priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberCoca cola zeros pole midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberLoe pakendi sisu, spordijoogid on täis suhkrut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> järgmine kord, kui pudeli poes haarad siis vaata, mis seal sees on kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.priibe
MemberMa joon ka Zerot vahepeal jummala hea vaheldus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Member31 okt tulen vaatan kindlasti üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberJalad ikka päris väikseks jäänud, tagant vaates nagu tikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas siis rannapoisiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?priibe
MemberTervist Kaasmaalased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole siia miskit tükkaega kirjutanud jälle, mõtlesin siis vahepeal endast märku anda, et elus ja terve olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen oma treeninud ikka samamoodi, samas väikeste mööndustega kuna see öö töö pole ikka päris hea tervisele. Sellega kannatab päris palju söömine, kui ka trenn. Lähemalt siis suht palju vahetusi on öised, siis see söök ei lähe alla ilmselgelt peaks nagu magama, siis suht raskelt vägistan alla neid. Nüüd viimasel ajal olen üldse teinud ühe suure toidukorra, mis raskelt alla läheb ja selliseid kergemaid, et päris nälgas ei oleks. Mis siis veel head?! Prouaga koos siin teeme trenni, et üksteise motiveerimine käib käesikäes ja samas nagu tore, et selline ühine soov ja hobi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kahjuks pole ennast kaalunud juba ikka kaua, ma ise arvan et see kaal peaks olema seal 90-95 juures äkki ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem nagu vaatan seda peeglit, mis tüüp mulle otsa sealt vaatab. Lisan siia mõne pildi endast ja mõne video lõigu, et tõestamaks täitsa elus olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Infoks, et käisin täna postimaja Myfitnessis, mille nad siin nüüd eile / üleeile avasti ja pean mainima, et on ruumi ikka korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> trenazööride valik on ka suur.Ja avastasin, seal toreda selja masina, mis samuti videos näha väga korralik asi välja mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!
Siis lisan siin ühe väikese sääre video, et sai siin härra Merisaluga arutatud, sääre ümbermõõtu mis minul numbrite järgi suurem, kui temal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis on veel videost ilusti näha, kuidas parema jala veenilaiendid punni lähevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd sügisel samamoodi võtan osa treeneritekoolituses, mida reklaamitakse. Kuna enesearendamiseks see kindlasti mööda külge maha ei jookse. Loodan, et selle abiga ka väheneb minu tüütamine Taavit samuti oma küsimuste rohkusega.

Mis lõpuks kirjutada veel, et tehke trenni kuna meie Eesti suvi on nii nagu ta on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena suve jätku!
priibe
MemberJalad väiksemaks jäänud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> külje pealt vaadates nagu hernekepid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberMilliseid mõtteid sa plaanid siin tulevikuks ?
MemberPõhjamaade ja üldse välismaal olevad “soodukad” ongi sõna otsesmõttes soodukat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise ostsin Rootsist Everesti talvejope, mis maksis 2000 (c.a 200eur jämedalt võetud) rootsi krooni oli allahinnatud 1500 peale, kui tood ükskõik millise vana jope saad 1000 alla. Ehk siis 500 sain jope ja vana jopp läks taaskasutusse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Puma talvejalatsid olid allahinnatud 900 KR 350 peale ja viimasel päeval otstes sain 300 üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Shoppama soodukate ajal põhja
MemberNo ikka on küll. Kell 10-11 on ikka kümnetes kordades vähem inimesi, kui on õhtul peale tööd…
Oleneb kus sa käid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma võin öelda, et näiteks Solarise My-s suht vähe rahvast käib, kuna enamus linnas elajad külastavad Viru.
MemberSuveti on vähem rahvast, siis on kas tööl või puhkusel. Samas sügiseti läheb trall lahti jälle ja siis pole vahet mis kell sa lähed.
priibe
MemberKust püksid ostetud? Et suured jalad ära mahuvad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht suur porbleem endal nende leidmistega
MemberGood job
MemberMartin, sa täiesti tarzaniks kätte ära läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nüüd riided seljast samuti kadunud nüüd puulehed ümber ja valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2015 at 7:58 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #381145priibe
MemberÕnnitlused Härrad!
Ja ikka korralik videoreportaaz
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! -
AutorPostitused