priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberTänane jõutõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Member
19.10.2013
IFBB Nordic Championships 2013
priibe
MemberImelik, et selles trennis pulsikell näitas peaaegu 1 megakalori, aga ülejäänud teistes trennides näitas pool mega ainult.
Selles pole midagi imelikku, kuna ma õppisin siin uusi asju juurde reedel. Tänu sellele selline kaloraasi pauk tuli, tänagi suure pingutusega tuli seljapäev üle 600 kcal.
priibe
MemberLihtsalt väike tähelepanek……sul jõutõmbe raskuste suhe ploki omadega kuidagi omapärane….tavaliselt on tõmbe raskused kordi suuremad kui plokitõmmete raskused….vähemalt minu kogemuste põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kükki teed ka seal 80 ringis ma vaatan.Aga tõmmet pmt sama raskusega mis rinnalt surumist.Siin kannatab veidi juurde visata raskust ehk.?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ……lihtsalt jäin mõtlema,ei taotle ,et sa pooleks kohe tõmbaksid ennast vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise ka seda tähelepannud, aga ma ei hakka päris hullu panema, et pool vigaselt selle harjutuse ära teen. Et ikka korrektselt tuleb harjutus lõpuni viia, aga täna proovisin selle jõutõmbe kaalu tõstmisel, kuidas asi läheb. Läks hästi, aga kui vaadates tänast plokki siis see puhtalt tutvumine oli uue klubiga, aga vana suhtes ise hakkasin ka samuti vaatama, et plokk kõvem kui jõutõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küki tõstmine tuli nüüd see reede juhendaja juhendamisel, kuna ise ei julgenud eriti karmide raskustega tõstma hakata. Aga näed, nüüd punnitati välja need suured kaalud , kui mainida siis siiani jalad kanged reedest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2013 at 5:34 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #351895priibe
MemberSai ka kaasa elatud kõva häälega;)!
Kiitused võitjatele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!!!priibe
MemberTsau,
Tänane päev kuidagi vägagi väsinud, eilsest ilmselt ja üldse sellest nädalast. Sai siis kasutatud neid vouchereid, mis jagati ja käisin proovimas Golden Clubi jõusaali. Peaks mainima, et minule meeldis vägagi see koht, mis uurisin juurde lisaks, et seal ka võimalus sama kuumaksuga käija rühmatreengingutel.
Väikesed pildid ka minu poolt, sellest kohast.

Trenniks oli selg ja triits.
Jõutõmme – 5×6 50kg (kang sisse arvestamata)
Ploki tõmbed laialt rinnale – 1×8 54kg, 2×8 61kg
Hantli tõmbed küljelt – 2×8 20kg, 1×8 22kg
Ploki tõmbed kitsalt vastu rinda – 1×10 61kg, 2×10 68kg
Ploki tõmbed kitsalt vastu kõhtu – 3×10 68kg
Kitsalt surumine – 1×6 35kg, 1×6 40kg, 1×6 45kg, 1×6 50kg
Ploki surumine – 1×8 28.7kg, 2×8 31.25kg
Hantliga käe sirutamine kukla tagant – 1×10 10kg, 1×10 12kg
Pulsikella Näitajad:
Aeg: 01:38:08
Kaotatud kaloraaš: 616kcal
Keskmine pulss: 101
Maksimaalne: 152
Kuna, seal raskused teised, siis erinevad nad minu tava numbritest, aga jõutõmbe tõstsin ma 20kg võrra, ehk siis eelmise nädala 50kg on kangiga kaasa arvatud. Nüüd siis ma ei teagi, mis seal see kang kaalub aga ilmselt samuti 10-20 kg kandis. Kuna see koht, meeldis mulle vägagi, siis ilmselt järgmine või ülejärgmine kuu vahetan oma koduklubi selle vastu. Muidugi soov oleks need rühmatreeningud ka järgi proovida, soov oleks muidugi veel see TRX rühmatreening järgi proovida. Olen kuulnud, et see pidi päris korralik andmine olema c.a 1h.
Hetkel väike söögi tegemine homseks tööle kaasa ja siin õhtuks .
Kena õhtu jätku!
priibe
MemberÕnnitlused härra veel korra:)!
priibe
MemberÕhtust,
Oeh täna oli ikka päris tegus päev, sai ikka joostud korralikult. Kahju, et ei pannud pulsivööd peale oleks näinud palju numbrid olnud oleks.
Kui aus olla, siis oli see minu esimene töö vabatahtlikuna ja pean mainima väga väga positiivne kogemus! Endale, edaspidiseks treeningute jätkamiseks, sain motivatsiooni ikka väga väga palju! Sai juttu puhutud paljudega, eks ma panen mõned pildid samuti siia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Imre Vähi
‘Härra Merisalu poosetamas

