Skip to main content

priit002

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 211 through 214 (of 214 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Soolatud maapähklid #288206
    priit002
    Member

Kui siin foorumis küsida kuidas enamus tegijamaid soolaga ümber käivad siis sa saad kindlasti vastuseks et soolapähklid ei ole kindlasti see parem valik.Soola ikka enamasti välditakse. Pigem ikka nagu pähklid niisama.Soolapähkleid soovitatakse näiteks pikkadel vastupidavustreeningutel/(võistlustel vist pigem)nende kõrge energiasisalduse pärast ja seal on nende soolasusest kasu ka, et organism saaks soolasid. Looduslik alternatiiv igasugustele elektrolüütidega rikastatud spordijookidele. Otseloomulikult sellisel juhul tuleks soolapähklite kõrvale küllaldaselt vett juua.

in reply to: Kerge küsimus #287763
    priit002
    Member

Ühelgi harjutusel ei tuleks teha surumisfaasi(kontsentriline faas) aeglaselt. Mida kiiremini sa surud ja mida suurema raskusega, seda rohkem lihaseid hakkab tööle. Arvesta, et esimesena hakkavad väiksed lihased tööle, vastupidavuslihased ning seejärel alles suured lihased ehk valged lihased, mis on kiirus ja jõu lihased. Kui sul pole piisavalt kiirust ja või raskust taga, siis pole vaja kõikidel lihastel tööle hakata. Ekstsentrilises faasis võid rõhutada aeglasele, kontrollitud allalaskmisele.

Öeldakse, et 2h pärast ärkamist on alles soovitatav jõusaali minna, kuna siin on taastunud nö selgroo määre. Aga see kehtib ka muude liigeste puhul. Kui sa kohe pärast ärkamist hakkad raskusi liigutama, siis peagi hädad käes. Nendel, kellel varem liigestega probleeme olnud, tulevad kindlasti ka uuesti esile. Nojah kui mingit kummi venitada, siis ei ole häda vast midagi aga ntx sanga rebida…

Kui aga eesmärgiga kätekõverdusi teha siis see on ka ju ikka raskuse liigutamine. Ei tea küll täpset kehakaalu,aga ega enda kehakaalu liigutamine on enamusele, ka treenivatele inimestele ikkagi koormus.Nii et põhimõtteliselt see 2 tundi peaks siis igasuguse trenni kohta kehtima.

in reply to: Keha rasvaprotsendi alandamine #287443
    priit002
    Member

Mulle tundub see rasvaprotsenti arvutav tööriist küll suhteliselt kahtlane, kuna minu mõõtmete juures andis mulle tulemuseks 17.4% kuigi masinaga mõõtes oli tulemus 8%. Mõõtsin kõik uuesti üle ja kõik klappis. Nii et äkki oleks kasulik kuskil muus kohas mõõta enne kui selle tulemuse pärast muretsema hakata?

Esimene postitus siin foorumis!

in reply to: Keha rasvaprotsendi alandamine #287434
    priit002
    Member

Mulle tundub see rasvaprotsenti arvutav tööriist küll suhteliselt kahtlane, kuna minu mõõtmete juures andis mulle tulemuseks 17.4% kuigi masinaga mõõtes oli tulemus 8%. Mõõtsin kõik uuesti üle ja kõik klappis. Nii et äkki oleks kasulik kuskil muus kohas mõõta enne kui selle tulemuse pärast muretsema hakata?

Esimene postitus siin foorumis!

Viewing 4 posts - 211 through 214 (of 214 total)