priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberMartin juuksur ei otsi sind taga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või maale kolides, pidigi selline muutus toimuma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2015 at 7:01 p.l. in reply to: Mis motiveerib Teid treenima ja tasakaalustatult toituma? #380225priibe
MemberTere,
Minul on olnud see selline tõusu ja mõõnaga, kunagi lubasin endale, et kui ma pääsen ühest kohast siis luban võtan kaalust alla. Ja nii see start alguse sai, ehk 06.05.2013 jätsin suitsu päeva pealt ja alkoholi samuti, sellel hetkel kaalusin ma c.a 120kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elu muutus kardinaalselt, kõik see toitumise ja trenni maailm oli uus, mida sai avastatud ja seda teen ma siiani. Kaalu langus jõudis üks hetk 90kg, mis siis väike mata umbes -30kg. Lõpuks nägid kuidas peegel pilt muutus kõik numbrid riide, mõõdud jne. See andis rohkem ja rohkem motivatsiooni, samas jäi vahepeal soiku see eluke ja nüüd nagu back on track again. Kuna peegel pilt mulle ei meeldinud. Nüüdseks, olen endale selgeks teinud, et see kaalu nr on lihtsalt number aga millele ma rohkem tähelepanu pööran on peegel, mis mulle vastu vaatab. Samuti, vaatan youtubis videosid, mis motiveerivad käin võistlusi vaatamas, kust saad samuti innustust. Iga kord kui trennisaalist väljun olen energiline ja selline väga rõõmsa tujuga. Sa pead endale peas selgeks tegema, mida sa tahad, või hakka väikeseid eesmärke panema. Kaalu/mõõtude mis iganes eesmärk, kas või kätekõverduste näol
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usu mind, see motiveerib sind sellepoole liikuma ja lõpuks tekib hasart endal. priibe
MemberNo sinna lõuna ja õhtu vahele lisa veel miskit, näiteks enne trenni 1h vms? Banaani/Õuna vms.
Sheiki on mõttetu kasutada, kui söögilaud pole korras.
priibe
MemberSa oleks võinud oma jutu eelmisse teemasse kirjutatud, kui õigesti mäletan küsisin su toidulaua kohta aga kustutasid kommentaari?
priibe
MemberKuidas sa sööd oleneb samuti, kui jõuetus vms tundub siis madal kaloraas või vähene söömine ?
priibe
MemberTänan väga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel põlved tunda ei anna ja ma olen paar korda alles proovinud ja kohe ikka pikka maad ei hakka. Kõnnin palju õues ja lindil. Aga no kiusatus on ju proovida kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel, kui ma kõnnin või bodypumbis olen, tekib selline superwomeni tunne, et ei tea kohe mida kõike ära ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma ei taha enam mitu päeva liikumatu olla ja üritan asja mõistusega võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sa naha korda said ? Mind käed hirmutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul enne rippus pekk vist aga kardan, et need käed jäävad inetuks väga. Päikest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõmbab tagasi aga aega läheb sellega, õnneks kätel probleeme pole. Kõht on natukene halb, eks see võtab aega lihtsalt.
priibe
MemberNjaaa, korralik “erapooletud” kohtunikud tundusid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga õnnitlused meie võistlejatele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberPõlvedele haiget ei tee jooksmisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen, ise suure kaalu languse läbi teinud ja nagu mina pigem vältisin jooksmist. Kas siis velo või jalutamine lindil/õues. Ja minu arust 2kg täitsa oko kuus kukub, jälle enda pealt näide, liigne kaalulangus on suhteliselt halb nimelt selle nahaga, mis välja veinud on. Mina olin kimpus/hädas sellega päris tõsiselt, samas vahepeal lasin kaalul tõusta ja siis nüüd uuesti langenud, enam probleeme pole selle nahaga, mis ripuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tubli tüdruk oled
MemberMaru mets jeesuseks kätte ära läinud Martin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTervist
Pole tükkaega kirjutanud jälle miskit siia, et viimati siin aktiivne puhkus oli . Kus sai käidud spas puhkamas siis sai ka väikest viisi trenni sai tehtud kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lasin proual teha oma seljast pilti, kuna mul polnud siiani õrna aimu, mis toimub siis sain vägagi meeldiva üllatuse osaliseks. Keha muutub ikka päris ilusti, ainuke koht ikka see kõht, mis kõige vaevalisemalt kaob aga küll ta kaob ! Peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !

Kohalikus Grand Rose Spa-s jõusaali polnud, siis sai külastatud Rüütli Spa oma, päris omapärane vanakooli jõukas.

Homme jälle trenni, et kõik läheb vanaviisi edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena õhtu jätku !
priibe
MemberHei,
Polegi miskit ammu kirjutanud siia, kuna aega kah pole eriti istuda arvuti taga palju muid tegemisi.
Olen siin katsetanud trennis erinevat tehnikat, kuidas seda numbrit alla saada. Hetkel aprilliga proovin teha 1 nädal kerge kus on kõrge aeroobne osa ja siis teine nädal, see eest vähene aeroobne, selle eest siis väga rasked trennid. Märgatavalt sellega on tekkinud ka suurem jõudlus, mis kõige tähtsam enesetunne on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Panen siin pildi kah vahepeal, mis muutunud on selle 6 kuuga.

Parem poolne pilt on kuskil märtsi keskel tehtud.
Kena nädalavahetuse lõppu
MemberÜks kuulus men’s physique ütles, et 90% sixpackist tuleb köögist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberProovi näiteks 2-3 banaani vaata äkki, sellest on kasu hoopis? Ja pärast trenni see korralik söögikord süüa?
märts 9, 2015 at 3:07 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #377918priibe
MemberValud on üle keha iga päev. Istuda, trepist kõndimine ja mingid liigtused valmistavad ebamugavat valu.
Kui on valus siis järelikult on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Minul iga kord, peale jala/seljatrenni on lihased valusad, on ka ette tulnud isegi nädal aega raske istuda ja püsti tõusta peale kükkimist.priibe
MemberÜli hea asi tõesti, kasutan seda peale trenni väga 5+!
-
AutorPostitused