Kaunitarid poosetamas
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Härra FDVK e. Fred Vunk!

Suurmeister isiklikult Ott Kiivikas

Kumb on suurem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Susanne Rydmyr ja Taavi Merisalu

Need, siis mõned jäädvustused, kahjuks soov oli saada mõned pildid inimestega koos aga jooksmist ja tegemist oli palju
“>Better luck next time mybe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kena õhtu jätku!
priibe
MemberÕhtust!
Sai käidud Salmes abis, päris fun oli seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Head isu, väike cesari salat, kanatükid, tomatit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike pilt õhtusest tegutsemisest samuti.

Homme platsis siis 8:30 , et tegutseda:)
Kena õhtut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberKükis numbrid suurenevad, tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule jah, jalad tulitavad mõnuga hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Korralik lebo asend hetkel.
priibe
MemberTsau,
Täna siis väike jalatrenn oli, maestro Merisalu juhendamisel.
Kui aus olla, siis päris korralik andmine käis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk kangiga: 1×6 75kg, 4×6 80kg
Välja asted: 4×8 35kg
Kang rinnalt kükk: 3×8 50kg
Sääre kõverdused: 3×12 50kg
Säärte sirutused: 1×12 65kg, 1×12 80kg
Pöidade sirutamised: 4×10 100kg
Kõht: 3×12
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:32:20
Kaotatud kalorid: 959kcal
Keskmine pulss: 123
Maksimaalne pulss: 166
Peaks mainima, et väga korralik hariv trenn oli. Sai uusi asju teada, mille peale ise ei tulnud.
Sai söödud väike küpsise puddingu kook, mmm kui hea oli:D
Õhtul siis appi Salme Kultuurikeskusesse, et homme siis samuti väike abistamine.

Väike pilt juurde trenni lõpust, Taavi triibutas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegusat nädalavahetust!
priibe
MemberMinu arust vähemalt mängib see siis rolli, kui sul ikka mingi polster peal.
Sest need numbrid seal 30 üles juba rasvumised, aga kui seal 15-25 vahel olla siis on ju ok?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kategooria BMI vahemik Tervisele ohtlik alakaal < 16 Alakaal 16 - 18.9 Normaalkaal 19 - 25 Ülekaal 25.1 - 30 Rasvumine 30.1 - 35 Tugev rasvumine 35.1 - 40 Tervisele ohtlik rasvumine > 40.1
Ma võin näite tuua, et minu KMI oli 5 kuud tagasi 38.04 ehk siis peaaegu tervisele ohtlik.
Aga nüüd on 29 ehk ma olen kaotanud oma kehakaalust c.a 26kg.
See pigem mängiks siis rolli , kui sul oleks tervislikud hädad seal ütleme suhkruhaige, vererõhutõbi jms.
Muidugi arst ma pole, ma toon näiteid enda ja enda lähedaste pealt.
priibe
MemberLoe esimene postitus uuesti läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küsin kõige olulisema küsimuse – kas sa oled enda ja enda eluga rahul? Kas sa arvad, et KMI muutus pakuks sulle suuremat rahulolu / elukvaliteeti?
Kui jah, siis kuidas s.t. mille täpselt see muutus paremaks teeks?
Sorry Jrx , jäi kuidagi kahe silmavahele.
Samas, see kmi ju tegelt number, ise pead olema rahul endaga ehk siis Mina pilt peeglist peab meeldima.
priibe
MemberKui saladus pole, mis see kaalunumber näitab?
priibe
MemberMa võin sulle naabriks istuma tulla , ma seal vabatahtlikuks regasin ennast;)!
Näpud püsti Fdvk jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused