priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberNõustun täitsa eelmise kommetaariga:), asi on ainult sinus endas:)! Nii, et kui vaja võid minuga koos trennis käima hakata:) Saad ka nii öelda motti juurde;) Ma võin kunagi üles panna pildid milline ma 2 kuud tagasi olin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et endal vaadates nüüdseks päris hirmus, et kuidas suutsin olla nii:) Kõige ägedamad ja motiveerivad asjad on kui riided suureks jääma hakkavad:D Siis näed asi ikka töötab 100ga:Ppriibe
MemberMina käin teaduspargi tn gymleco -s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> käin 4-5 korda nädalas peale tööpäevasid 17:30 ja nv samuti poole 6/6 ajal:)priibe
MemberPriibe , see oleks väga hea kui saaks koos trenni teha, aga lähen 24juuni Inglismaale ,ja tulen tagasi 1 august -siis saab koos trenni teha.Salasim, ma ei tea kas sa oled ise paks olnud või midagi, aga see pole nii lihtne lihtsalt endale öelda, et nüüd jääb kõik magus ja hea ära näiteks kuu aega ma proovisin jälgida et midagi magusat ei osta, aga siis tuli jälle mingi nõrkusehetk.Ma ei suuda lihtsalt nii , ja mul oleks lihtsam kui saaksin kellekagi koos trenni teha või midagi, see läheks kõik lihtsalt kiiremini- see on mu Point.Ma arvan et mul jääb puudu toetusest.Ja see et ma seda ütlen ei tähenda seda et ma vabandusi otsin vaid seda et see kaalulangus läheks libedamalt
Minu kaal on hetkel peaaegu 2 kuuga langenud 120kg pealt, 105 kg peale, nii et ma tean ikka ja olen paks, siiani kõht veel pole eest kadunud aga tuleb pingutada! Nii et saali, eks sa siis võta ühendust ma käin mustamäel spordiklubi nimega gymleco. Kirjuta millal tulla saad mina käin nädalas 4-5 korda oleneb kuidas jõuan ajaliselt. Treeningu pikkus on 2h, et arvesta seal pole võimalust viilimiseks:)!
priibe
MemberMa võin su trennikaaslaseks võtta, kui sa jõusaali raha kokku ajad kuskilt, nii palju ma saaks sulle juhendeid anda ja trennis utsitada! Aga see on see et sa peaksid ise ikka tahtma samuti! vabanduste otsimine on välistatud!!!!!!!!!!!!!!!!! Kui sul on toitumis kava, siis miks sa ei võtnud lisaks treening kava samuti? Näiteks kui sa jälgiksid facebookis Marek Kalmuse reklaame kohati on see toitumis kava juba 15 euri koos treening kavaga!
priibe
MemberIlmselgelt on puudu sul tahtmine sellest üleliigsest kaalust loobuda. Kuna vanus veel selline,et üks päev on mõte hea teine päev juba lüüakse käega sellele.
Mina näiteks suitsetasin 10a ja jätsin päeva pealt maha nüüd pole 2 kuud teinud, asi on pigem tahtmises ja asi on rohkem distsipliinis! Sa pead paika panema, mis sa tahad kas sa soovid oma liigsest kaalust lahti saada või lihtsalt enda üle nutta, miks sa nii suur oled. Alusta sellest, et vaata mis sa sööd ja kui palju. Kui sa suudad näiteks kuu aega sellele vastu pidada siis juba võid mõelda toitumiskavadele jms. Sest need on samuti väga rangelt paigas ja sa pead ise sellest kinni pidama, mitte et täna teen homme paus üle homme uuesti. Stabiilselt koguaeg üks tegutsemine ja kõige tähtsam tahtejõud !!!!!! See viib edasi asja:)
priibe
MemberKindlasti pöördu toitumisspetsialisti poole selle murega. Sellega võib lõpuks tüsistused jms selline tekkida.
Näiteks fitnessi lehel siin samas on võimalus omale tellida toitumiskava. Kuna ise pöördusin muredega ka targemate poole, minule isiklikult tegi trenni ja söögikava Marek Kalmus.
