priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberTatratera koorik on hea kiudaine allikas. Ei saa aru, mis seal taldrikul veel on, paneeritud lillkapsas vist- näib hea tervislik toit. Eelistan seda kindasti rohkem kui mõnda keto-pitsat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kanafilee, kurk, tomat, hapukoor, tatar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPäris hea näeb välja,korralik naisterahva ports
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga 10 % hapukoor peal ?Mis mõttes naisterahva ports ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20%
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberHead isu!

priibe
MemberMilline pudding sulle kõige rohkem istub?
priibe
MemberSäärtest ja küünarvarrest kaob rasv muidu päris kiiresti. Lõua alt ja mujalt aga aeglasemalt.
Aga jalalaba vigastust on väga lihtne tekitada, kui jalatseid ei kanna. Teine asi on, et jalalaba hakkab takistavalt põlema enne kui säär. Seetõttu eelistatakse sääre treeningul tugeva tallaga jala-nõusid.
No, mul veel seda jätkub, igal pool
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul pole häda ma koguaeg teinud palja jalaga , kuna jalanõuga kuidagi väga ebamugav endal isiklikult.
priibe
MemberSäärtes tundub palju andekust sisalduma. Kui suveks rasvaprotsendi juba normi saad, siis peaks säär juba küllalt nurgeline olema.
Eks seni ei ole miskit näha, kui rasv maha saadud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSeal gymlekos on muidu hea spets pink säärtejaoks olemas ,sellega saab paremini sääred põlema.
Ma vist isegi tean jah, aga eks see ole harjumuse asi kuidas keegi teeb:)
priibe
MemberTsau,
Kuna eile suht ramp väsinud olin, siis mõtlesin, et kirjutan eilse trennipäeva täna teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti tegin ka mõned videod, võimalus kõigil nõu anda ja öelda oma arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni alguses väike jooksmine – 11 minutit.
Kükk kangiga – 5x 60 kiloga
Väljaasted – 4x 35 kg
Kang rinnal kükk – 3x 50kg
Säärte kõverdused – 1x 40kg, 2x 45kg
Säärte sirutused – 2x 80kg
Pöidade sirutused – 2x 110kg, 1x 115kg, 1x 120kg
Ülakeha tõsted lamades – 3x 12
Rööbaspuu – 3x 5 (Hakkas täitsa meeldima!)
Pulsikella näitajad
Aeg – 01:38:48
Kaotatud kaloraas – 671kcal
Keskmine pulss – 105
Maksimaalne pulss – 153
Lisan siis siia paar videot samuti!
Kükk siis 60kg
Pöidade sirutus 120kg
Täna õhtul siis väiks Rind, Biitseps ja natukene Triitsa
Lõuna söögiks tulemas tatar ja kana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head päeva:)!
priibe
MemberAga ma olengi algaja ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähem, kui kuu teinud massi alles. Ega teisedki numbrid suured pole, aga progress on näha vähemalt. Ja kindlasti mitte ei käi ma jõusaalis egot toitmas…Priibe, praegu ma panin kaalu peale tunde järgi, kuid nüüd jõudsin hetkel üsna maksimumi piirini. Järgmised korrad kindlasti ei suurenda raskust. Pigem hoian tehnika puhtana ja teen kõike turvaliselt. Ja edasi liigub raskuste suurendamine kindlasti väiksema tempoga.
Okei , just curious
MemberTsau,
Täna on jalapäev (üks lemmikutest)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Hommikul sai siis kahe suupoolega putru sisse söödud omale pluss natukene ka kohupiima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Mõtlesin, et teen täna väikse video ka kükki tegemisest, will see !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusat päeva jätku!
priibe
MemberKas, kükki tegemisega, parem ühe kaaluga näiteks paar nädalat teha ja siis tõsta kaalu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt uudishimust küsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2013 at 7:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #349901priibe
MemberKus viga näed laita, seal tule ja aita!
Kuna teetööd Telliskivi tänavas sugugi lõppeda ei taha, otsustas Ott oma kätega asja kiirendada.
Nüüd on Fitshop Robocopi ukse taga Oti paigaldatud äärekivi!
Mees nagu orkester, mitu ametit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberÕhtust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kiirusliku rinna ja delta lihaste trennipäev!
Kiiruslik surumine lamades ( lai haare ) – 6x 20kg
Istudes kangiga surumine eest – 1x 25kg, 2x 15kg, 1x 17.5kg
Lendamine hantlitega küljele – 2x 45kg, 1x 50kg (trenažöör)
Kangi tõsted lõua alla – 3x 15kg
Käe viimine taha lamades – 1x 4kg, 3x 5kg
Lendamine õla tagaosale – 3x 10kg
Õlakehitused kangiga – 2x 40kg, 1x 50kg
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:35:54
Kaotatud kalorid: 434 kcal
Keskmine pulss: 92
Makimaalne pulss: 152
Väike pudding sisse ja magama
MemberNii palju kui lugenud olen uurimstöödest ,siis ei muutu.Asi enamasti geenidega paigas. Söömine,toit ja muud tegevused võivad 10-20 % seedims kiirust muuta .
No siis minul kehvad geenid, samamoodi nagu vend vähk anakonda näol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberNo näed. Minu organism seevastu on nagu anakondal. Võin ka vabalt ühe korra päeva süüa ning terve päeva hea olla ning ei pea ka elu eest iga natukese aja tagant jooksma. Loogiline, et kajakas-mees koostab teinekord kavasid ikka enda seedimise järgi.
AutorPostitused