priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberHead pildid, suur vahe on sees neil, suveks rannavormi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ikka, eks eesmärk järgmiseks suveks on küll selline, et kui särk rannas ära võtta siis ei jookseks rand tühjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberVäga hea vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kui küsida võib, nende tatoveeringute kohta, mis need tähendavad, kui saladus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?priibe
MemberÕhtust!
Rind, Biits, natuke triitsa
Lamades surumine – 5×6 55kg
Surumine kaldpingil hantlitega – 2x 30kg, 1x 40kg
Surumine negatiivse kaldega pingil – 1×8 55kg, 2×8 60kg
Kangiga püsti ette tõsted – 3×10 30kg
Käsivarte kõverdamine Z-kangiga schoti pingil – 3×10 17.5kg
Hantlitega korda mööda tõsted – 2×12 30kg
Prantsuse surumine – 2×8 22.5kgPulsikella näitajad:
Aeg: 01:32:06
Kaotatud kalorid: 460kcal
Keskmine pulss: 95
Maksimaalne: 146
Väike pudding ja magama ära!
Homme tulemas pikk päev, hommikul jalatrenn ära vaja teha. Siis küpsise puddingu kooki süüa, siis vaja õhtul vabatahtlikuks abiks minna Salmesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Pluss siis ülehomme motivatsiooni jälle saama, samas ka kõva häälega kaasa elama;)!!!Tulge kõik, kellel võimalus väga väga positiivse laengu sain eelmine nädal EMV-l.
priibe
MemberKõik endas kinni, mis muud öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Tänan, seda läheb ikka vaja:)!
Tule kohale, saad veel korraliku motivatsiooni laksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKui pulsivöö omaette lauale töötama jätad, siis saad ka 800kal/9h/99kg, pulsivöö kasutab une kalorite arvutamiseks sama teoreetilist valemit, mida ka interneti une-kalkulaatorid kasutavad.
Tundub, et su blogi külastatavus on 10’000/2kuud, mis on kõrgem kui paljudel makstud blogidel. Väga hea populaarsus koefitsent.
Trennis on mul olnud, kus vöö ei ole tööle hakanud ja südamelöögid on 0 samuti kcal-d ka.
Blogi külastamise/vaatamise-ga pole kellegile makstud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ilmselt juttu palju olnud ehk siis sisutihe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalgadega on märkimisväärseim muutus toimunud – karva kasvanud enam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tõsise poole pealt, on ka, jalad päris hea potentsiaaliga – vähemalt mulle tundub..
Jah, ma ise üks päev mõtlesin, et peaks paljaks ajama uudishimust, kas oleks miskit lihast näha või mitte.
No jalad on mul olnud koguaeg suured, ehk ma kunagi tegelesin kreeka-rooma maadlusega, sealt see asi suuremaks läinud ka raskuskese on täpselt kehal keskel.
Aga ma olen enda muutustega väga rahul, aga soov veel paremaks saada
MemberHea oleks näiteks veel Piima juua
Hommikusöök
piim 2,5 % (250 g):
– Kaloreid 130 Kcal, Rasva 5 g, Valku 7.5 g, Süsivesikuid 12.5 g, Kiudaineid 0 g – kustutakohupiim vanilli 0 % (200 g):
– Kaloreid 224 Kcal, Rasva 0 g, Valku 32 g, Süsivesikuid 24 g, Kiudaineid 0 g – kustutaKaloreid: 354 Kcal
Rasva: 5 g.
Valku: 39.5 g.
Süsivesikuid: 36.5 g.
Kiudaineid: 0 g.
Näiteks, kohe 2 asjaga saaksid 1600 täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepala
keefir 2,5 % (500 g):
– Kaloreid 250 Kcal, Rasva 10 g, Valku 15 g, Süsivesikuid 20 g, Kiudaineid 0 g – kustutasepik (60 g):
– Kaloreid 144 Kcal, Rasva 1.8 g, Valku 4.8 g, Süsivesikuid 27 g, Kiudaineid 3 g – kustutaKaloreid: 394 Kcal
Rasva: 11.8 g.
Valku: 19.8 g.
Süsivesikuid: 47 g.
Kiudaineid: 3 g.
Hommikusöök
müsli (80 g):
– Kaloreid 300.8 Kcal, Rasva 6.4 g, Valku 8 g, Süsivesikuid 52 g, Kiudaineid 6.4 g – kustutakodujuust 4 % (200 g):
– Kaloreid 220 Kcal, Rasva 8 g, Valku 32 g, Süsivesikuid 4 g, Kiudaineid 0 g – kustutaKaloreid: 520.8 Kcal
Rasva: 14.4 g.
Valku: 40 g.
Süsivesikuid: 56 g.
Kiudaineid: 6.4 g.
Sepikust saaksid kiudaineid samuti:)!
Samuti müsli, kas tavalised või näiteks Fitnessi enda omad.
Et, see kalkulaator päris huvitav asi, isegi olen endale seal söömist ja kaloraasi täis kompunninud
priibe
Membermina loen teema algatusest välja et ta tahab kaalu kaotada mitte juude võtta ja kasvada.
Aga ka mina kaotan kaalu, söön rohkem. Ehk siis ikkagist tuleb süüa!
priibe
MemberOi jummel, sööma sööma sööma siis kasvad

Ma jääks nälga ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris huvitav lõuna sul, peaks isegi proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiudaineid ka sipakene vähe, kuna on lugedes jäänud silma, et mingi 20-30 g võiks olla täiskasvanud inimese kogus.
Samas, kui sul treener olemas kes kava koostanud vms, siis võiksid küll uurida temalt?
priibe
MemberHommikust,
Tegin väikese katse, panin magamise ajaks pulsivöö peale. Jagan teiega samuti, mis see mulle hommikul näitas.
Magatud aeg: 09:24:50
Kaotatud kalorid: 816
Keskmine pulss: 51
Maksimaalne: 96
Nüüd väike söömine ja tööle minek:)!
Kena päeva algust!
priibe
Member06.05.13
Algkaal: 121kg Ei mäleta täpset kaalu peaks olema seal 121-124kg vahel.
Puusaümbermõõt: 114cm
Rind: 110cm
Kõht: 120cm
priibe
MemberTervislikud eluviisid peaksid olema sisse kodeeritud nagu hammaste pesemine.See ei tohiks olla midagi ränka ja vaevalist nagu “tuline töö”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei ,kõik väga timm.Hea arengu oled läbi teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pane samamoodi edasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaksid, aga ei olnud kahjuks, nüüd nad on täiesti 100%! No ränk vaev just suurema osa kaalust alla saamine on seljataga, samas ikka protsess jätkub ja ütleme, soovid suured
MemberKõhna poiss hakkab tüsedakostüümist välja ronima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle jaoks veel vaja palju vaeva näha Jrx , aga teen tulist tööd selle nimel!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberÕhtust,
Täna oli väike puhkepäev, et sai ka ära mõõdetud ja pildistatud ennast.
Rinnaümbermõõt: 99 cm
Vööümbermõõt: 95 cm
Puusaümbermõõt: 109 cm
Reie ümbermõõt: 70 cm
Biitseps: 39 cm
Kaela ümbermõõt: 43 cm
Kaal: 99 kg
Panen siis pildid ka, saab võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Ehk avaldage siis oma arvamust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shoot!
Homme on jalapäev uhh i cant wait
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena õhtut;)!
priibe
Memberpriibe
Member1: Toimusid 45-ndad Kulturismi ja Fitnessi Eesti Meistrivõistlused
3: Marek Morozov omab IV taseme treeneri tunnistust.
-
AutorPostitused