Skip to main content

Priit

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Doping… Aare Kreilisele #29346
    Priit
    Member

Misasja te jahute siin mõttetul teemal. Ei ole nendest tippkulturistidest keegi puhtad… Mis te tõesti arvate et kreatiini ja valgu najal saab selliseks lihamäeks. Küsimus on lihtsalt selles kes suudab tiitlivõistlusteks “puhtaks” saada. Kuna Ott võistleb aastas ainult paar korda ei ole tal see eriti raske. Kalmuse kohta ma ei tea aga ju tal see mingi valearvestus oli sest oli ju teada et kontrollitakse..

in reply to: küsimused jõutreeningu kohta #29117
    Priit
    Member

Küsimusi on tegelikult palju ja ei teagi kust alustada.

Olen 16 ja tegelen jõutreeninguga ja käin samal ajal

veel kick-boxis. Treener räägib et ei ole mõtet jõudu teha

ja et see paneb lihased kinni ja teeb aeglaseks.

kuidas lood tegelikult on? Kas ma saan samal ajal teha

jõutrenni ja arendada kiirust/vastupidavust/täpsust?

in reply to: Glükoos #28905
    Priit
    Member

Suuremates poodides nt. Maksimarket on müügil dektroos nimega Traubenzucker (mis on põhimõtteliselt sama kraam) 500 g. on 12.5 krooni. Ise tarbin seda ja olen rahul. Apteegist ostes on glükoos küll kallis.

in reply to: alkohoolikute raske elu #28875
    Priit
    Member

Ärge seletage, pole see asi nii hull midagi, kui ennast ikka pidevalt kooma ei joo. Piiri tuleb pidada. Alkohol ei ole soovitav vahetult peale kreatiini manustamist aga kui sa päeval kreatiini sööd ja õhtul mõned napsud võtad ei ole küll midagi lahti. Vahepeal peabki lõõgastuma…Raske trenn põhjustab teatavasti stressi.

in reply to: Off Season #28525
    Priit
    Member

Poiss nagu ponks…

in reply to: hüdrolüüsitud? #28521
    Priit
    Member

…kui Lemon super ei sisalda hüdrolüüsitud valku siis läheb valgu imendumiseks rohkem aega või imendub ta ikkagi kiiresti. See oleks väga tähtis. Ma söön tavaliselt nii, et teen endale valguseigi ja kusagil 1h pärast söön kah veel. Kui Lemon S ei imendu nii kiiresti siis pean ma vist oma toitumis plaani muutma, mida on raske teha.”

in reply to: Rekordid #28446
    Priit
    Member

Mis sa tahad öekda et kes eestikatel parima tulemuse teeb on eesti rekordi omanik…?

in reply to: Rekordid #28444
    Priit
    Member

tahaks teada jah kui palju oma eakaaslased tõstavad. Saab teha võrdlusi jne.

in reply to: Valgu söömine… #28481
    Priit
    Member

Mitu grammi pulbrit o 1 spl. täises pulbris?

Ma söön nii, et hommikul kuskil 25g valku. Lõunal u. 30 g, Õhtul ligi 30g + veel 2 või ka 3 valgu?eiki kust saab kah nii 30 g valku. Rohkem organism korraga ei pidavat omastama.

in reply to: Rekordid #28443
    Priit
    Member

Jajah, pange üles…Olid nad ju algul üleval aga mids nad siis maha võeti? Pealegi on juunioride eestikad kah tulemas…

in reply to: Piim #28467
    Priit
    Member

sa ikka pelleris jõuad ära käia??

Koormad põit niimodi (ma arvan) ja ega valgu ostmine kallim tule kui piima

in reply to: banaanid #28413
    Priit
    Member

Banaanid pidid süsivesikuid sisaldama ja ma arvan, et peale trenni on nad täitsa kasulikud.

in reply to: dr. Zook #28388
    Priit
    Member

Dr. Zook!! Kui aega on vaata minu küsimust ka siin!!!!!!!!!!.Kui käia trennis ja juua erinevaid proteiine ja süüa valke sisaldavaid toite normaalselt siis- lihas kasvab, OK , aga mis juhtub siis kui ma mingitel põhjustel enam ei saa käia trennis ega osta proteiine. Mina kuulsin ,et siis pidavat paksuks minema-rasvuma. Kas see tõesti on nii?? Kui on proteiine söödud pikemat aega (6aastat näiteks) kas siis on rasvumine suurem. Kui kiivikas lõpetaks nüüd kõik ära siis oleks ikka küll jama lahti.

Mis arvate??

Vaatlejale : olen kah kreatiini kuuril praegu ja olen kah juurde võtnud 3kg. Kreatiin annab juurde nagu lihasmassi või midagi. Jõunäitajad paranevad kah.

in reply to: whey lemon #28383
    Priit
    Member

vist 86% ja maitse on normaalne. Tee piimaga

in reply to: Trennipäevik #28325
    Priit
    Member

inimestel ikka nupp nokib. pealegi see on tegelikult üks hea lehekülg küll. Hästi organiseeritud ja puha.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)