Skip to main content

Priit Mihkelson

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 196 through 199 (of 199 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas Krav Magat Eestis ka õpetatakse? #282614

Oleks huvitatud sellise kunsti omandamisest, väga kasulik.

Milles selle kunsti kasulikkus seisneb?

Need nugadega/püstolitega maadlemised ja agressiivsed vasturünnakud on kõik ilusad ja toredad, aga küsimus on pigem selles, et kuidas seda kõike treenitakse ja kas päris võitlus ka tegelikult selline välja näeb nagu nemad seda paista lasevad!

Ise arvan, et tegemist on paljuski demonstratsioonidel töötava alaga st. lihtne on igasugu asju korda saata vastuhakkamatu vastase peal!

in reply to: klubid pärnus #254350

MMAces

http://raskesport.ee/foorum/viewtopic.php?f=2&t=5719

PS. Ma sellest eelmisest klubis pole küll midagi varem kuulnud!

in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278791

No ma ei tea, äkki sellepärast, et isegi sellega juba natuke üle 10a tegeletud ühel või teisel viisil?!

Milliste aladega sa siis üle 10 aasta tegelenud oled?

Olen instruktoriametit pidanud alates 2010.a. veebruarist – tahad ka?

Kus ja keda sa treenid?

in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278719

Mind kurvastab see, et Eesti enesekaitsekultuur on võrdlemisi madalaks tehtud.

Fakt on, et sellised juhtumid pikas perspektiivis teevad liiga meile kõigile, kes me enesekaitse valdkonnas ühel või teisel viisil tegutseme.

Miks sulle see enesekaitse nii hingelähedane on? Teine küsimus oleks, et mida tähendab sinu avatari all kiri “enesekaitse instruktor” (oled sa kuskil treener vms)?

Viewing 4 posts - 196 through 199 (of 199 total)