Kindlasti pead kontrollima mida sööd!!
priibe
MemberArvan, et sinu raskused on tulnud sellest, et kui, saan õigesti aru, oled sa kaotanud kuuga 11kg. see on nagu see kust tulebki see raskus.
Olen ka ise selle kadalipu läbinud, ligi 30kg kaalukaotust, minul ei olnud vaja esimese 10 jaoks mitte midagi muud kui vaid rutiini muutust ning natuke läbi mõelda mida ma söön ning hakata jõusaali trenniga tegelema. ülejäänud ~20kg läks mõtestatud toitumise pealt ning sel perioodil polnud hetkegi seda mõtet, et jube raske on või keha jubedalt näljas oleks vms.
No minu enda, missioon on samamoodi -30 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, et 1/3 läinud ja 2/3 veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Põhi soov kindlasti on kaalu nr kahekohaliseks saada:)priibe
MemberAsuh:) No ma lihtsalt järeldasin jutust:)
Mul on endal sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 121 kg pealt kuskil 90 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleks okk:P Pluss natukene lihast ka oleks kenam endalgi vaadata peeglisse aeg ajalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga soovin edu ja jaksu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Ära siis murdu, kuna võin öelda see päris karm kadalik , minule isiklikult see esimene kuu päris raske olnud nüüd juba loomulikult tulema. Organism ära harjunud kella aja järgi millal süüa tahab:)priibe
MemberHei,
Pigem jah sa peaks üldse söögist alustama, kuna minu alg eelmine kuu algus oli 181cm 121 kg , ja hetkeks on kaal kukkunud 110 peale. Ma tellisin näiteks endale jõusaalikava ja samuti söögi oma. Söön täpselt paberi järgi ja trenni teen nädalas 4-5 korda.
Jalgratas kindlasti on hea rasvapõletaja aga kuna kaal nii suur ma kardan, et võid oma südamele ja põlvedele haiget teha. Mida mina ise samamoodi kardsin ratta sõidul. Pigem mina sinu asemel alustaks pöördumisega mõne treeneri poole, kes annaks nõu kuidas ja mida teha:)
Mis sul muidu ka eesmärgiks seatud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPane see kohupiim blenderisse ja lisa natuke banaani, natuke mahlast apelsini ja törts avokaadot.
Saad oma maitsetust jamast kasuliku segu, mida nt kasvõi pärast trenni süüa.
Pead lihtsalt oma kaloritel silma peal hoidma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh, see võib küll päris hea olla:)
Tuleb järgi proovida:)! Äitähh!
priibe
MemberOkei, pean temalt, seda asja uurima siis:)
Aga suured tänud , kes vaevusid vastama:)!
priibe
MemberAEG ja rutiin
Ei ole imerohtusi, kui kaal kukub kaob vaikselt ka “kõhupekk”. Ära muretse, küll sa oma rannavormini jõuad, tuleb kannatlik olla.
Eks ma siis pean olema kannatlik muud miskit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberAga kui tegu on kylmutatud l6hega, siis ma ju ei tea, mitu grammi on algselt l6het ja kui palju kylmutatud vett.
Mõtle suts, kaalu siis külmutatud kala ennem ära, las soeneb üles, ja siis kaalu uuesti kala ära?! Sa ei viska ju kala lärts jääkülmana ahju või kuskile?
mai 17, 2013 at 12:29 p.l. in reply to: Millist füüsilist tegevust teha kardioks? (ei taha jooksumasinat) #343252priibe
MemberTahaks nüüd konkreetset vastust.
Kas jalgrattasõit põletab rasva kehalt normaalselt?
Jah jalgrattasõit põletab rasva väga hästi kui regulaarselt sõita sellega!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberMina isiklikult söön 1h ennem trenni 4 muna (neist 2 munakollasega), 3 tera leiba, 2 viilu 10% juustu ja joon rohelist teed peale.
Ja pärast trenni 1.5h 2 kartulit, tomat/kurk/paprika, 250g kanafileed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ei tarbi neid sheike või asju:)
-
AutorPostitused