Skip to main content

Priidik

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Õla jõud #37982
    Priidik
    Member

Ohtlik on harjutus siis kui õlad on nõrgad ja mitte ainult lihased vaid ka liigesed. Loomulikult lõhub õlad ära kui varem pole harjutust eriti teinud ja laotakse kohe max raskus peale ja hakatakse pressima niiet silme-eest must. Kui raskust kontrollida ja puhtalt teha pole häda midagi…

Ise teen 65 x6 tagant ja 80 x8 eest siis, kaalun 72kg. Õlad on väga korras muide:P

in reply to: õlu #36727
    Priidik
    Member

Las ma arvan:)) Jääkaru?

in reply to: Vee tarbimine!? #36400
    Priidik
    Member

A kuda muidu neerud elavad…5-6 liitrit vett päevas…päris huvitav oleks teada kaua neerud sellisele koormusele vastupeavad…mina soovitaks liiter päevas muidu + liiter trenniajal umbes. Aga kes soovib see proovib. Ok.

in reply to: insu #35894
    Priidik
    Member

Eino selge see, et tarbitakse palju…aga minu seisukoht on see et enne olen ülekeskmise kehaga õllesõber kui 40 selt vigane ja haige “proff”. Aga eks see ole igaühe enda valik ja seetõttu ma ka ei kritiseri sind…austus täiega kui kunagi miskit kõva saavutad…Aga lihtsalt mõni valib vähe teise tee ja siis ei maksa ka neid ju väga maha teha…lihtsalt läks natsa südamesse su õllevanulik jutt:)) ok.

in reply to: insu #35892
    Priidik
    Member

Sul muidu mõistuseraasu on peas? Hetk tagasi räägid siin, et õlle ikka surmkahjulik jne. ning järgmine moment hakkad insuliini süstimisest rääkima…Äärmiselt imelikud põhimõtted sul muide….:S

in reply to: vererõhk ja trenn #35422
    Priidik
    Member

Mul samuti puhkeolekus 140/90….olen norm. kaalus ja enesetunne väga hea… arsti poole pole veel pöördunud, vaatan kui enesetunne halveneb siis peab minema ikka

in reply to: unetus ….. #35374
    Priidik
    Member

Kusjuures täpselt sama probleem…aga tegemist jõutrenniga mitte aeroobsega…väsinud küll aga und enne 2 te ei tule…trennist saan koju umbes 9-9.30…hommikul see-eest topelt unine ja magaks või pool päeva maha…Vastik

in reply to: Kangi tõstmine #35065
    Priidik
    Member

Sry lolli küsimuse eest…aga kuidas käib ühe käega tõukamine…saan aru et sangpommi aga kangi??? müstika…ja veel 68 kg. ???

in reply to: > Rinnalt surumine < #34350
    Priidik
    Member

Kui väga tüli ei tee võiks mullegi kava mailida oleks huvitav näha mis see endast kujutab ja ehk isegi proovida:)))

weopoiss@hotmail.com

Tänud

in reply to: Rinnalihas ja biitseps #31197
    Priidik
    Member

A miks keegi oma kaalu ei kirjutanud?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)