priit002
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priit002
MemberToit!
priit002
MemberHuvitav kaua läheb aega, et USAs juba leviva meetodi esimesed toetajad siia jõuaksid?Originaalartikkel siin http://www.tarbija24.ee/?id=400635Paksude ameeriklaste kiire viis kõhnaks saada, kaotab kuni kilogramm päevas!
Ega see sealgi legaalne ole, aga hämmastav milleks inimesed on valmis et ei peaks tervislikult toituma ja trenni tegema!
priit002
MemberKas ta peab langema kui üks hetk tähele paned ,et kõhupeal olev rasvavoldike on hakanud kahanema?Ja palun nüüd mitte paanikasse sattuda et oi kus nüüd lihased hakkavad vohama, ei hakka nad midagi nii kergesti!
märts 9, 2011 at 7:46 e.l. in reply to: Hommikusöök esimene toidukord + enne trenni söök + proteiin burgerites #292507priit002
MemberSa küsid foorumis, kus inimesed enamasti oma toitu grammipeal kaaluvad ja iga toidukorra ajal välja arvutavad palju ja mida nad täpselt saavad ja enamasti hunnikut karpe kaasa veavad, et endale toidukordi võimaldada,et kas Hessi burger kõlbab?Iga toitumisõpiku üsna alguses on et EI KIIRTOIDULE.Kui keegi viitsib siis ta toob sulle ka välja miks ja neid põhjusi tuleb palju!Ei ole kohanud üheski toitumiskavas lõunasööki mis näeks ette burgereid.
priit002
MemberJa päris kenasti koostatud leht, kõik ainult ülistavad nii vanad kui noored, kui see nii ka töötaks siis poleks kulturistidel muud vaja kui seda sööma ja rasvaprotsent jookseks nulli kiiremini kui Bolt 100 meetrit!
priit002
MemberMis jama see küll on? Üle 90kg ei tohi joosta? Kui ma mäletan õieti siis Usain Bolt (100m rekordiomanik) oli ligi 95kg, Ameerika jalgpallurid kes peavad päris palju jooksma on profiliigas keskmiselt ligi 110kg, keskmine NBA mängija on umbes 100kg ja peab ka tohutult jooksma. Ma ise olen 97kg ja jooksen mõnuga ja ilma igasuguste probleemideta.Loogika oli tegelikult,et treenimata üle 90 kilone(võid lugeda ülekaaluline,enamasti on ) ei tohiks hakata tugevalt jooksmas käia, sest see on tohutu koormus tema treenimata liigestele.
priit002
MemberVabanda võib-olla spämmi eest, aga kas sa PÄRIS kohvi ei taha juua, et mina isiklikult alates ajast kui oman head kohvimasinat lahustuvat hästi ei suuda juua.Lisaks ei ole masinakohvis kindlasti 90cal jagu suhkruid ja muid toredaid asju, mida kõike tegelikult lahustuvast kohvuist võiks leida.
priit002
MemberTegelikult toidulisandeid päris algajale ei soovitaks ju üldse nagu hea tava siin foorumis ikka on ?Treeningus võibolla mitte algaja, aga toidulisandites algaja ju ?
priit002
MemberTegelikult toidulisandeid päris algajale ei soovitaks ju üldse nagu hea tava siin foorumis ikka on ?
priit002
MemberKuigi mina alustasin Elementar komboga,soovitan soojalt, kuigi see vist natuke edasjõudnumate teema.Ei sega mind üldse väga et mul on kolm kotti.
priit002
MemberSee et sa valgule paned süsivesikud juurde ei ole eriline keemia minuarvates?Ehk ostad Hera80 juurde koti Dextrosi ja paned mõlemat trennijärgsesse šeiki 1 dl.
priit002
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=29955
See on kõigest üks mitmetest teemadest milles räägiakse jõusaalidest. Lisaks aitab väga hästi kui lüüa googlesse odav jõusaal tallinnas siis saab veelgi foorumi vasteid.Reval on alati hea valik,samas ise olen käinud Kalev spas. aga see ei ole kindlasti odav koht.
priit002
MemberAstu Kalmusele varba peale ja proovi järgi
Vaevalt ta seepeale roheliseks tõmbub!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priit002
Memberhttp://www.miksike.ee/documents/main/refer…d/kiudained.htm
Google esimene vastus, vastajaks 8A klassi õpilane. lol
priit002
MemberIsegi pikalt pidas vastu ja parem lõpetada kuni veel kuskil oled kui vaikselt manduda.
-
AutorPostitused