi erialaga seonduvalt ette heidaks!
priit002
MemberOlgu Teema
Aga palun .Vastu su küsimusele ei viitsi hakata otsima, sest see suht pikk teema,pole eriti vahet kas enne või pärast trenni, sest see mis jõudu annab on kõrgenenud kreatiinisisaldus lihastes, mis ei teki hetkega vaid pikema prioodi vältel. Nii et kui võtad igapäevaelt siis kreatiini kogus lihastes suureneb jõudu tuleb juurde. Kui hetkelist efekti tahad siis selleks on trennieelsed ergutid. Ja ma saan aru et sa ei orienteeru siin foorumis hästi, aga uskumatult palju on juba kuskil olemas! Ja sina oled see kes seda ülesse ei leia. Mitte et ma kade oleks ja seda kõike kirjutada ei thaks, viitsiks. Kaalutõusu kohta, kui sa nüüd loed siis kreatiin seob vett ja tekitab kaalutõusu, ehk kui sul kaal tõusnud ei ole trenni kreatiini ja kõige muuga, siis ei ole ka erilist tulemust loota. Ja varem või hiljem keegi annab sulle sarnase vastuse kui sa iga järgneva küsimuse ilma otsimatta lihtsalt teemasse postitad!
priit002
MemberEnne kõike muud ma soovitaks lugema õppida.Kreatiinist on lisandite all terve teema kus on manustamine ja kõik kirjas. Toitumisest siin foorumis on inimesi kellel on oma toitumine ikka ma arvan aastate kaupa täpipeat paigas, kirjas. Nii et ei ole mõtet üldistada.Ja tõsi ta on et sa võid kas-või maratoni joosta igapäevaselt, aga kui sa toitumist korda ei tee siis rasva põlema ei saa. Ma ei ole ainuke kes võib omast kogemusest siin öelda, et nii see asi on !
priit002
MemberKas kartulikrõpse tuleks vältida? Minuteada soovitatud pähklid on kreeka pähkal, siis mandlid ja siis kõik muud. Soolapähklid suht selle rea lõpus, kus need maitseinetega pähklidki ma arvan!
priit002
Memberhttp://bodyspace.bodybuilding.com/photos/view-user-photo/11814901
1)Vaadake selle neiu jalgu
2)Siis mõelge enda jalgade peale,et temaga võrreldes nagu ei olegi jalgu ja SIIS
3)lugege meeste kommentaare !
priit002
MemberMa soovitaks hakata pigem treenima ja toitumist jälgima, enne seda Mass 2-te!
aprill 11, 2012 at 6:14 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #142465priit002
MemberKas ka mitte päris enam noorte paketi asukad võiksid tülitada kui huvi võib-olla selle kui spordi vastu?
priit002
MemberJällegi DELFI reeglite järgi käid kaks korda nädalas usumas ja jalalihased hakkavad vohama nii et cm või lausa kaks kuus. No krt õpetage kulturiste ka niimoodi ujuma nad oleksid teile südamest tänulikud.EI oleks vaja nii 100+ kg kükkida ja palju. Lisaks veel seda söömise maagiat ka kus ei peaks vähemalt viite toidukorda kaasas tassima, koos mudigui nende makrote arvutamisega.
priit002
MemberEriti rindadest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see eesti vanasõna küll oli, et küsija suu pihta ei lööda ja tegelikult on see jälle üks selline kapitaalse lihasekartuse ja suure tõenäosusega ennast näljutava neiu teema. Aga ikkagi võiks üritada teda vähemalt aidata, mis sest et seda tuleb siin teha üle päeva, vähemalt.
Ja see viimane postitus väärib tõesti aplausi!
priit002
MemberTänud vastuste eest. Ma mõtlen katsetada ära sciteci rocky road või siis selle cookie kreemi ja siis kui ei sobi, siis teen veel viimase katse ultralife proteiniga ( või oleks lean gain kasulikum? oleks ainuke toidulisand mul + workout shock) Ning kui kumbki ei sobi, siis kuulutan end lootusetuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõttes aga meenub kogusaeg see jube fit whey ja dextro kooslus ,mis kunagi sisse sai kühveldatud paar korda, need kotid siiani kapis alles ja tähtaeg 10 kuud üle, kellegil soovi pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh proovi kuigi siis soovitaks otsida kellegi kes sulle proovida korra annaks mõnda MASS why maitset või ka sciteci, sest kui sa maitsega nii valiv oled, siis mina oma soovituse võtan küll tagasi. Sest sulle meele järgi olla on vist küll äärmiselt raske!
priit002
MemberSciteci valkudest piparmündi šokolaadi on päris hea ja ka hea hinnaga. Kuigi kui ma pikemalt trenni kavatseks teha siis firma nimega MASS whey oleks parim valik ja maasikas on tõesti väga hea maitsega!Ja kokkuvõttes veel hulga odavam.
aprill 5, 2012 at 6:44 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #286730priit002
Member8%
priit002
MemberKeegi võiks sellele nutrilite toitumispäevikule soovitada juurde panna mingi hoiatuse, et süsivesikute puudus ei ole niivõrd pakiline probleem kui valgu või rasvapuudus. Sest kui ma ei eksi siis ühes teemas otsiti puuduolevaid süsivesikuid lausa kummikommidest!
priit002
MemberKaloriarvuti, siin saad teada, mis palju kaloreid annab
http://www.fitness.ee/kaloriarvuti
Ja siit saad sa arvutada enda eksisteerimisele kuluva energiahulga. See tuleb julgelt korrutada 1,3, et saad enda päevane energiakulu.Ja edasi võid lugeda mõnest teisest teemast kuidas valke, rasvu ja süsivesikuid seal arvutada.
priit002
MemberMitmel päeval nädalas sa praegu trenni teed? Et kui sa teed sellise plaani kus sa alustadki 5 korda nädalas trenniga kohe, siis on suhteliselt suur tõenäosus, et see viskab sul suhteliselt kiiresti üle, eriti veel sellisekergelt laialivalguva eesmärgiga.Et soovitav oleks mõni võistlus või asi ka eesmärgiks võtta, siis on trenni teha natue lihtsam.
-
AutorPostitused