priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberEelmise kommentaarile:)
priibe
MemberSöö riisi, tatart näiteks tee suppi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepeal tore ju kehale vedelat sööki samuti anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberDieet tähendab korrapärast toitumist. Kui on nälg, siis on näljutamine.
Nii targemat inimesed kipuvad rääkima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
Member
Head Isu!
2h triits-õlg-säär
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võin veel lisada seda,et dieeedigaaa on KÕHT VÄGA VÄGA täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!!!!!!!!!!!!See on müüt või loll jutt, et kõht tühjaks jääb;)!
priibe
MemberVäike vahepala ennem trenni, http://fitshop.fitness.ee/burnerid/1/readmore/847/Protein%20Pudding/
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
priibe
MemberHommikust,
Täna siis uue kava esimene päev, ütleme üllatus oli juba hommikul, kui sai söödud ainult ette antud 3 võileiba, söögikorrast on 2.5 h möödas kõht veel tühjenemise märke ei anna:)
Õhtul siis kindlasti trenni päev, täna peaks jalad ja rind olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, eks siis näha saab, kui nautkene raskemaid asju tõsta;)priibe
MemberKas toitumine on korras;)?
Mis eesmärgiks on?
priibe
MemberKust nii hea hinnaga fileed saab? Pole kusagil alla 2 euroseid pakke näind
Kus juures tuleb kaevata seal natukene, ma olen isegi veel odavamaid näinud aga suht vähe ikkagist.
priibe
Member
Uue kava uurimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPeaks ka homme trennis proovima seda, kas üks tuleks vähemalt
MemberNatukene nalja ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu siis rahulik pühapäevane päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolimise protseduurid tehtud;), hommikul sai natukene pudingut söödud, lõunaks väike lihatükk ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu saatanast, pühapäevaks külmkapp tühi , peab jälle poodi minema.
priibe
MemberTa treenib vist triitsa ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul vaja ennem kaal korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis võib igasuguseid muid trikke õppida:D priibe
MemberJõhker, ma hea kui ühe saan tehtud
MemberKõht see võtab enamustel suht palju aega ning kuids geenid soosivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja loomulikult iseloomu ! Ise pidin osa toitaineid vältima (poe piim,kartulit-sisaltab tärklist ja üldse vältima tärklisega tooteid ning kindlasti mõtetud suhkrud jne.) ,et saada pasamagu eest ära. Kuid hetkel on suurem probleem seda kõhtu hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No just täpselt, eks ma proovin kõigest väest, et samuti kõht korda saada ja need sangad ka:).
Ma olen samuti kuulnud,et seda hoida on päris raske aga öeldakse, et miskit ületamatud pole olemas:) Kui kõike ise soovida ja tahta siis saab!
Membervabandan see oli kiiruga kirjutatud, venitusarmid tekivad kui kere olnud väike siis paisub inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused