priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
Memberhttp://www.treeningv…-toitumiskavad/
Taavi Merisalu näiteks:)
https://www.facebook.com/BonsunaTraining
Marek Kalmus
Neid palju:) Surfa netis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSamas ma küsiksin kohe vastu, kas pubekana kunagi ei tahtnud olla kiire ja tugev, kasvõi kehalise tunniks et olla parim. Vägivald polnud kunagi stiimuliks aga kui aus olla siis koolist koju oli jala päris pikk tee ja nii mõnigi kord tuldi tänaval kimpu, see aga selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Minu arust ei saa vägivald olla kunagi stiimuliks aga tihti see on ajend mis paneb su pea tööle ( olla või mitte olla, selles on küsimus).
Teema algatajale soovitan mina natsa trenni teha, siis kaob ka lodev lihas. Ei pea minema jõukasse võib ka kodus trenni teha. Siis ja paistad saledam ja rohkem trimmis. Ei usu et sul seal see pekk on, lihtsalt lihas mis pole piisavalt trimmis.
Ah ja pea aegu unustasin, vaata ka mida sa suhu paned
Kindlasti tahtsin:) Ei vaidlegi vastu, tavaliselt pole järjepidevust sellises vanuses vähemalt ennast vaadates, on muidugi erinevaid inimesi:)
Mul endal oli elukoha kant ka selline sarnane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No näiteks reitele on hea trenn kindlasti veloga sõitmine, põletab pekki ka mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberTOP vastus Archangels
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Meestel peavad olema tugevad jalad, mitte mingid pulgad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Samas kaks nädalat ennem kooli saab ikka midagi teha, nt. keha natsa trimmi ajada. Muidugi selleks sa pead ikka korralikult toituma ja trenni tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Teema algataja ei tee vist kumbagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seega kipun arvama , et kaks nädalat enne kooli ärgata on vast tõesti hilja.Mina küll tahtsin sellises vanuses olla kiirem ja tugevam. Aga noh ma kasvasin ka Kohtla-Järvel ülesse, selles vanuses oli kogu aeg vene nolkidega ütlemisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks see oli ka stiimuliks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Nagu viimasest kommentaarist näha kes kuidas end motiveerib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas õigus mees peaks ikka tugev olema, et naist sülle võtta mitte kondine et puruks läheb naist sülle võttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegusel ajal linna pildiski , see kus on 14-16 vanuses sellised kriipsu jukud, et hirmus kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberAga kes siis keelab sul treeningutega alustada?
Iga inimene saab oma keha kujundada nii nagu temale endale meeldib. Minul näiteks on ka reied suured ma näen ikka hirmsat vaeva et need väiksemaks saada, kuna tegelik püksi number on üks aga pean ostma ühe numbri suuremad, et jalad ära mahuks sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Nii, et kui tõesit soov siis tuleb kätte võtta ennast ja trenni lohistada, samuti see söömine see, et sa sööd hommikul ja lõunal , siis enam päeva jooksul ei söö? See on ilmselgelt vale kuna organism saab aru, et rohkem päevas süüa ei saa siis jääb see kõik sulle sisse. Sa peaks sööma vähemalt 3-4 korda, selle arvelt muutub ka seedimine kiiremaks, muidugi peaks kontrollima mida süüa ka, et õhtul mingi pakk krõpse pole kindlasti ok:)! Enda pealt võin tuua näite, et ma söön näiteks 4-5 päevas:) ja trenni teen 4-5 korda nädalas:)
Nii, et pead kindlasti mõtlema, mis sa soovid ja kuidas soovid:)!
Mina soovitaks mõne treeneriga konsulteerida, tema aitaks kindlasti sind õigele teele:)!
priibe
Memberhttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993932_295920233881751_1837266442_n.png
Sa ei pea uut teemat tegema selle küsimuse pärast, võid alati jutustada edasi oma vanas teemas:)
Aga kõhulihased tulevad raskelt ja lähevad kiirelt selle jaoks on vaja väga kannatlik olla. Samuti peaks olema ka söömine korras:)!
priibe
Member12,5 aastaselt ma väga hullu igatahes jõusaalis ei paneks. Arvan, et kui hakata jõutõmbeid ja kükke ja teisi raskeid harjutusi tegema,
jääb vb kasv kinni, ja tulevad muud vigastused.
Tee parem kätekõverdusi, jookse, ja tõmba lõuga kuskil toru peal.
See on kasvav organism, kindlasti ei jää kinni minu arvates kasv! Kui siin eelpool kõneleja juba ütles, et viskab just juurde pikkust.
Kõige parem oleks kindlasti mõne treeneriga kontsulteerida, eelpool ka mainis ju Taavi Merisalu, et andku tuld:D
priibe
MemberIsiklult mina sulle seda öelda ei saa aga minu treener ütles, et kuskil 1.5 – 2h . Minul on keskmine 1.5 h
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti kui tegema lähed tee väike soojendus sõit mõnel trenažööril ütleme jooksmine lindil, rattasõit. 10 min ja venitused kindlasti ennem harjutusi:)
priibe
Memberhttp://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/10/muscle/
Siit võid õppida, ise asi kui palju seeriaid ja kordusi tegema peaksid on ilmselt ikka mõne treeneri pädevus. Kas sa sellele pole mõelnud? Ja see et kohe pulbrit jooma hakkad ise nii noor pole nagu pointi?
priibe
MemberKõhugripp ära murdnud;)?
Mul oli siin paar kuud tagasi, kui alustasin siis tund ennem trenni sõin 4 muna ja 4 viilu leiba pluss juust. Ja siis kui trenni läksin käis kõhulihaste tegemise ajal üles alla söök:D
Muidugi nüüdseks olen selle vahe pikemaks teinud kuskil 1,5 – 2h
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. priibe
MemberNoh mees sõnast härga sarvist nagu öeldakse.
Pidi suure suuga siin augusti alguses trenni tulema august põhimõtteliselt keskpaigas juba ja mehest pole kippu ega kõppu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blogi ka täitmata, järelikult jäi asjad sinnapaika või pole motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Memberkava pidi tulema sept. teises pooles..aaga vahi, suureks üllatuseks sain juba täna kätte. tõesti hea meel selle üle.
olen ka treeniriga nõu pidanud, aga kui ikkagi söök ei ole korras, ega siis kaal ei lange.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minul vähemalt. ja täna ikka trenni, pigem vaimu ergutamiseks. käin rohkem rühmatrennides, pole midagi parata olen karjaloom
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Seda tore kuulda siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Söök on kõige alus!
priibe
MemberAsuh:)
Mul endal 4 korda nädalas seda käimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inspiratsioon ja mott tuleb ikka igapäevaga juurde, sai isegi velo ostetud ja eesmärk tartu maratonile minna ka veel:D
priibe
Memberma püüan kaalu alla saada, aga kuidai väga vaevaliselt läheb see. köögis peab järelaitamise tundidel käima. ei saa makro-d paika ja portsud on liiga suured. kaal seisab pikemat aega ühe koha peal. kõige vastikum on endale tunnistada, et tegid midagi valesti.
Miks sa siis mõne treeneri vms poole pole pöördunud?
Lase teha endale kavad näiteks, kas siis ainult söögi või trenni oma samuti. Kindlasti peaks olema ka iseloomu;)
Kui see loom puudub siis on iseenda narrimine ainult.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPika perioodiga selline vorm saavutatud on:)?
priibe
Membervõin su uus “katsejänes” olla..
Mis mõttes “katejänes” ??
Ma laborit ei pea kus inimesi katsetan vms:P
-
AutorPostitused