priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberOlemasolevate armide vastu ei aita midagi, ainult värskemaid arme saab ennetada. Ennastki huvitaks mida sealt konsultatsioonilt kuuled põnevat.
Sain aja 29 juuliks;), võin siia mõne kokkuvõtliku jutu kirjutada kui käidud;)!
priibe
Membertäna nägin telekast reklaami mingi kreemi kohta mis lubas ennetada venitusarme ning olemas olevatest lahti saada milles ma kahtlen. Olen ise kunagi natuke aega ühte toodet proovinud kuna biitsepsi peale hakkasid õrnad armid tekkima, paks kreem kõva kookose lõhnaga oli ja ega temast mingit kasu polnud. Mingi hetk jäi trenn pooleli ja kaotasin kõvasti massi nii et mingeid venitus arme ei tekkinudki. Aga jh oliiviõli teeb kindlasti sama töö ära, point ongi neid piirkondi kogaeg niisutada ja elastsena hoida et nahk saaks venida ilma armideta (rasedate puhul just). Mingit 100% toimivat toodet kindlasti pole ning kui armid olemas juba siis kas nendega harjuda või tuleb ette võtta laserravi. (kui armid on olemas siis ega kreemitama kindlasti neile paha ei tee ja miks mitte ka päikest anda ) . Ja sellega minu teadmised armide kohapealt lõppevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjalik jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga jah selles mõttes päikest andes siis natukene kaovad nii öelda silmapiirilt. Kreeme enam nagu tõesti pole mõtet kasutada kuna kahju on juba saadud, eks lähen uurin selle laserravi kohta:) Äkki saab neist mingit moodi kuidagi vähemaks vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPanin sinna aja kirja, lähen kuulan mis neil öelda on ja kuidas mind aidata saaksid:)
Suured tänud vastajatele;)!
priibe
Membermul endal ei ole, aga sõber käis seal oma venitusarmidega laserravil. hind on küll kallis, aga tundub, et töötab
Okei, vaatasin et seal see konsultatsioon on tasuta, lähen uurin mis räägivad mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
priibe
MemberOk Ma siis ei vaidle targematega, võibolla ongi nii hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberKogemusi ?
priibe
MemberTeen ka vahest 1-2 kordusega seeriaid.Ma ka vist imelik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mybad ma mõtlesin, et 1 seeria koosnes 1 / 2 tõstest. Samas ma ei tee teisi maha lihtsalt minu arust see ei anna ju tulemust või annab?
MemberTervist,
Kuna endine kaal on muutunud päris korralikult, siis on need venitus armid kõhul ja külgedel. Siis küsimus siit , et on mingeid kreeme vms mis neid nagu väiksemaks võtab ilmselgelt ma usun, et neist lahti polegi võimalik saada? Või siis mingi arsti sekkumisel? Oskab keegi miskit pakkuda:)?
Priit
priibe
MemberKus juures, ka seal jõusaalis kus ma käin on selliseid kohati imelike inimesi või siis nii öelda “eputrillasid”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just siin nädalavahetusel käis mingi pleiku kellel geeli juustes ikka piisavalt oli ja siis ka nii öelda räuskas tegi oma seerias 1-2 korda ja siis käis peegli ees vaatamas ennast ja samas ka soengut korrigeerimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Siis on üks naisterahvas, kes teeb plokitõmbamist kas siis rinnale või kukla taha. Et tõmbab kangi alla ja siis üles lastes tõuseb pmts püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et kogu keha liigub, tegelt ju ikka käed peaks selle töö ainult ära tegema, nägin seda korduvalt ja lõpuks läksin ütlesin, et ära lõhu end
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja näitasin kuidas teha pärast seda rohkem sellist asja juhtunud pole. Samas ka on abivalmis inimesi mul näiteks selili prantsuse kangiga surumist ei teinud korrektselt, tuli üks meesterahvas näitama kuidas teha ütles, et ei ole ilus vaadata, kui teine inimene lõhub oma käsi:D
Samas see mees on andnud ka nõuandeid kuidas kõhtu korda saada jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga tore on, kui keegi sinu ümber jälgib ka mida sa teed või annab nõuandeid.Kuna see treener kes seal jõusaalis olema peaks olen ma 2,5 kuu jooksul näinud vist 2-3 korda , kui ma käisin küsimas talt kord, et kui puudub hakk küki press, kas oleks parem siis teha kangiga kükke ei osanud ta mulle vastata. Minu teada nagu kui treener on seal siis peaks tema nagu ikkagist nõu andma
MemberKus juures kõige huvitavam on see, et enamus on rokk ja see viimane nagu klaveri soolo oli päris hea.
Mina ise muidu kuulan sellist progressiivsemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea rütmi saatel ennast mõnus liigutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>iiO – Is It Love (Mahmut Orhan 2012 Remix)
priibe
MemberVõta jäme pulk (metallist, puust vms), puuri auk ja lükka köis läbi, tee ühte otsa sõlm ja teise otsa pane hantel või sangpomm rippuma vms ning siis hakka seda nööri kokku kerima sirgete kätega. Vaevalt suurte raskustega viitsib keegi õlga koormata, siis käed pigem all hoida.
http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=396836.0;attach=432381;image
Kus juures, ma olen näinud endal jõusaalis ongi selline trenažöör, et valid kaalu ja siis kerid seda kaalu üles, lased alla ja uuesti samamoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPuhkepäevi pole nagu minu arust võiksid need E ja K jooksimse ühele päevale tõsta ehk siis näiteks Esmasp 8km siis T jõutrenn, K peaks ka puhkepäev olema. Muidu tapad oma kere täitsa ära, kuna endal kui üle 2 või 3 trennipäeva järjest siis küll jaks otsa saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi kõige tähtsam on ÕIGESTI TOITUMINE!
priibe
MemberMa olen samuti kuulnud, et ei tohiks asfalti peal joosta kuna siis põrutad põlvi. Soovitatakse joosta kas staadionil või siis metsas kus on pehmem pinnas või siis üldse rannas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Samas, kui tõesti joosta ei jaksa siis ratas ratas ja veel kord ratas;)
Huvitav palju siis teema algataja kuulda võtnud on kedagi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on ju http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37552-suured-suured-probleemid-kaaluga/ jutt siin ka. Miks kahte erinevasse alateemasse postitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et oled palju saanud tagasisidet kas sa sellega peale ka hakkad muidugi see on juba ise asi.
priibe
MemberMa hakkan 8. juulil oma toidupäevikut tegema .Teen oma blogi siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus on blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
Member[RiinaSolo] saadan sulle homme lingi kus ma iga päev oma toidupäevikut pean fotodega.
[ise]miks ma pean jälgima kui palju ma vett joon?
Tänud kõigile kes mind toetavad
Öeldakse, et peab jooma kuskil 1,5L vett päevas ja ülejäänud 0.5 saab toitainetest.
http://www.treenitargalt.ee/milleks-vajame-vett/ üks tark link:)
-
AutorPostitused