Priit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Priit
Memberrääkige asjast lähemalt… ma olen selle vist maha maganud.. mis ?okiteraapia? kuidas töötab/käib?
Priit
MemberKüsiksin siis juurde et mis lihastele ei ole kasulik järgnevatel päevadel teha harjutusi?
Priit
Memberneli juba.. niiet ei pannudki mööda.. ma arvan et mul hakkas juba 5g peal seetõttu et võtsin esimesel korral ja organism ei olnud ikkagi harjunud.. eks peab uuesti proovima.. loodan et see jamps ei kordu.. ega mõnus see peavalu küll ei olnud.
Priit
Membervõtsin umbes 5g … teelusikatäis ilma kuhjata.. ega ise ka päris ei usu aga muud seletust ei tulnud nagu pähe (ainult valu). aga millest siis? vennal oli sama moodi kunagi et pea hakkas hirmsasti valutama.. siis sai teada et ta hingab trenni ajal valesti ja saab liiga vähe hapnikku.
Priit
Memberja sa ise kirjutasid et sa tarviTAKS … see tähendab et sa ei ole ise tarvitanud.. või sain valesti aru? ja miks nad peaks soovitama alati vähem kui vajalik??? selgita palun.. nad ju sooviksid et asjal toime ka oleks ja produkt müüks
Priit
Memberma vaidlen sulle vastu.. kreatiin ei ole aastaringseks tarbimiseks.. seda mainib ära peaaegu iga usaldusväärne infoallikas (ka siin samas leheküljel)
Priit
MemberAga spordimeditsiini leheküljel on kirjas (70kg inimese kohta) et laadimisperioodil korrutad kehakaalu 0,3 siis selle jagad doosideks.. ja säilitusfaasil (kas see on siis see treeningufaas?) kasutada 2 KUNI 5 g päevas pärast trenni (mitte 2 korda 5g) oh.. mitte ei saa aru. ja et kui kehakaal erineb sellest 70kg siis tuleks teist kava kasutada (http://www.sportmed.ee/?id=varia⊂=kreatiin)
Priit
Membertänan väga heade soovituste eest ja ootan veel lisa..
Priit
MemberKazaa’st oled vaadanud? Seal neid mingil määral on… oleneb muidugi kes parasti userid on..
Priit
Memberma vaatasin ronnie coleman’i videot… no seal tegi küll väga ebapuhtalt.. ainult pumpas vms.. (aga nagu näha on mõjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) videode kohta niipalju et neid saab ka internetist tõmmata kellel viitsimist ja kiirem ühendus on… vaadake kazaa’st.. tänan praeguste vastuste eest ja ootan veel teisi arvamusiPriit
MemberMart on nupumees…
Priit
MemberKohe peale trenni vast jah väga kasulik ei ole. Aga muidu ei maksa pudeli paari õllepärast väga põdeda, kui just paksuks ei karda minna…
Priit
MemberKüünarnukk ei tohi liikuda ja ###### ei tohi ka pingi pealt tõusta.
Priit
MemberNo kas tulebki sada ära või…?
Priit
MemberMargus on ikka päris napakas… 17 aastane… 25 on elu otsas või jooksed polikliiniku vahet…
-
AutorPostitused