priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberVõin öelda, et kerge sixpac on tagasi, aga ega see pole kindlasti rasvapõletaja tõttu, kõige alus on õige toitumine,uni, treeningud ja puhkus. Rasvapõletaja on lihtsalt protsessi mingil määral kiirendanud ja andnud vunki juurde. 2. nädalast on ette nähtud 4 kapslit päevas(2+2), 1. kord kui 2 tükki korraga sisse võtsin tõmbas keha korralikult kihelema:D.
Ma olen ühte rasvapõletajat kasutanud ja nagu aru küll ei saanud, et midagi toimiks nagu.
http://fitshop.fitness.ee/burnerid/1/readmore/94/Thermo-Speed-Extreme-120kaps/
Ei tea, polnud suurem asi aga uurinud ise samamoodi seda granaati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Samas seal ei soovitata peale 5 võtta mul trenn alles 7
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki siis ei jää magama öösel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa jätad hommikuste 2 kapsli ja söögi vahele mingi aja või sööd otsa kohe?priibe
MemberJa ühtlasi oli ka elu parimas vormis. Järelikult aitas ikkagi põletada. Miks üldse rasvapõletaja hea on? Samamoodi saab ka tavasöögiga hakkama, kui vähegi viitsimist vaeva näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama tegelt ka pulbritega a igaühele oma. No offence
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt tundsin huvi, kas tõsti on see hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest ma lugenud et mõnel pneb südame puperdama mõnel teab mis veel:D Nii öelda tagasiside, kas on hea või mitte ja kui hea on:Ppriibe
MemberÄkki lähed teema esimesele lehele ja loed esimest postitust uuesti?
Anna andeks, aga seal pole üht sõnagi kirjas, miks see hea on ! Seal on kirjas et ostis grenate ja kogu moos:)
priibe
MemberMa oletan, et seda: http://www.trennikratt.ee/E-pood/Grenade-Thermo-Detonator–100-kapslit/
Päris paljud kasutanud seda, ma kuulnud aga kas asi ka hea on:D
priibe
MemberEi ma kade pole, niisama valdkonna alane huvi.
Selge, kas see minu eelnev vastus rahuldas uudishimu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberMillist rasvapõletajat kasutad, kui saladus pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTundub, et pulsikell siiski arvutab mingi oma reaal-ajalise algoritmi järgi kaloreid.
Sest erinevate trennide kalorikulutus 1h kohta on siiski erinev number.
574kcal / 1.26h = 455kcal/h.
1023kcal/1.88h = 544kcal/h.
Kulla sügiskülv, tead miks on vahe? Vahe on selles, et pingutused olid väiksemat, kuna ei julgenud lõhkuda! Nüüd on see õige mott ja feeling laes:)!
Ja antud nii öelda, motivatsiooni treeneri enda poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Sellega on nüüd selline andmine! Kas sa oled kade? Või mis need numbrid nii huvitavad sind? Matemaatik?priibe
MemberTsau:)!
Meel hea tuju sajaga laes, täna oli jalapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Muhahaa ma tegin endalegi üllatus hetki seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Mis ma siin ikka pläran, kirjutan siis:Kükk kangiga: 5×7 85kg
Välja asted: 4×8 35kg
Kang rinnalt kükk: 2×8 55kg, 1×8 60kg
Sääre kõverdused: 2×12 50kg, 1×12 55kg
Säärte sirutused: 2×12 65kg,
Pöidade sirutamised: 4×10 100kg
Kõht: 3×12
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:53:12
Kaotatud kalorid: 1023kcal
Keskmine pulss: 116
Maksimaalne pulss: 165
Tuju laes, head tulemused käes, kust edasi minna!
Pudding sisse ja varsti magama ära.
Selline lugu sobib selle päevaga:D
https://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU
Head õhtut!
priibe
MemberKas ka mõnest jõutõmbes tuleb ka video või mõnest teisest harjutusest. Teame kõik et sa kõva käsi rööbaspuul ja lõuatõmbes
oktoober 24, 2013 at 6:57 e.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #352197priibe
MemberSail – Awolnation peaks olema

Suured tänud!
MemberHommikul pudru, kohupiim, pähklid;)
oktoober 24, 2013 at 6:15 e.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #352192priibe
MemberKeegi Siim Veri vabakava lugu oskab öelda?
MemberMina isiklikult söön seda pärast trenni, kuna ei ole soov kõhtu punni süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas sobib ka ta mõneks vahepealaks või siis ennem trenni söögina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea asi on soovitan kindlasti;)!
priibe
MemberRind siledaks aetud

Aga vägagi tip top
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberEi sobinud see koht.
Kumba neist võiks eelistada?
või
?
Pigem gymleco
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused