priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
Member
Ja sikspäkk ongi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Member“Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis.”
President Lennart Meri
“Omad probleemid oleme ise tekitanud ja lahendada saame me ainult ise”
John Fitzgerald Kennedy
priibe
MemberMa hakkan 8. juulil oma toidupäevikut tegema .Teen oma blogi siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidupäevik ikka siis nii öelda Toitumiskava järgi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ka 8 august on trennipäev ka esimene?
MemberPaistavad nagu veenilaiendid ja ei tehta sulle mingit oppi, kui just suuremaid vaevusi ei põhjusta. Arst heal juhul soovitab lioton1000 määrida ja jalgu seinal hoida rohkem, kogu moos
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti on veenilaiendid pärilikud, kas sa varem ei ole märganud neid?olen märganud küll, aga ma pole välja teinud eriti. Nüüd nagu pärast trenni ikka vaadanud oma keha ja siis pannud tähele, neid veresooni ikka mõnuga.
priibe
MemberSöökla avatud kindlatel kellaaegadel, söögi tegemist ja ostmist ei ole!
Miks sa näiteks kodus valmis ei tee ja kaasa ei tahaks võtta?
priibe
MemberJooksmise peaks tõesti välja jätma, kuna põrutad põlvi. Mina ise alustasin 121kg pealt, alustuseks soovitaks enda pilguläbi hoopis ratast sõita, kuskil 20 minuti juures hakkab rattasõit pekki põletama:). Nii et rattaselga ja mingi 1-2h ratast:P
Kindlasti söök tuleb ülevaadata 100%
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTervist,
Olen selles valdkonnas suhteliselt uus ja ei tea kuidas alustada täpselt. Peamiselt on soov ennast viia paremasse vormi ja tõsta ka massi. Alustuseks hakkasin tarvitama Gain Bolic 6000 tund enne trenni. Treening kestab ca tund. Toitumine tervislik ja üritan süüa vähemalt 5, korda päevas.
Alustuseks peaks ikka eesmärgid paika panema;) Ja siis kavad tellima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See, et sööd 5 korda päevas see ei ole ikka päris see:P ja samuti trenn võiks ikka kesta 1.5 – 2h
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See on muidugi minu arvamus.priibe
Memberenda hetke kolm lemmikut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberHessburger
See variant on päris äärmuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, sellega võid tervist kahjustada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberMiks just juurde vaja võtta?
Member

Pole nagu põlve sokid;)! Tööl ei tohi paljaste varvastega käia lihtsalt;)! Ja papudega jalad higistavad mõnuga. Veits viisakas töökoht mitte vladimir garaasis õline;)
priibe
MemberKust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine? Mis sa arvad, et kui inimesel on puudulikkud toitumisharjumused ning käib ja laseb kerge lõikuse teha ning eemaldada nn. üleliigse siis pliks-plaks tekivad kohe ka tervislikud toitumisharjumused ning kaal maagiliselt püsib ega teki tagasi? Vähemalt on su fantaasia lendav..
Kas sa ei lugenud täpselt, mis kirjutasin? Netis on päris palju jutte selle kohta , kus on käidud noa all selle pärast! Isegi mingi saade oli siin TV3 pealt, kus mingi mees käis kunagi noa all ära ja pärast seda rippus nahk, kuna trenni ei teinud. Sest lugenud olen inimesele pärast seda oppi on antud 2a, kus peab inimene oma söögiharjumused ja trenni ülevaatama.
http://www.tarbija24.ee/1098658/maovahendusloikus-on-paljude-jaoks-ainus-voimalus link ka jutuga, kus kirurg räägib sellest:)
Mõtted tulevad pea seest. Erinevatel inimestel on erinev pea ja seetõttu ka erinevad mõtted.
Kui rasva% on väga kõrge, siis on infarkti oht juba vist, ja sekkudes kirurgiliselt saab infarkti ohust lahti. Seetõttu on kirurgia täiesti arutletav teema.
Iga teema on arutletav, arutlege ja suhelge vabalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun sinuga LOW , see ongi täiesti suhteline oleneb sinu haigustest ja neist haigustest mis võivad tekkida:)!
Ja samas on see, et kui palju on inimesi on ka nii palju arvamusi:)!
priibe
MemberTean, et see kirurgiline on ohtlik, aga ma lihtsalt olen lugenud siin artikleid, kus inimesed on seda teed läinud. Muidugi siis häda, et ei tehta trenni ja siis nahk ripub lihtsalt.
priibe
MemberPigem on sul viimane võimalus asjad kätte võtta. 10-20 kg veel juurde ja siis läheks juba väga raskeks. Ürita endale trennitegemise harjumus sisse kodeerida.
Siis on juba vaja kirurgiliselt sekkuda. Kuna olen uurinud, kellel see kehamassiindeks 40 + on siis paljud arstid öelnud, et siis aitab juba kirurgia sellelel langemisele.
Samas minul ka selline kõht oli ees nagu pildil näha oli, et samas seda kõhtu on aga nagu ma eelnevates juttudes olen öelnud, et alguses on mott laes kui kaal kukub nagu s*tt kaevu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et järgmine kuu nagu aru saan on oodata trenni ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muideks, ma soovitaks sulle kindlasti mingi toidukava võtta, see trennis rühtimine sellest pole tolku, kui pärast seda lähed koju ja sööd paki krõpsu vms ära:)
priibe
MemberKogused on vähe siis kui nälg on, kõht ei tohi tunda näljatunnet! Iga kord kui tekib siis pead sööma, aga tõesti kas mingi õuna, apelsini, porgandit, tomatit, kodujuustu, jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas või näiteks 500 ml keefiri
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täidab kõhtu;)! -
AutorPostitused