priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberJalgratta sõit samuti on väga hea.
priibe
MemberLäheb võistluseks Kevadel ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKui tahad suuremaid jalgu, siis go on sügav kükk, väljaasted, kang rinnal kükk. Ja kasvab nii mis mühiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimese kehad ongi erinevad, minul näiteks on keha kah poroportsioonist väljas, jalad on suured all ülakeha pole ollagi, et olen samuti hädas enda kehaga. Aga tuleb vaeva näha ja see ei juhtu üle öö !
priibe
MemberMina olen 184 cm pikk ja 95kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja jalad on all nagu tammepakud
MemberTere,
Pole miskit siia ammu kirjutanud, olen ikka trennis käinud tööl käinud. Kuna üks nädal pikk kus saab 2 trenni teha nädalas ja teine on lühike, siis see aeg ongi kas 4 või 5 korda sellel nädalal. Nüüd eelmine nädal, oli paus kuna käisin siin ortopeedi juures oma randmelt gangiljoni eemaldamas. Arst palus, et siis raskusi mitte tõsta nädalake. Terve see nädal siis sai tehtud aeroobset, mis suhteliselt unarusse jäänud. Nüüd eilsest alustasin uuesti raskustega, sai kohe tehtud siis rinnapäev, ostsin omale samuti randmesidemed arsti soovitusel. Et selle gangiljoniga veel, et kuna eemaldati esimest korda siis väidetavalt võib tulla tagasi veel uuesti, see siis tähendab ilmselt mingit lõikust, mis ei pidanud hull olema. Peegel pilt on täiesti ok ei saa viriseda, kuna siis see nädalase pausiga natukene lõdvemalt kõigega lasknud, et väike puhkus kehale. Et siin uuel nädalal täiskäiguga edasi minna.
Veel pisike üllatus, et on tekkinud teine pool
, kes samuti suveks veel ilusamas soovib saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Et hea siin üksteist motiveerida samuti, mis isegi kohati iseenda jaoks on nagu väga tore.priibe
MemberKui nüüd teemas püsida, kallid foorumlased. Siis teema algatajele nagu vastus, siis võiksid enda koduklubis näiteks kus sa treenima hakkad vms?
Siin Fitness.ee lehel samuti on võimalus omale kava soetada, kui endal teadmistest väheseks jääb.
priibe
MemberÕhus on tunda tugevalt testosterooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2015 at 2:58 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #376670priibe
MemberLoll küsimus vist, aga kui põlveliigesed ragisevad ja vahel ikka valu teevad, siis ikka täiskükki teha ei tohiks, isegi kui raskus suhteliselt väike ja tegemisel tunda ei anna?
Kui põlved raksuvad ja juba valu teevad, siis võib asi tõsisem olla. Kükkasendis on põlvel väga suur koormus ja kui seal mõningaid kõhre vms muutusi on siis võib olla ka valu ja kangus. Ehk siis loo moraal, igaks juhuks kontrolli, et kindel olla. Äkki on mõne aine puudus? Siin foorumis ringi tuhlates, kuskilt jäi silma keegi soovitas glükosamiini.
priibe
MemberMul on selline 2004 a münt
MemberMulle eile saadeti juba see… varsti olen kuulus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellel lehel on see ilmselt 5 min kuulsus ainult
MemberNäen seda asja esimest korda, aga tore, kui inimestel on eesmärk ja tahe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskil uudiste lehel nägin isegi sinu kükkimis videot kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://elu24.postimees.ee/3067897/suve-pepu-2015-kukkimise-valjakutse-on-vastu-votnud-4000-eestlast
priibe
MemberOleneb kõik eesmärgist.
No ma usun, sul pole ju vahet kas sa teed rinnalt surumise ennem hantlitega või kangiga? Muidugi see on minu arvamus ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSa ju saad harjutusi segamini teha, näiteks alustad rinnalt surumisega ja siis järgmine näiteks peaks olema hantlitega surumine, aga kolmas harjutus on hoopis teine et võtad selle. Ja siis järgmiseks teed selle hantlitega surumise, et minu arust pole ju vahet või on?
priibe
MemberKui muidu sai mõni aeg tagasi kulmu kergitatud, kui kirjutasid harjutusi ja ja mis raskustega sa teed siis praegu jalapäeval need numbrid igati head (Y). Jõudu edaspidiseks.
Eks tasapisi edasi liikunud, ajad muutuvad ja inimesed nendega. Ehk siis kehaline areng ikka toimub, tasapisi mäest üles ikka.
priibe
MemberTere,
Jälle natukene pausi olnud siin, lugemas olen ikka käinud mis keegi korraldab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Muidugi jõusaal on jälle täis, neid “uus aasta lubaduse” andjaid , et joostakse pikali kah sind, kui vaja. Aga täna siis tegin raske jalatrenni, et ütleme puujalg oleks trepist alla tulles ja üles minnes. Proovisin natukene teistmoodi läheneda sellele, ehk siis suuremad raskused ja kordusi siis vähem, mis väsitas päris korralikult ära.Kükk – 100kg 1/12, 110kg 1/6, 115kg 1/3, 120kg 1/3, 125kg 1/1 pluss lõppu nagu pump 60kg 1/25 nii, et püsti ei tõusnud lõpuks 26 peale alla minekut.
Välaasted – 2*27,5kg 2/12, 2*30kg 2/12
Kang rinnal kükk – 70kg 1/12, 80kg 1/8, 90kg 1/4.
Ütleme niimoodi peale neid kolme harjutust oli juba oksemaitse suus, ja pea käis korralikult ringi ikka ma usun, et vahepeal pulss 200 peal oli.
Säärte sirutused – 140kg 1/12, 150kg 1/12, 160kg 1/12
Just hetk tagasi tankisin kõhu kah täis, et soon magama ära, silmad lihtsalt vajuvad kinni.
Kena õhtut!
-
AutorPostitused