priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberÕhtust,
Väike vaikus olnud siin, käisin täna trennis:)
Kiiruslik rind ja delta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Surumine laialt kiirelt: 6×3 30kg
Kangi surumine eest istudes: 3×6 28kg, 1×6 30.5kg
Hantlitega lendamine: 2×8 20kg, 1×8 25kg
Lõua alla tõsted kangiga: 2×10 20kg, 1×10 22.5kg
Käe viimine taha lamades: 4×12 6kg
Lendamine õla tagaosa: 3×15 6kg
Õlakehitused kangiga: 3×8 60kg
Pulsikella näitajad
Aeg: 01:16:36
Kaotatud kalorid: 574kcal
Keskmine pulss: 109
aksimaalne: 158
Kena õhtu jätku!
priibe
MemberPlank on päris hea harjutus, mis treenib erinevaid lihasgruppe.
1. päev – 15 sekundit
2. päev – 30 sekundit3. päev – 45 sekundit4. päev – 60 sekundit5. päev – 1 minut ja 15 sekundit6. päev – 1 minut ja 30 sekundit7. päev – 1 minut ja 45 sekundit8. päev – 2 minutit9. päev – 2 minutit ja 15 sekundit10. päev – 2 minutit ja 30 sekundithttp://www.hingepeegel.ee/tervis/planking-plankingu-10-paevane-valjakutse/Isegi olen teinud trennivaba päevadel seda harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKäin ise siin, asub mustamäel suht mõistliku hinnaga.
priibe
MemberPäris tore elav arutelu tekkinud siin aga võin öelda, et Taavi alati abivalmis, kui ma tema poole pöördunud olen. Mina ei saa viriseda millegagi, ilmselt mõni treener veel oleks juba halliks läinud, kui ma nii suure hunniku küsimuste jms, tema poole pöördunud oleks!
Võin öelda veel toonitada mitmendat korda, et ma olen ROOKIE kõiges, ehk ma õpin ja avastan seda maailma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!! Vahel jääb mulje, kui miskit siin öeldakse vms, oleksin nagu vana proff kes koguaeg eksib?Taavi, tüüpiline Eestlane kes on kade, kui teisel paremini läheb vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Ehk, kui ostad uue auto siis kade ollakse, et sina jaksad osta ja tema mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Marius!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan siia veel tänasest päevast, et trennivabapäev oli. Sai tööl teguseda päev otsa ehk sain nagu väikest viisi trenni ka tööl tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Samas oli eile kuidagi selline ümmargune 0 tuju, läksin õhtul trenni ja kohe nagu pühitud oli see must tuju
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Istun siin kodus ja kurat tunnen, et nagu puudu oleks miskit, ehk siis väike trenn. Aga järgmised kaks päeva on trennipäevad, millest üks on veel jalapäev …. kohe mõtlen, et sellel päeval läheb ikka korralikuks andmiseks!
Võin siin vahepeal natukene valgustada, et täna sai söödud näiteks seafileed koos tartra hapukoore ja tomati/kurgiga! mhh yumm !!Aga kena õhtu jätku teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Jutustage ikka ohtralt siis!priibe
MemberAga kas siis polekski mõtekam vähe aeglasemalt seda kaalu kaotada ja püsida selles nö naha tagasitõmbamise tempos ka rasvakaotusega, mitte rasvakaotusega ees ära joosta ja siis nahka järgi oodata?
Eks tuleb vaadata, mis see kaal tegema hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel pingsa jälgimise all, mis järgneva 2 nädalaga toimuma hakkab kaaluga
MemberNüüd käib jutt suht ulme numbrist, 9 kg pole 20 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPigem pühendu ikka sellele, et sa oma peegelpildiga sinasõbraks saaks mitte ära aja kaalunumbrit taga. Samahästi võiksid rasvaimusse minna ja su kaalunumber võiks kohe 5 või 6-ga alata aga vaevalt sa oma välmusega siis rahul oleks.
Jõudu ja vastupidavust!
Kui nüüd peegelpildist jutt, siis ma olen sellega juba vägagi rahul võrreldes poole aasta taguse peegelpildiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V.a see rippuv nahk, mis on tänu kiirele langusele alles jäänud, mis tõmbab tagasi aga aeglaselt. Kui ma oleks seda teed läinud, siis poleks mul isegi mõtet seda blogi pidada! Aga jõudu alati vaja ja samuti vastupidavust.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 6:26 e.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #352028priibe
MemberLugesin samuti selle jutu läbi ja nägin, et isegi kiitis meie publikut. Ehk kõva häälset kaasaelamist ja ergutamist, mis Soome üritustega vist võrrelda ei saagi:D
priibe
MemberTubli poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu! Ja mitte ainult …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb ju olla, sest keegi teine minu eest pole ju
. Kõike on tarvis!! Suured tänud, hetkel on motivatsioon laes tänu sel nädalavahetusel aset leidnud üritusele, Hetkel on siht ees, ma pean saama alistatud 90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk läheb õnneks ja seooe aasta lõpuks saaks kaalunumbrile 8 ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Tuleb palju tööd mudugi teha, selleks aga miskit pole võimatut!!priibe
MemberProovin järgmine trenn paremini, tänan soovituste ja arvamuste eest
MemberPole võrrelnud küll erinevate varasemate trennide raskustega, aga selle posti põhjal võiks justkui aru saada, et sa trennist trenni teed täpselt samade raskustega?
Ei ole jõutõmme, kitsalt surumine, hantliga sirutamine. Nende kolme harjutuse kaalud muutunud, eks ma proovin kõigest väest, et rohkem tõsta neid.
priibe
MemberTäna siis tegin selja ja triibu päeva uuesti ja peaks mainima asi paraneb raskused täiesti ühtlased.
Aga, mis ma siin pläran kirjutan ära siis näha !
Jõutõmme: 5×6 90kg
Ploki tõmme laialt rinnale: 1×8 70kg, 1×8 75kg, 1×8 80kg. Jääb 75kg edaspidiseks
Hantli tõmme küljelt: 3×8 25kg
Ploki tõmme kitsalt rinnale: 3×10 75kg
Ploki tõmme kitsalt vastu kõhtu: 3×10 80kg
Kitsalt surumine: 4×6 45kg
Ploki surumine püsti: 1×8 27.5kg, 2×8 30kg
Kukla tagant sirutamine hantliga: 2×10 12.5kg
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:55:40
Kaotatud kaloraaž: 769kcal
Keskmine pulss: 103
Maksimaalne: 153
Kõht puddingut täis ja magama ära:)!
Kena õhtut!
priibe
MemberMa ei ole proff aga seda võin küll öelda, et peaksid kiiremas korras selle asendi ära unustama, siin ei ole jõutõmbega palju ühist
http://highperformancehandbook.com/helpful-videos/increasing-the-deadlift/?ref=47570
Jõutõmme ei ole kangiga kükk – ei ole ‘mida sügavamale, seda parem’
Tänan, soovituse eest proovin järgmine kord korralikult. Teen uue video samuti sellest järgmine nädal.
priibe
MemberTsau,
Täna lähen teen uuesti selja ja triitsa, natukene uurisime Taaviga numbreid ja muutsime neid. Ehk sai parem kirjutan siis , kui trenn läbi kuidas olud jms on;)!
Seniks mured nurka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PrIiT
priibe
MemberKas see saal ongi nii inimtühi või sattus lihtsalt selline hetk?
Ma arvan, et sattusin lihtsalt sellisele hetkele. Ma käisin pühapäeval kuskil 10-11 vahel, ma muidugi tööpäevadel pole käinud.
-
AutorPostitused