priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberJah, huvitav kuidas läinud on? Peaaegu ju pool aastat jutust möödas;)!
priibe
MemberTäna soetasin endale korraliku velo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hawaiis oli soodukas 315 raha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai sõidetud nüüd 42 km ja hoopis teine tera võrreldes maastiku jalgrattaga:)
Nüüd sai veel siis puddingut samuti söödud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberTundub, et oled algaja treenija ning sinu puhul on üsna reaalne ka jõunumbrite kasv dieedi tingimuses. Eeldusel, et sa ennast täiesti ei näljuta.
Olengi, ma olen sellega alles mingi 4 kuud tegelenud:), mul kavad olemas trenni/söögi , et ei näljuta:)
priibe
MemberDieedi ajal peaks just lihasmassi ja jõu säilitamise eesmärgil baasharjutustel väiksemad kordused olema 4-6x (pigem jõusuunitlus) ning siis abistavad harjutused omal soovil juurde teha.
Väga tore, et keegi nii öelda nõu annab:)!
Võtan igat nõu kuulda!
priibe
MemberMis raskustega trenni teed?
Suhteliselt selliste väikestega, kuna seeriad on pikad, hetkel eesmärk rasvapõletus.
Näiteks võin tuua siis , kangiga kükid olid 50 kg.
Hantlitega surumine oli 12.5 kg.
priibe
MemberHei
Lõunaks sai süüa seafileed koos riisiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! jummm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trennipäev oli täna:)
Jalg ja Rind
Rinnalt surumine 3 x 13
Hantlitega surumine 3 x 12
Hantlitega lendamine selili 1 x 12
Kangiga kükk 4 x 10
Jala ette tõsted 3 x 15
Jala taga tõsted 3 x 15
Kaldpingil surumine jalgadega 3 x 15
Täna sain Taaviga suure kauplemise peale pulsikella ostetud samuti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kui see käes siis saab näha kuidas trennipäevad mu kaloraaži põletavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, samuti ka rattaga sõites;)!priibe
MemberNo, järelikult on probleem selles söömises:)
Kas õhtune söök on pärast rattasõitu või enne?
Kui pärast, siis võibolla sinna on see koer maetud:)
Kogused kui suured on?
priibe
MemberNo nii palju, kui ma tarkadelt kuulnud olen siis kuskil 20-30 min hakkab rasvapõletus alles:D
Ma ise sõidan kuskil 2-3h
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis kui eesmärk mingeid lihaseid arendada vms äkki mõne treeneri poole pöörduda?
priibe
MemberKui palju sul ajaliselt kulub selle distantsi sõiduks? Ilmselt tunnike?
Mina näiteks vahetaks lõuna ja õhtu söögi omavahel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis muidu eesmärgiks on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberLihaskasv / rasvapõletus – 2 maagilst asja, mille nimel elada? Mina, kui üldse, soovin lisandist-toidust peale füüsilist pingutust siiski materjali, mis taastaks mu endise seisundi võimalikult tõhusalt. Et olla taas vormis, jah, tugevamana kui enne seda, seda küll. Vist saan elust valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike keelenurk ka juurde : “ikkagist” – mis see on?
Hetkel, minul on lihtsalt eesmärk rasvapõletus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks, kui oma soovi täitumisel käes siis saab muidugi uurima hakata veel lisaks kas äkki massi kasvatada vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberHei,
Täna oli siis selle nädala esimene trennipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õlg-Triits-Säär + kõht
Õlg
Hantlite surumine 3 x 12
Hantlite tõsted küljele 3 x 12
Hantlitega lendamine 3 x 12
Hantlite tõsted ette 3 x 15
triits
Surumine prantsuse kangiga 3 x 12
Kangi tõsted ette 3 x 12
Ploki surumine 3 x 15
Nööriga seljatagant ploki tõmbed 3 x 12
Säär
Päkkade sirutused 3 x 15 90kg
Päeva lõppu siis kanafileed natuke ja keedu kartul samuti kurk, tomat, till, sibul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja magustoiduks Protein Pudding karamelli oma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!august 26, 2013 at 7:45 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #348303priibe
MemberEile sai käidud siis Eesti võidukat korvpallimatši vaatamas. Olen ikka aeg -ajalt käinud ja õnneks valdavalt juhtunud ka siis kohal olema kui on tulnud magus võit, nii ka seekord. Kes kursis ei ole, siis Eesti koondis alistas eile EM valikturniiril Valgevene 17 punktiga. Mürgel oli saalis ikka ulme, mul on olid kõrvad lukus täna poole päevani ,selline karjumine vile ja trampimine oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti võimsalt elasid kaasa kaitseväelased, kes hüppasid tribüünil nii ,et ime et see vastu pidas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kohal olid kõik “Oravapartei” kroonitud pead, Ansip, Ligi, Pevkur jne. Rääkimata muudest prominentidest, kuid ütlemata võimsa elamuse saab kohapeal. Seega kellel kottigi kodus teha ei ole, siis 1. spetember on oluline mäng Bulgaaria vastu Saku Suurhallis. Samuti on mul juba olemas piletid 6. septembril toimuvale Holland – Eesti jalkamatšile…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti see toob kulturismisaali ka korv ja jalgpallureid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt kohapealt (See kõrvaklappidega laps, oli vahetult minu ees, ei teda see lärm ei seganud, magas rahulikult vahepeal kui ümberringi mürgel käis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Nagu pldilt näha, siis tänapäeva lapsed on kõigega harjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elasin ise kodust kaasa tublid poisid olid;)!
priibe
MemberKuna sõidad ratast ka ,siis soovitaks midagi sellist mida ise kasutan http://www.polar.com/ee/tooted/tulemuste_maksimeerimine/jalgrattasoit/CS500plus
Suured tänud, uurin järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki tõesti mõtekas investeerida!priibe
MemberÄra neid surmtõsiselt ka nüüd võta.
Ei võtagi, lihtsalt mingi orienteeruv nr
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpsema tulemuse saad kui kasutad GPRS kella, minu arust.
Pulsikellad , neil siin eestis muidugi head hinna samuti;)!
priibe
MemberMille järgi sa selle 2000kcal võtsid?
On selline programm mis näitab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! -
AutorPostitused