Priit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Priit
MemberMisasja te jahute siin mõttetul teemal. Ei ole nendest tippkulturistidest keegi puhtad… Mis te tõesti arvate et kreatiini ja valgu najal saab selliseks lihamäeks. Küsimus on lihtsalt selles kes suudab tiitlivõistlusteks “puhtaks” saada. Kuna Ott võistleb aastas ainult paar korda ei ole tal see eriti raske. Kalmuse kohta ma ei tea aga ju tal see mingi valearvestus oli sest oli ju teada et kontrollitakse..
Priit
MemberKüsimusi on tegelikult palju ja ei teagi kust alustada.
Olen 16 ja tegelen jõutreeninguga ja käin samal ajal
veel kick-boxis. Treener räägib et ei ole mõtet jõudu teha
ja et see paneb lihased kinni ja teeb aeglaseks.
kuidas lood tegelikult on? Kas ma saan samal ajal teha
jõutrenni ja arendada kiirust/vastupidavust/täpsust?
Priit
MemberSuuremates poodides nt. Maksimarket on müügil dektroos nimega Traubenzucker (mis on põhimõtteliselt sama kraam) 500 g. on 12.5 krooni. Ise tarbin seda ja olen rahul. Apteegist ostes on glükoos küll kallis.
Priit
MemberÄrge seletage, pole see asi nii hull midagi, kui ennast ikka pidevalt kooma ei joo. Piiri tuleb pidada. Alkohol ei ole soovitav vahetult peale kreatiini manustamist aga kui sa päeval kreatiini sööd ja õhtul mõned napsud võtad ei ole küll midagi lahti. Vahepeal peabki lõõgastuma…Raske trenn põhjustab teatavasti stressi.
Priit
MemberPoiss nagu ponks…
Priit
Member…kui Lemon super ei sisalda hüdrolüüsitud valku siis läheb valgu imendumiseks rohkem aega või imendub ta ikkagi kiiresti. See oleks väga tähtis. Ma söön tavaliselt nii, et teen endale valguseigi ja kusagil 1h pärast söön kah veel. Kui Lemon S ei imendu nii kiiresti siis pean ma vist oma toitumis plaani muutma, mida on raske teha.”
Priit
MemberMis sa tahad öekda et kes eestikatel parima tulemuse teeb on eesti rekordi omanik…?
Priit
Membertahaks teada jah kui palju oma eakaaslased tõstavad. Saab teha võrdlusi jne.
Priit
MemberMitu grammi pulbrit o 1 spl. täises pulbris?
Ma söön nii, et hommikul kuskil 25g valku. Lõunal u. 30 g, Õhtul ligi 30g + veel 2 või ka 3 valgu?eiki kust saab kah nii 30 g valku. Rohkem organism korraga ei pidavat omastama.
Priit
MemberJajah, pange üles…Olid nad ju algul üleval aga mids nad siis maha võeti? Pealegi on juunioride eestikad kah tulemas…
Priit
Membersa ikka pelleris jõuad ära käia??
Koormad põit niimodi (ma arvan) ja ega valgu ostmine kallim tule kui piima
Priit
MemberBanaanid pidid süsivesikuid sisaldama ja ma arvan, et peale trenni on nad täitsa kasulikud.
Priit
MemberDr. Zook!! Kui aega on vaata minu küsimust ka siin!!!!!!!!!!.Kui käia trennis ja juua erinevaid proteiine ja süüa valke sisaldavaid toite normaalselt siis- lihas kasvab, OK , aga mis juhtub siis kui ma mingitel põhjustel enam ei saa käia trennis ega osta proteiine. Mina kuulsin ,et siis pidavat paksuks minema-rasvuma. Kas see tõesti on nii?? Kui on proteiine söödud pikemat aega (6aastat näiteks) kas siis on rasvumine suurem. Kui kiivikas lõpetaks nüüd kõik ära siis oleks ikka küll jama lahti.
Mis arvate??
Vaatlejale : olen kah kreatiini kuuril praegu ja olen kah juurde võtnud 3kg. Kreatiin annab juurde nagu lihasmassi või midagi. Jõunäitajad paranevad kah.
Priit
Membervist 86% ja maitse on normaalne. Tee piimaga
Priit
Memberinimestel ikka nupp nokib. pealegi see on tegelikult üks hea lehekülg küll. Hästi organiseeritud ja puha.
-
AutorPostitused