priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2013 at 6:00 p.l. in reply to: Millist füüsilist tegevust teha kardioks? (ei taha jooksumasinat) #343161
priibe
MemberMulle arst isegi ütles, et see on hea väike ratta sõit nädalas näiteks 2-3 korda kuskil ja distansi valid ise:)
mai 16, 2013 at 7:54 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #343120priibe
MemberTubli!
Minul sama protsess käsil ainult kaal 120 kg pealt vaja kuskil 90 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk samamoodi suur rasvane kõht ees, millest lahti vaja saada. Poolteist nädalat möödas 5 kg juba maas:)
Iga kord kui ma näen selliseid kaadreid või pilte kus suured inimesed saavad oma kaalu alla nagu vaja, siis tekib endal koguaeg rohkem motivatsiooni jätkata sellega.
Kuna endal, see kaal lõpuks hakkas ka põlvedele siin, et siiis nagu lõpuks jõudis kohale asi on naljast väga kaugel:P
Aga edu ja jaksu edaspidiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Priit
mai 16, 2013 at 6:23 e.l. in reply to: Millist füüsilist tegevust teha kardioks? (ei taha jooksumasinat) #343110priibe
MemberJalgratas jalgratas! See on kõige suurem rasvapõletaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtad üks õhtul ratta ja sõidad näiteks 2 tundi, siis tunned kuidas pekki kaob:)priibe
MemberMinul samuti istuv töö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga siis tuleb, trenni minna;)!! Siis ei ole miskit hullu, kuigi pikkuse ja kaalu suhe sul korras, seda ütleks kindlasti arst samamoodi;)Vaja ennast kätte võtta ja trenni vedada:P
priibe
MemberHei,
Lugesin seda teemat ja mõtlesin, ma ei ole näinud üheski kommentaaris kas sa trenni teed?
Minul näiteks tehti samuti kava, kuna ma ei hakka enda peaga seda “head” söömist välja mõtlema, selleks on spetsialistid ikka:)!
Minul on hästi palju köögivilju , kana, kala, kodujuust, keefir. Mina kes armastasin väga kartulit suur käntsakas liha, mõtlesin alguses et see puhas lollus. Aga kui ma hakkasin juba esimesel nädala muutusi nägema, siis mõtlesin et asi ikka õige. Ma olen nüüdseks söönud selle kava järgi nädal ja 4 päeva. Minu kaal on langenud selle ajaga juba 5-7 kg, see kõigub. Aga samas kui lihtsalt näiteks eile õhtul pärast trenni ma kaalusin ennast oli kaal 109 kg. 5 mail kaalusin ennem seda kavade ja asjade alustamist 120kg. Minul on ka trenn nädalas 3-4 korda vastavalt kuidas ma jõuan füüsiliselt/ajaliselt.
Soovitaksin sul ikka spets kava endale lasta teha. Pole sul endal vaja siis pead murda mis kui palju;)!
Edu:)!
-
AutorPostitused