priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberMa ei saa üldse aru miks sa seda cheat meali teed?
Sama hästi, kui siin eelnevaid kommetaare lugeda sa sööd friikartulieid koos lihaga ja pistad veel kausi jäätist sisse endale why? Kust selline jutt üldse võetud on? Kus sa sellisele ideele tulid?
Kaaluda pole mõtet IGAPÄEV see, et sul kaal muutub 1-2 kg see pole miskit, võta kaalumiseks kindel päev näiteks iganädal esmaspäev hommikul tühja kõhuga. Ma võin tuua näite enda pealt, kui ma siin vahepeal samamoodi kaalusin iga päev pärast ja enne trenni siis need numbrid olid täiesti absurdsed! Minu kaal kõikus vahepeal 3-4 kg, see oleneb kõigest palju sa joonud/söönud jms oled.
Mis eesmärgid sul üldse on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest pole nagu juttu üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Memberjeerum, kava järgimine on nii raske :S. ei arvanud, et peab hambad risti vastu pidama, aga loodan, et alguse asi ja lihtsalt vajab harjumist. eks need valed toitumisharjumised ka ühe päevaga ei tekinud. aga ikkagi paganama raske.
See on raske, keegi pole öelnud,et elu lihtne ongi üldse:)! Üks kulturisti tsitaat oli, kus silma jäi kui õigesti mäletan oli see Indrek Otsus ,et ” Sa oled see, mida sa sööd”, ehk siis kui sa sööd neid viinereid jms siis sa oledki üks vinku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Aga see kõik võtab aega see harjumine jms, lõpuks sa harjud ära samuti sinu magu harjub sellega. Mina ei pea isegi kella enam vaatama kõht koriseb täpselt nagu kella värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Kindlasti peab olema sul tahtmist muutuda, kui see sul puudub siis pole järelikult õige aeg või siis tahtmist:)priibe
MemberMina soovitaks sul üldse
1) Mine käi arstil ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!2) Pöördu treeneri poole.
3) Pane paika kindlad eesmärgid.
Pluss lisaks, mis ma ise lugesin täna üht päris huvitavat portaali http://www.treenitargalt.ee/ , päris huvitav jutt ja nii öelda hariv. Lugesin isegi ja imestasin ma ikka jumala roheline selle, söögi asjus jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Mis ma võin näite veel enda pealt tuua on , et ise imestan selle lühikese ajaga olen ma kiindunud trenni tegemisse , soetasin veel lisaks jalgratta ja imestan, et kuidas ma varem teissuguse elustiiliga elada oskasin/suutsin/tahtsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja Jaksu:)!
priibe
Member

07.10.2012 03.08.2013
Lisan siis võrdluseks pildid mis muidugi on peaaegu aastase vahega , aga noh vähemalt natukene aru saada, mis muutus toimunud on:).
priibe
Member
Laupäeval sai sõidetud 38 km
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, väike paus sai tehtud Sadamas, kus sai see klõps samuti tehtud;)Marsruut :
Mustamäe->Lasnamäe->Pirita->Stroomi rand->Mustamäe
priibe
Membermingit pilti hetkevormist, annaks blogile teravust juurde…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nädalavahetusel saabuvad pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberHei,
Trennivaba päev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mõtlesin nädalavahetusel võtta osa ühest Fakto Auto Tallinna Rahvasõitdust.
Täna siis mõtlesin, kas sõidan 26km või 48km. Tegin siis täna õhtul prooviks 27km , enesetunne oli väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.endomondo.com/workouts/234012585/11961585 Selline ring sai tehtud siis:)
Õhtuks söögiks väike kanafilee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koos köögiviljadega:)priibe
MemberMinu algus oli 121 kg pealt nüüd 4 kuuga kaal kukkunud 100 peale ja kõigub siin ikka alla 100 nautkene jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina nagu lase kõigutada see on ainult number
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Kõige tähtsam peab olema peeglis Mina pilt, mis sulle endale naeratuse näole toob:)Eelmises kommentaaris mainitud 1800kcal on minul näiteks kogu trennipäeva 4 kordne söömine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberJalatrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kangiga kükk – 4 x 10
Jalapress – 3 x 20
Kõhuli trenažööril – 3 x 15
Sääre sirutamine – 3 x 15
Rind
Kangisurumine 3 x 12
Rinnalt surumine – 3 x 12
Hantlitega lendamine – 1 x 12
Pluss, kõhulihaste harjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberTrennipäev täna
Triitseps-Õlg-Säär+ Kõht
Kõhu tõsted kaldpingil 3×20
Jalgade tõsted 3×15
Säär 3×15
Õlg
Hantlite surumine 3×12
Ette kallutatult hantli tõsted küljele 3×12
Hantliega lendamine 3×12
Hantlite ettetõsted 2×15
Triitseps
Prantsuse kangiga surumine 3×12
Hantli surumine kukla tagant 2×13
Ploki surumine 3×13
priibe
MemberHei,
Minu kaalu kaotamine algas 121kg pealt umbes, 4 kuuga olen ma kaotanud kuskil 20kg ehk siis 5 kg kuus umbes +/-. Kiire kaalu langus on alguses, pärast läheb tiba aeglasemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii palju võin sulle endast kogemusest öelda, et alguses ongi see kaalu kaotus suurem, vähemalt minul oli ja enamjaolt see nii on samuti.
Trenni suhtes on mul näiteks 4 korda nädalas 1.5 – 2h. See 4h kas on igapäev? Kuna vahel tuleks puhkust anda endale samut!
Toitumise kohal, samas nagu kui kontrollid seda, mida sa sööd siis nagu ei tohiks hullu miskit olla.
Et võiksid näiteks täpsustada, milline on su söögimenüü ?
priibe
Memberpriibe kas sa päriselt ei saa naljast aru või lihtsalt mängid lolli?
Kelleks sa pead mind? Ma ei ole eile sündinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberNo kui nüüd tänavapildis vaadata ja päris primitiivseks minna, siis enamus kutte lükkaks tänapäeval lihtsalt käega kõrvale ja viiks naise minema. Kutid on oluliselt õrnema kehaehitusega kui nende naised.
See on tänavapil aga , kui mees kes ilmselt on sportlane ütleb seda, siis nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Polegi midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberNõustun eelmise kommentaariga,
Alustada söögist ja lõpetades trennist:P
priibe
MemberMees peab nii kiire olema, et kui tänaval keegi naisele kallale tuleb, siis saab ära joosta ja abi kutsuda!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et Taavi sinust pole tolku ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui naine hädas, siis paned jooksu mitte ei tõtta tema eest seisma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused