priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberVaatan, et Sa oled eriliselt tubli olnud! Endal kah sarnane kogemus taga ja noh, tänaseks päevaks on võrdlus ikka väga terav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tubli, derzat!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, ma üritan samuti selel väga teravaks muuta;)!
priibe
Memberhei priibe:)
No vaat´seda minagi eeldasin ja mõnda aega oli kõik kena! No aga tundub, et mul on see koht (:ppp) eriliselt nõgus kuidagi ja seetõttu ei saanudki kontakti kogu aeg! :ppp
Vaat´sellline lugu:)
Juhtub meil kõigil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberSuured tänud vastajatele ja soovitustele;)!
Täna proovisin juba, et sadul ongi video järgi kõrgemal kui olla tohiks:)!
Alustan sellest, siis uurin edasi mis saab, kas kaob ära või mitte:)!
Priit
priibe
MemberKinesioteip võib olla väga hea vahend raviks, aga hea ravi eeldus on tekkepõhjuse määramine ja siis selle kõrvaldamine.
Kuna probleem tekib just pikkadel rattasõitudel, siis alustaks ka mina ratta täpsemast seadistamisest ja alles seejärel vaataks, kas on vaja ka minu teenuseid.
Ma siin uurisin jutuubist videosid, oligi mure sadulaga hoopis, ma proovin ära lasen madalamaks selle ja siis sõidan.
Usun sellega kohe näha ole, kas on sama jama või mitte.
Sama mure olnud kunagi. Kas kasutad rattakingi ka? Sadul liiga kõrgel pole? Ja soovitan mingi aeg madalama käiguga sõitta ja mahtu vähemaks võtta,ise vbl ei sa aru aga paljud liiga kiiresti tõstavad mahtu ja ei taastu põlved ära ning kindlasti venita mehe moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustasingi sadulast ja rattast endast:) Ei kasuta, mul on mingid reeboki nahast pool potased vms, panen pildi siis saab aru:)

Venitamine peaks ka palju aitama.
Ise oli ka väike valu põlves ja lugesin, et kui korralikult, ja ma mõtlen ikka korralikult iga nurga alt, jalgu ei venita hakkavad lihased lühenema ja ei ole nii elastsed enam ja hakkavad nö põlve tõmbama. Nüüd olen ikka iga jalatrenni lõpus korralikult 360 kraadi jala ära venitanud 15-20 sek venitus ja põlv täiesti korras.
Ära ole nagu tänapäeva arstid, kes ainult parandavad. Otsi põhjus üles siis ei peagi parandama. Otsi üles just nagu Gmaster ütles PÕHJUS miks sul hakkavad põlved valutama, sest see on kõige tähtsam kõikide valude juures.
Mul samas põlve meninskitidega pidi ka mingi kala olema, kuna reumatoloog tegi pildid põlvedest, pidi mingid väiksed lihaskiudude rebendid olema.
priibe
Member
Need krõpsud on ikka selleks, et ei oleks jonni pärast miks on mingid kurgid, porgandid, paprikad, banaanid arbuusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natukene soolast samuti, dipikas on 100 g hapukoort ja 200g maitsestamata jogurtit , eks näha ole kas keegi aru saab sellest, tilli on samuti seal sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kokal ole nii, et peab nn “degusteerima”, sai siis proovitud kõike v.a krõpse noo panin ühe suhu sama kiirelt tuli tagasi ka , ei istu see enam mulle;)!
Kena Õhtut
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSealiha, või( ntx keiju), hapukoor jms on ka tervislikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, sealiha nagu praadima ei hakka külalistele, pigem väiksed snäkid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Ma lisan järgmisse postitusse samuti pildi, mida ma siis oma lähikondlastele pakun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberTsau:)
Trennipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Õlg, Triits, Säär
Hantlitega surumine 3 x 12 (12.5kg)
Hantlitega lendamine 3 x 12 (7kg)
Hantli tõsted ette 3 x 12 (10kg)
Surumine prantsuse kangiga 3 x 12 (20kg)
Ploki surumine 3 x 12 (50kg)
Nööriga seljatagant ploki tõmbed 3 x 12 (35kg)
Päkkade sirutused 3 x 15 90kg
Väike pudding pärast trenni:)
Kella näitajad samuti kirja panen:
Aeg: 1:23:56
Kalorid: 617kcal
Keskmine pulss: 107
Maksimum: 144
Õhtul läheb natukene käest, väike soolakas tuleb maha pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, siin sai sõpradele mainitud , et ainult tervislik söök tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Porgand, banaan, kurk, paprika, arbuus. Tipikaste on maitsestamata jogurti ja hapukoore segu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena õhtut;)!
priibe
MemberVöö peab olema rinnakorvi all keskel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberEi ole, eks ma siis kirjutan talle;)!
priibe
MemberMillised raskused on;)?
priibe
MemberTere Õhtust!
Täna oli siis trennivabapäev, kuna ilm oli ilus siis mõtlesin, et ei istu kodus ja parem lähen sõidan ratast hoopis:)!
Sõidu pikkuseks tuli siis 30.46km ja aega kulus 1:18:45
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marsruut: Mustamäe -> Kakumägi -> Tabasalu -> Harkujärveküla -> Mustamägi
Väike pilt marsruudist samuti:

Peaks mainima, see tabasalu mägi päris hirmus tõus polnudki, kui arvasin. Samas selline laugem tõus on hoopis nõmmemäel, mis on nagu natukene raskem, vähemalt minule isiklikult!
Pulsivöö oli samuti peal näitajad :
Aega kulus: 1:18:45
Kaloreid kulus: 881kcal
Keskmine pulss: 127
Maksimum pulss: 151
Varsti siis päeva viimane söök, ilmselt läheb pudding loosi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teepeal oli päris tore omi mõtteid mõlgutada ja mõtlesin, et mind vist tõesti korralik trennipisik külge hakanud. Ei oskagi nagu enam kodus istuda, igal võimalusel kas siis läheks jõusaali või, kui ilma on siis väike rattasõit
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuna motivatsioon on kaalu langetamisel nii suur, siis soov aktiivset elu elada väga palju! Soov oli veel, see aasta Tartu Rattamaratonil osaleda, aga sellel nädalavahetusel vennal vandeandmine sõjaväes, siis family first thing;)!Eks järgmisel hooajal, kui lisaks talvel siin natukene jõusaalis treenida, siis võiks osa võtta mitmest rattasõidust, saab nii öelda enesele eesmärke ette seada.
Aga, mis ma siin ikka pläran, kui kellegil küsimusi või siis arvamust avaldada soov, siis andku tuld

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena õhtut!
priibe
MemberPõhiline on söök 70% ja 30% trenn, kõhule eriti.
Ehk oled mõelnud, äkki kontsulteerida mõne treeneriga?
Sest, kui tõesti ise ei jaga seda asja siis küsida neilt?
http://www.treenitargalt.ee/5-reeglit-mida-sa-voiksid-jalgida-oma-toitumise-juures/
Siit muidugi võid samuti lugeda, sellel lehel päris palju asjaliku infot;)!
priibe
MemberVett tarbid ka kuskil 1.5 – 2 L
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Seda ei lugenud välja kuskilt:)Aga samas , kui tõesti enesetunne on hea siis ju kõik ok;)?
priibe
MemberSiit on sarnane jõutõmbesoovitus ka läbi läinud..

Mul nagu eriti probleeme pole, mõlemad käed suht sarnased, vb on vasak käsi natukene nõrgem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberMillised näevad välja päeva ülejäänud söögid ja kogused?
-
AutorPostitused