priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberKui tõene/täpne see pulsi kella kalori mõõtmine on?
Eks ta mingi valemiga arvutab seda, aga ma usun et päris tõene peaks olema, ma ise vähemalt arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Member
Pilt siis veel hetk tagasi söödust kõht täis mõnus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKui raha on vaja säästa siis muidugi, ainult loll maksab kallis poes täishinda, kui endal on rahaga kitsas. Aga teatud punktist alates ei ole mul vähemalt enam kahju veidike enam maksta, kui nii on mugavam, ajasäästlikum või on mõnes poes teenindus parem vms. Eks see ole ka siiski midagi väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus sinuga Arc, see ongi oleneb, mis poed jne. Aga kuna Eestis ollakse rohkem kaupmehe poolt, siis tuleb ikka jälgida palju ja mida osta. Kuna palgad ei jõua järgi meie poes olevatele hindadele. Sellest tulebki kompunnida , mis tõttu olen 4 erineva poeketi külastaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga nii öelda põhi kodupood ikka Prisma, mis tundub minu jaoks ikka odavam. Valiku poolest ka üks suurimaid, Rimi on minu arust täiesti segamini ajanud tooted poes. Prismas täiesti loogilises järjekorras või siis lihtsalt harjunud.55 kiloste hantlitega lasid 3×8 kaldpingil w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eip, surusin kangiga ikka proovisin hantlitega ei istunud see harjutus.
priibe
MemberTrenn seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rind ja triits.
Lamades surumine – 2x7 55kg, 3×7 60kg
Surumine kaldpingil hantlitega – 3×8 55kg
Surumine negatiivse kaldega pingil – 3×8 55kg
Kangiga püsti ette tõsted – 3×10 25kg
Käsivarte kõverdamine Z-kangiga schoti pingil – 3×10 17.5kg
Hantlitega korda mööda tõsted – 2×12 30kg
Prantsuse surumine – 2×8 22.5kgPulsikella näitajad
Aeg: 01:39:14
Kaotatud kalorid: 332kcal
Keskmine pulss: 82
aksimaalne: 134
Kuidagi väga lahja, magasin oma õla ka ära öösel, päris raske oli. Nüüd peale trenni sai söödud tatar,kodujuust,hapukoor,kurk,tomat. Nagu jumalik söök omavahel kokku segatuna. Hetkel lebos peaks veel ühe uinaku tegema, suht uimane kuidagi olla.
Kena õhtu jätku.
priibe
MemberHoiad silmad lahti, ja peaaegu ilma vaeva nägemata võidad kuus soti. Miks olla oma raha peale vihane?
Isegi kui “mul läheb päris hästi” (nagu üks siinne guru kuskil temas ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige.
Tulebki hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maxima, Prisma, Rimi jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igalt poolt miskit soodukat, samas turud tuleb ka läbi kammida
MemberMetsikult väike summa tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul läheb umbes kahekordselt ja ei taha mõeldagi, mis see number elukutselistel olla võib.Ma isegi imestasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga näed, läheb vähe siis hästi, hinnad ju kõrged ja puha:Ppriibe
MemberNagu ma ütlesin, et inimesed on kõik erinevad nii samuti ka nende treeningud. Samas on ju oht ka üle treenimisele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? AGa nagu enne ütlesin, kui probleeme pole siis tuld ja shuutida kuni jaksad;)!priibe
MemberHommikust,
Täna siis on rind ja natukene triitsa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuskil pärast lõunat trenni minek ilmselt, nädalavahetuse kohta nii palju, et mõlemad päevad trennipäevad. Pärast trenne puhke hetk ma usun, kuna päris korralik tamp töönädalal olnud. Arvutasin kokku veel enda kogutud tšekid, mis ma söögile kulutanud olen see kuu ja välja tuli et 130.84 eesti uut rubla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hästi, ma usun reaalselt nagu jooksvad kulud olidki: Juust, kodujuust, kohupiim, sink , piim, keefir, tomatid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Trennist siis kirjutan, hiljem kui trenn seljataga on. Kena hommiku jätku!
priibe
MemberEi seda küll, ei vaidle tõesti vastu eks see sõltub tõesti inimesest endast. Samas kui kirjutas, et kuu nagu käinud alustuse koha päris korralik andmine ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Samas kui motti ja kõike muud on siis tõesti TULD!
MemberAbsoluutselt! Mis sa arvad, et Morozov ja Kalmus kasvasid õhust ja armastusest? Mitte sugugi! Piimapudel peab suur olema.

Mina pole väitnudki seda:)! Sööma peab, siis kasvad!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen nüüd 3 nädalat trennis käinud. Iga nädal lisanud raskust ja seda ka aint 2500 kcal peal… Ise teen E- rind. T- jalg, K õlg, N käsi, R selg… Pole hullu midagi, pärast trenni üritan joosta 20 mini, vaikselt üritan seda ka 30 peale tõsta, iga kord pärast trenni siis… Samas vana sa oled? Hetke kaal? Toitumine?
Sa käid 5 päeva järjest? Kas parem näiteks 2 trennipäeva 1 paus 2 trenni 1 paus vms käia poleks:)?
priibe
MemberVäga huvitav, polegi kunagi samuti näinud rasedaid jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas tõesti, päris palju teemasid on siin läbi käinud, kus emmeks saanud naisterahvad kurdavad oma kõhu üle:)
Jään huviga lugema, järgnevaid teemasid.
Palju edu ja jaksu!
priibe
MemberMulle kohati tundub, et sa lihtsalt ei mõista ta poste sest selline aggresiivne vastus on kuidagi eriti mittevajalik praegu ju. Inimesel lihtsalt haiglane huvi statistika vastu nagu sel juhul on see, et kui suur on erinevate kehaosade puhul energiakulu erinevus jne, las siis rahuldab siin teemas seda. Mõnel natuke intelligentsemal inimesel ka ju huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Head statistikat saaks ka näiteks erinevaid sama lihasgrupi treeningpäevi võrreldes jne.See pole kuidagi agressiivselt öeldud, lihtsalt endal ka uudishimu, mis postitused järgmisena tulevad;)! Ei ole üldsegi ülbe inimene, ei näe põhjust isegi selleks olemiseks.
priibe
MemberKatsetada tasub kindlasti, aga eks ta mõjub jah igale organismile erinevalt, nagu teised lisandidki.
Seda kindlasti, eks peab jälgima äkki saab kuskilt soodukaga
MemberEga unega on probleeme küll, aga võtan une soodustamiseks melatoniini. 2 kapslit võtan enne hommikusööki, ehk siis umbes 7me ja 9 vahel hommikul, teised 2 võtan enne 3. sööki, ehk umbes 6h hiljem
Okei, peaks kunagi ka vist ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uudishimust kuidas asi töötab minu kehal
MemberSüüa Süüa Süüa Süüa Süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 70% on see kasvamise alus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 30% trenn:DNii, et sellest alusta mida sa sööd:), kui ise ei saa hakkama siis pöördu mõne treeneri poole;)
-
AutorPostitused